60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo bildirimi

Başlangıç kilo: 75.2

Geçen hafta kilo : 60.4

Şimdiki kilo : 59.5

Fark: 900 gr

gun bitmeden kilo bildirimimi yapiyim baslangic 63,6
gecen hafta 60,9
bu hafta 59,5
giden 1,400 gram

Kilo bildirimi

Başlangıç kilo: 75.2

Geçen hafta kilo : 60.4

Şimdiki kilo : 59.5

Fark: 900 gr

Tebrikler kizlar 5 li rakamlari görmüsünüz ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydin kizlar keyifler nasil :)

Kahvaltim

Kabakli 2 yumurtadan omlet
180 kalori
25 gr peynir 65

245 kalori

415 kalorideyim suan

SAHURDA YEDİKLERİM :
60gr süzme peynir
1 tabak karpuz
249 kalori

MERHABA KIZLAR,
58 kilo ile hamile kaldım 78 ile doğum yaptım , şu an oğlum 8 aylık , 8 ayda 66 kiloya inebildim ama artık çok yavaş veriyorum. bişeyler yapmak lazım ama çocuk bakımı ev iş bakıcı arası mekik dokumaktan pek fırsat olmuyor, pratik bilgilere ihtiyacım var yardımcı olmurmusunuz?

Merhaba canim

Kalori takibi yapabilirsin az az ama sık sık yiyerek eminim istedigin kiloya kavusursun ;-)

Bos oldugun zamanlar bebek arabasi ile yürüyüs yapabilirsin...:)

Son düzenleme:

bebişimin süt ve süt ürünlerine allerjisi var ve her türlü proteine... çok zor geçti 8 ay... bebek arabasıyla gezmelere yeni yeni başlayabileceğiz artık... sezaryenle doğum olduğu için biraz göbek sorunu var inşallah oda geçer

Gecmis olsun canim insallah düzene girer bebisin ...

Benim iki dogumumda sezeryan oldu kilolu oldugum zamanlarda evet göbegim vardi ama inan zayifladikca oda gidiyor ;-)

sağol canım teşekkür ederim. moral oldu bana gerçekten... kaç ayda verdin doğum kilolarını... ben artık baya zaman geçti veremem artık diye düşünüyorum. ama vermem lazım... tekrar 58 olsam süper olacak

Canim benim uzun sürdü kilolarimdan kurtulmam cünkü her diyetten sonra 7-8 kilo kaybi oldugunda hep motivasyonumu kaybedip diyeti biraktim ...
Ee haliyle kilomda hep inisler cıkıslar oluyordu ...

2 yil sürdü bu olay 82 den 55.5 e düstüm gercegi bu hafta 56 oldum ama asil hedefim 52 olmak;-)

ne güzel valla tebrik ederim seni... azimli olmak lazım... moralim bozuldu benimde bakıcı aradı oğluşum huzursuzmuş,allerjiden dolayı sıkıntısı var yine... ben çalışıyorum yanında olamıyorum ne kötü bi durum yaa... kariyer falan hikaye önce anne olmak önce evlat... gerisi boşmuş....

Tsk ederim canim ...

Kesinlikle haklisin canim ama iste bazen bazi seyler insanin elinde olmadan gelisiyor bir sekil...

Calisan annelerin gercekten isi zor allah kolaylik versin hepinize ...

evet çok zormuş anne olmayan anlayamaz bunu... önceden herkes bakıcıya veriyor ne olacakki diyordum... ama öyle olmuyor işte yüreğim ağzımda biran önce eve gitmek istiyorum... ek gıdalara başladık allerjisini çözmek için az az kuzu eti tavuk eti falan veriyoruz ek gıda olarak.. dün akşamda kuzu eti vermiştim... çocuk perişan olmuş ağlamaktan, içim içimi yiyor valla... Rabbim yardım etsin inşallah yavruma şifa versin...

Amin canim insallah...
Benim pek bir bilgim yok alerji konusunda ne kadar sürecek bu böyle kalici mi yoksa vücüd alisiyor mu zamanla...

Kalici ise gercekten zor bir durum mus

en geç 2 yaşına kadar düzelir diyorlar ama daha uzun süren vakalarda var. çocuk et, süt, peynir, anne sütü, ek gıda neredeyse hiç alamıyor... sadece sebze ve meyve bide özel diyet maması var, 1 kutusu 140 tl ve 2 günde bitiyor. Aman yavrum iyi olsunda hiç önemi yok. bağırsaklar proteini parçalayamıyor kanama oluyor ve çocuk kıvranıyor sancıdan, işhal kusma kanlı kaka ve yüzünde isilikler oluyor, bide huzursuzluk cabası... aslında buraya da bi şekilde oğlumun hastalığını araştırırken üye oldum ve buldum... burada bi forum açmak istiyorum çocuğu böyle olan anneler var mı acaba ama nasıl açılacak bi türlü beceremedim ya.. belki bi doktor belki bi çare buluruz olmaz mı?

Ahh canim yaaa gercekten üzüldüm insallah kisa zamanda gecer de kuzucuk daha fazla sıkıntı cekmez

Ac tabii canim muhakkak cıkar birileri yardimci da olabilirler bu konu ile ilgili...

Canim ben telden giriyorum ama konu acmak istedigim zaman pc ye geciyorum daha kolay oluyor ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…