Teşekkür ederim canim ya :))
Evet bu hafta cok iyi verdim hic sorma cumartesi disarda yemeseydim kesin dahada vermiş olurdum ama bu yeterli.
Nasil verdin demişsin valla özel birsey yapmadim biliyorsun gecenlerde kilom durmuştu 1 haftaya yakin bende hafta sonu ara vermiştim ve 1 kiloda geri almiştim ya bunun etkisi oldu yada leslie ile 3 mil onunda etkisi olabilir canim bu hafta her gün yaptim cumartesi haric ve bir günde kosu bandi yapmistim hic bos durmadim yani :)
Ve kalorimi hep yüksek tuttum 1000 altina inmedim esw arkadaşin sözüne uydum
Bendede oluyor bazen.bazi yiyecekler yapar :))
cok kötü ya tahmin edebiliyorum
sporu sevmem aslinda ama iyi gidiyorum tatil dönüşü ne zor gelir kesin bana spor yapmak :)Sen sporda cok cok iyisin canim benim spor sevkim kacti nedense aslinda disimi sıksamda su 2 hafta yapsam ne güzel olur ;-)
Birde iddaa meselesi var yaa ne enteresan ki 55 i hala tam olarak göremedim:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sporu sevmem aslinda ama iyi gidiyorum tatil dönüşü ne zor gelir kesin bana spor yapmak :)
Evet sen biraktin sporu ya ?!?!
Yapsan 55 kesin görürsün :)
Bende 65 olunca eşimin ayakkabi sözü vardi hafta sonu gerceklestirdik :)
Ben birde bol su iciyorum her zaman söylerim bol su icin !!!!
Unutma canim unutma göz önüne koy ve ic bol bol... Ben evdeyken süper iciyom ama dişari cikinca olmuyor mesela.Ohhh hadi güle güle giy patilerini.. ;-)
Evet canim spor yapsam 55 i görücemde cok zor geliyor son zamanlarda veee yine su icmeyi unutuyorum
Insallah canim... o zaman simdi den hayirli yolculuklar diliyorum sana ;-)
Tatilde bende boslamam burayi insallah canim burasi beni frenliyor :)
başlangıç kilo :68,5
gecen hafta :62,9
bu hafta:62,4
bu hafta giden :500 gr
Toplam giden:6,100 gr
Kilo bildirimi :
Başlangic: 71.2
Gecen hafta: 64
Bu hafta: 61.9
Bu hafta giden: 2.100 :))
Toplam giden: 9.300
5li rakamlara az kaldi az :)
Günaydin kizlar
Kilo bildirimi
Baslangic 82
Gecen hafta 55.5
Bu hafta 56
500 gr kilo almisim :)
Kahvaltim
1 tost 194 kalori
Nescafe
Evet evet verdim bu hafta bugün bütün gün dişardaydim istanbula gittik alisveris felan)
Yeni döndük heryerim dökülüyor valla billa. Malum dişarda yedim ama kilomda artiş mi olur olmazmi sabah görürüm artik.ayaklarim bacaklarim davul gibi şuan gezmekten
merhama fit kızlar 😊 6 haziran başlangıç 73 güncel kilom 68.5 tam gaz devam benide alın aranıza boy 1.58 😁mersii çok 😘
Unutma canim unutma göz önüne koy ve ic bol bol... Ben evdeyken süper iciyom ama dişari cikinca olmuyor mesela.
gün boyunca kim wc arayacak dişarda hem disarda wc'ye gitmeyi hic sevmem temizlik bakimindan dolayi.
acil olmadikca hic gitmem wc'ye :)
oruç olduğumdan galiba benim kilomda değişim yok...önceki gün oruç değildim o zaman daha düşüktü kilom :) sağlık olsun gelecek haftaya artık
canım arada olur öyle seyler ben kilo almasam da Allahtan eski kilomu koruyabiliyorum .bende de değişim yok bu hafta...zaten bir hafta veremiyorum diğer hafta verebiliyorum yani 2 haftada 300,400 gr ancak gider oldu benden
Günaydin kizlar
Kilo bildirimi
Baslangic 82
Gecen hafta 55.5
Bu hafta 56
500 gr kilo almisim :)
Kahvaltim
1 tost 194 kalori
Nescafe
Valla hirsmi desem bilemedim ama bu hafta baya verdim :)aman Allahım sen ne yaptın asiiiiiiiii1 haftada 2,100 g mıııııı demek bu kadar hırslandın gitti kilolar ve beni geçtin
Evet disarda oldunmu sıkıntılı oluyor su icmekIste benim de sıkıntım o canim öglen saatlerinde disarda oldugum icin icemiyorum wc problemi yüzünden ...
Ögleden sonra icsem icsem 2 bardak su icerim ...
Sagol tatlim :))maşallah nazar değmesin çok güzel kilo vermişsin canımdevamını bekliyoruz ama sen yine de beni çok fazla geçme
Ara biraz cikolata
Ögle 20 gr ekmek tarzi bisey 80 kalori
1 yesil elma 78 kalori
452 kalorideyim suan .... ;-)
Aksam yemegimle beraber 872 kalorideyim .... ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?