60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar napiyosunuz bakalım :-* ne güzel öğle yemeklerinizi yemissiniz ben daha yeni kalktim. Nolacak benim bu düzenim bilmiyorum ya :'( esw bana da bi el ativer kız

Son düzenleme:

canım bebişini allah bağışlasın

ne kadar az vermişsin doğumda..
ben de sezaryen oldum, 7 kilo vermiştim çıktığımda, 76yla girmiştim doğuma, 69 çıktım, sonra 65e düştüm bi hafta sonra, orda kaldıydım, nihayet 62 oldum, hamilelik öncesi kiloma döndüm

canım hamurişinden uzak durmaya çalış
meyve ye bol bol
su iç zaten havalar ısındı süt de yapar
ekmek tüket, seni tok tutar böylece
yoğurt falan ye o da tok tutar ve su içirtir :)

ama çok da diyet gibi yapma sütün kesilmesin allah korusun ya da azalmasın

internette de emziren anneler için beslenme programları var

hareket falan yapayım deme daha erken çünkü

tatlı çok istiyosan azar azar dondurma ye, birden çok yersen soğuk olduğu için gaz yapabilir ve bebişini rahatsız edebilir, çoğu tatlıya göre daha hafif dondurma

Günaydın kızlar napiyosunuz bakalım :-* ne güzel öğle yemeklerinizi yemissiniz ben daha yeni kalktim. Nolacak benim bu düzenim bilmiyorum ya :'( esw bana da bi el ativer kız

kız oruç olsak bugün iftar yapıcan nerdeyse :)
bu saatte kıkalp diyete başlarsan çok zor canım
metabolizmanın erken başlaması lazım çalışmaya

spor yapabilirsen spor yap bari çalıştır vücudu

merhaba arkadaşlar

şimdi gayet düzenliyiz de yarın kısmetse ramazan o zaman tamı tamına iki öğüne düşeceğiz. ben daha hiç kilo veremedim. vermeden de hiç ama hiç almak istemiyorum. nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz sahurda ve akşamları?

Ya napayım geceleri çalışıyorum gündüzleri mecbur uyuyorum :'(

Cnm sen de çok haklısın ama yapabiliyosan daha erken kalk gün içşnde tekrar uyu, metabolizmanı çalıştırman için diyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkür ederim canım evet cok az kilo gitti şuanda gelmeye devam ediyor hayatım boyunca hiç bu kiloda olmadım ve hareket ederken çok zorlanıyorum ve mutsuzum şu 4 ay geçse hemen spora başlıyacagım ve tabii sıkı diyetlere

Cnm bende senin gibiydim, hayatım boyunca en fazla 64 gördüm o da kısa bi süre, doğumdan önce kilo vermeye çalışırken hamile kalmıştım! Şimdi anca o kilodayım daha vericem inşallah
Evin içşnde daha hareketli olmaya çalış, bebişin uyurken koridorda git gel mesela dışarı çıkamıyosan! Yürüyüş yapmanda bi sakınca yokünkü kendini zorlamadığın sürece

Bide yapabiliyosan hamurişinden uzak dur bu döndm gem vermek hem almak içşn çok müsait malesef, o yüzden dikkat etmek gerekiyor, ben de bi ara 2 kilo almıştım evde pineklemekten 😊

Ayrıca hamurişlerini sen yapıyosan burak yapma
Başkası getiriyosa misal annen getirmesşn ya da buğday unundan pekmezli falan kurabiyeler yapsın sana ya da sen yap hem nefsini köreltir süt de çeker derler çünkü hem de beyaz una göre daha sağlıklı

Cnm sen de çok haklısın ama yapabiliyosan daha erken kalk gün içşnde tekrar uyu, metabolizmanı çalıştırman için diyorum

Bundan sonrs öyle yapayım bari. E ramazan da geldi oruç oruç nasıl spor yapacağız

Ögle

Esw den 1 porsiyon fırca

1 tost 280 kalori
1 yesil elma 80 kalori

640 kalori simdilik ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elma yerine 1 kinder süt dilimi yedim 114 kc.

Elmayi sonraya sakliyorum

754 kc.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen kaçta gidiyosun işe
Walla onu bende bilmiyorum 😁

evet canım sana söyledim
cepten girince alıntı yapmayı unutuyorum bazen :)

ben bi gün 24 tutuyorum yani sabah 8 bucukta girip diğer sabah 8 bucukta çıkıyorum.
bi gün nöbete gidiyorum yani 17.30 da girip sabah 8.30 da çıkıyorum canm.
düzeni oturtmam zor olacak yani.
ama yardimlarinzla yaparım diye düşünüyorum

sabah 8.30 çıkıp ertesi gün 17.30da giriyosun dimi tekrar nöbete?
o zaman 36 saat boşluğun mu oluyo onu tam anlamadım canım

sabah 8.30 çıkıp ertesi gün 17.30da giriyosun dimi tekrar nöbete?
o zaman 36 saat boşluğun mu oluyo onu tam anlamadım canım

Ben dün 17.30 da girdim bu sabah 8.30 da çıktım canm.
Yarın sabah 8.30 da gireceğim pazar sabah 8.30 da çıkacgm.
pazartesi gün 17.30 da girip salı sabah çıkacağım.
Carsamba sabah girip perşembe sabah çıkacağım.
vs vs böyle gidiyo gün aşırı çalışıyorum yani canimm umarım anlatabilmisimdir

o zaman canım mesela bu akşam spor yapabilirsin
yani 8.30da çıkıp 8.30 gireceğin zaman bütün gün boşsun yani lafın gelişi, o akşamlarda spor yapabilirsin bence
ramazanda da artık iftardan sonra yapıcaksın başka çare yok
hiç yapmamaktan iyidir yine bu şekilde yapmak

Zaten akşamları yapabiliyorum sporu canm hic olmadı evde göbek atıyorum
evimizin arka tarafınında park var bide jimnastik aletleri onlara biniyorum fayda eder mi bilmiyorum ama... :-D:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…