- 2 Ağustos 2013
- 306
- 148
- 333
Bende simdi sasirdim 1.70 boy ile 49 kilo nasil olur ki ...
Senin yas kacti canim ...?
Ben gecen hafta tahlil yaptirdim cok sükür hersey yolunda kolestrol falan tıkırında ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
49 kilo ne kadar ince kemikli olursan ol 170 boyaa cok az o kadar verme benceKizlar soktayim, bugun diyetisyene gittim,ve yapilan olcumler sonucu bana 13 kg fazlan var dedi, kemik yapim ince oldugu icin yag oranim bedenime gore fazlaymis. 170 boyum var ve 62 kg yum. Bi diyet listesi verdi, ramazan icin, kolestrolum de ilac kullandigimdan dolayi yuksek cikti. Yani kolestrolu olanlar icin de uygun bir diyet isteyen varsa paylasabilirim.
4 ay once gelin oldum, simdi de esimle gidiyoruz. aslinda gelin gidiyorum da denebilir. Evet yaa cok uzak. Bakalim nasil olcak?
Yasim 28 ... Vallahi be. De sastim kaldim. Bakalim 10 gun icerisinde kac kg verebilecegim ?
Günaydin kizlar keyifler nasil :)
Sabah kahvaltim 2 haslanmis yumurta 150
1 nescafe
Dün regl oldum bugun kilomda 500 gr artis var yine 56 lar dayim ni hikmetse bi kurtulamadim 56 dan :)
Pazar gününe kadar cok dikkatli olmam lazim su son gunlerde yeme ataklari geciriyordum artik gecer insallah ;-)
Merhaba kizlar
Bugün uzun zamandan sonra esimin evde olmasiyla öglene kadar uyudum 😊
Veee bomba gibiyim ;-)
Kahvalti ayak üstü 1 dilim recelli ekmek 130 kc
Ara 1 redbull 112
242 kalori...
Izin hazirligi tam anlamiyla bugün basladi bir kac gün cok yogun olucam yemek düzenim de kalmaya bilir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?