60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ara 1 meyveli yogurt 140 kc

440 kc...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canim aramiza hos geldin ...
Kilo verirken gögüslerden gidiyor bu kesin ama sarkmamalari icin gögüs agirlikli spor yapman lazim ...

Benimde bir ara 95 c idi kilo verince 80 b oldu ama cokta memnun oldugum söylenemez ;-)

Tbr ler canim 2. Hedefin kac :)
Bende cok sükür bu hafta tartida nihayet 55 i gördüm benimde 2.hedefim 52 olmak ama bakalim ...;-)

İkinci hedef tam senin olduğun kilo tatlm darısı başıma 55 e az kaldı senide tebrik ederim kilon inadını kırmış inmeye başlamış bakalm pazartesi kaç olucaz

İkinci hedef tam senin olduğun kilo tatlm darısı başıma 55 e az kaldı senide tebrik ederim kilon inadını kırmış inmeye başlamış bakalm pazartesi kaç olucaz

Sagol canim insallah pazartesi ye kadar artis olmaz bende :)

Sanirim evet duraklama dönemini atlatiyorum artik, haftalardir takili kalmistim ;-)

Sagol canim insallah pazartesi ye kadar artis olmaz bende :)

Sanirim evet duraklama dönemini atlatiyorum artik, haftalardir takili kalmistim ;-)

Valla haftasonu bendede kaçamaklar oluyo ama dengeliyoruz biz onu yaa demiii olmaz artış valla ben bu hafta çok tatlı tükettim ama kilom düşmeye devam etti dengeledim çünkü sende iyi gidiyosun valla hedefimize ulaşınca nasıl beslenicez ben onu düşünüyorum alıştım artk bu yeme düzenine rejimmiş gibi gelmiyo

Aynen canim bende 2-3 haftadir hersey yedim bazem abarttim bazen de zor daolsa tadinda biraktim :)
Ama dedigin gibi sanki diyet degilde böyle beslenmeye alistim;-)

Ara 1 meyveli yogurt 140 kc

440 kc...

Bugun oglumun kresinde veda eglencemiz vardi ;-)

Tabii bir sürüde yiyecek
Bende azar azar hepsinden yedim

Fazlasiyla hesap yaptim 500-600 kalori civari

Toplam 1000 diyelim aksama acikirsam 1 tane meyveli yogurt yicem ;-)

Büyük sınavı iyi atlatmıssın canım o kadar pastanın böreğin içinde kendini kaybetmemissin Tebrikler

günaydın.....kızlar ben anlamıyorum ya gündüz tartı 63,5-64 kg veriyor.

Sabah tartılıyorum 62.8 kg.. bu ne ya

Bu arada artık her gün yediklerimi hesap vereceğim 1 hafta 10 gündür çok dağıttım.

Bu sabah
2 tane pişmiş yumurta beyazı
1 fincan şekersiz yeşil çay

ilginiz için çok teşekkür ederim.şuan göğsümde zaten sarkıklık var ve büyükler..diyet aşamasına daha tam olarak geçemedim ama her gün dayanabileceğim kadar şınav çekiyorum.İnşallah sarkmasını da düzenleyerek göğüslerimi küçültebilirim......

sizlerin önerebileceği göğüs dikleştirme ve toparlama egzersizleri var mıdır?göğüslerimi küçülttürmeyi düşündüm bir ara ama sonra bunun yanlış olduğuna karar verdim.çünkü vücudumun diğer bölgeleri de ince olmadığı için göğüslerimin büyük olmasının normal olduğunu düşünüyorum...Sizce düzenli diyet ve egzersiz programıyla istediğim vücudu elde edebilmem mümkün mü?? CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM,BU KONUDA ÇOK RAHATSIZIM ......

Rica ederim canim ...

Insallah bu konuda basarili olursunuz... ;-)

Söyle bisey biliyorum ben denedim ama yapamadim :)

Dustan sonra cikmadan soguk su tutmak sarkıklıga iyi geliyormus hatta zamanla toparlandigini söylüyor yapan arkadaslar ama dedigim gibi bana iskence gibi geliyor

Kizlar bugünkü kahvaltim

Sadece 2 tane haslanmis yumurta
150 kc.

Gece uyku tutmadi beni ve yarim karpuzu yedim ama futbol topundan kücük bir karpuzdu ;-)

Son düzenleme:
Merhaba kizlar hepimiz insallah kilolarimizi veririz.
Bende 63.700kgim iki gundur diyetteyim.64.400den dustum iki gunde.Hedefim ilk olarak 60in altina dusmek.Ramazan diye spor yapamiyorum ve iftar aksam gec oldugu icin sanirim yavas yavas kilo veriyorum ama olsun azimliyim kararliyim.Agustosta tatile cikicaz cunku orda bikinimi daha rahat giymek istiyorum inanin gecen sene cok utaniyodum kilomdan dolayi giyemiyodum neredeyse.Burda kendime gunlukte actim simdi bu grubada katiliyim dedim belki motivasyonum bu sekilde hic dusmez.Daha basindayim ama kararliyim 💪

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dün 1480 kalori aldım akşam yağlı kuzu eti yedim lavaşla yannda pişmiş soğan yoğurtlu kırmızı biber ve yeşil biber yedim ve cococola zero içtim ve akşam yemeğim böylelikle 1000 kaloriyi buldu ama yemekten sonra 2 saat yürüyüş yaptım ve sahur yapmadm fazlasıyla toktum çünkü heralde dengelemişimdir akşama da çorba salata yemeyi düşünüyorum

Ögle 150 kc.

300 kalorideyim ....

Son günler giremez oldum okuyup okuyup ciktim....
Bir süreligine yokum ara vericem bu aksam tatil icin start yapicaz.
insallah cok geri almadan dönerim versem dahada güzel olcak :)

Hepinizi cok öptüm :*
sizlere bol az kalorili günler dilerim.

Canim sanada iyi tatiller bol bol gez eglen ama kalorine de dikkat et ... ;-)

Öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…