60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

simdi gecen sene 70 falandim dusun :) boyum bir yetmis zaten. Bu foruma geldigimde 66 ydim, simdi 63. Ben de kulaga utopik gelecek belki ama 55 olmak istiyorum. Bu arada nerede yasiyorsun?

simdi gecen sene 70 falandim dusun :) boyum bir yetmis zaten. Bu foruma geldigimde 66 ydim, simdi 63. Ben de kulaga utopik gelecek belki ama 55 olmak istiyorum. Bu arada nerede yasiyorsun?

Valla canim ben 1.64 boyla herkesin bana kuru tahta demesiyle saskinim cünkü halaa kendimi incecik görmüyorum... :)

1.70 boyla sen incecik olursun ama ;-)

Ben frankfurt civarindayim canim...
Sen berlin desin galiba ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kilo bildirimi
baslangic 63,6
gecen hafta 59,5
bu hafta 58,6
hedef 57
giden 900 gram

hedefe ulasmaya az kaldi ama vaktimde cok az artik , on gun sonra tatile cikiyorum bir ay yokum kesin orda alirim kilo bari gitmeden hedefime ulassaydimm

400 kc ögle yemegim

720 kalorideyim...

Aksam yemegim
1 dilim ekmek 64 kc
1 dilim peynir 80 kc
1 yt. Marul salatasi

900 kalori civarindayim ;-)

Günaydin arkadaslar

Sabah kahvalti edemedim o yüden disarda biseyler atistirmak zorunda kaldim malesef ...

450 kaloriyi hüplettim...

Durumum vahim arkadaşlar kilo veremiyorum, hata var bir yerde ama nerede..
Sabah 3 dilim kepek ekmek
beyaz peynir domates acuka
400 kalori diyim

öğlen
Tavuk sote + 4 kaşık makarna
400 kalori diyim

şuana kadar 1 lt su

Toplam 800 kalori hadi 100 kaloride benden olsun etti mi toplam 900 kalori. Benim normal kilomda kalmam için günlük almam gereken kalori 1400 kal.

Ben her gün spor yapmadan 400-500 eksik alıyorum ayda 2 kilo vermem lazım ne iş anlamıyorum.
Yürüyüşlerimi bıraktım bu arada çünkü işler çok yoğun yoruluyorum

Bu arada ben akşamları hiç bir şey yemiyorum sadece çay yada kahve o kadar

Son düzenleme:
ben amerikada olacagim aslinda iki ay icerisinde.

Kizlar soktayim, bugun diyetisyene gittim,ve yapilan olcumler sonucu bana 13 kg fazlan var dedi, kemik yapim ince oldugu icin yag oranim bedenime gore fazlaymis. 170 boyum var ve 62 kg yum. Bi diyet listesi verdi, ramazan icin, kolestrolum de ilac kullandigimdan dolayi yuksek cikti. Yani kolestrolu olanlar icin de uygun bir diyet isteyen varsa paylasabilirim.

ben amerikada olacagim aslinda iki ay icerisinde.

Hmm amerika ya gelin falan mi gidiyorsun canim yoksa baska bir sebepten mi ...

Ayyy cok uzak yaaa amerika :)

Bizde kismetse 1-2 sene icinde TR ye kesin dönüs yapmak istiyoruz ama tabii nasip ;-)

Bende simdi sasirdim 1.70 boy ile 49 kilo nasil olur ki ...

Senin yas kacti canim ...?
Ben gecen hafta tahlil yaptirdim cok sükür hersey yolunda kolestrol falan tıkırında ;-)

4 ay once gelin oldum, simdi de esimle gidiyoruz. aslinda gelin gidiyorum da denebilir. Evet yaa cok uzak. Bakalim nasil olcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…