Günaydin fıstıklar
Kahvaltim
Omlet 2 yumurtadan 150 kc
1 dilim tam tahilli ekmek 64 kc
25 gr recel 60 kc
1 yk yagsiz tuzsuz peynir gibi bisey 17 kalori
Nescafe
300 kalori
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum. boyum 164 kilom ise 65. 54 kiloya düşmeyi amaçlıyorum.en çok da göğüslerim yüzünden zayıflamam gerekiyor.95 beden sütyen kullanıyorum ve sarkıklık var.sizce egzersiz ile sarkıklıkları toparlamam ve göğüs ölçümü küçültmem mümkün mü???? İLGİLENİRSENİZ TEŞEKKÜRLER....
Tbr ler canim 2. Hedefin kac :)
Bende cok sükür bu hafta tartida nihayet 55 i gördüm benimde 2.hedefim 52 olmak ama bakalim ...;-)
İkinci hedef tam senin olduğun kilo tatlm darısı başıma 55 e az kaldı senide tebrik ederim kilon inadını kırmış inmeye başlamış bakalm pazartesi kaç olucaz
Sagol canim insallah pazartesi ye kadar artis olmaz bende :)
Sanirim evet duraklama dönemini atlatiyorum artik, haftalardir takili kalmistim ;-)
Valla haftasonu bendede kaçamaklar oluyo ama dengeliyoruz biz onu yaa demiii olmaz artış valla ben bu hafta çok tatlı tükettim ama kilom düşmeye devam etti dengeledim çünkü sende iyi gidiyosun valla hedefimize ulaşınca nasıl beslenicez ben onu düşünüyorum alıştım artk bu yeme düzenine rejimmiş gibi gelmiyo
Ara 1 meyveli yogurt 140 kc
440 kc...
Bugun oglumun kresinde veda eglencemiz vardi ;-)
Tabii bir sürüde yiyecek
Bende azar azar hepsinden yedim
Fazlasiyla hesap yaptim 500-600 kalori civari
Toplam 1000 diyelim aksama acikirsam 1 tane meyveli yogurt yicem ;-)
Merhaba canim aramiza hos geldin ...
Kilo verirken gögüslerden gidiyor bu kesin ama sarkmamalari icin gögüs agirlikli spor yapman lazim ...
Benimde bir ara 95 c idi kilo verince 80 b oldu ama cokta memnun oldugum söylenemez ;-)
ilginiz için çok teşekkür ederim.şuan göğsümde zaten sarkıklık var ve büyükler..diyet aşamasına daha tam olarak geçemedim ama her gün dayanabileceğim kadar şınav çekiyorum.İnşallah sarkmasını da düzenleyerek göğüslerimi küçültebilirim......
sizlerin önerebileceği göğüs dikleştirme ve toparlama egzersizleri var mıdır?göğüslerimi küçülttürmeyi düşündüm bir ara ama sonra bunun yanlış olduğuna karar verdim.çünkü vücudumun diğer bölgeleri de ince olmadığı için göğüslerimin büyük olmasının normal olduğunu düşünüyorum...Sizce düzenli diyet ve egzersiz programıyla istediğim vücudu elde edebilmem mümkün mü?? CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM,BU KONUDA ÇOK RAHATSIZIM ......
Kizlar bugünkü kahvaltim
Sadece 2 tane haslanmis yumurta
150 kc.
Gece uyku tutmadi beni ve yarim karpuzu yedim ama futbol topundan kücük bir karpuzdu ;-)
Ögle 150 kc.
300 kalorideyim ....
Son günler giremez oldum okuyup okuyup ciktim....
Bir süreligine yokum ara vericem bu aksam tatil icin start yapicaz.
insallah cok geri almadan dönerim versem dahada güzel olcak :)
Hepinizi cok öptüm :*
sizlere bol az kalorili günler dilerim.
550 kalorideyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?