Kizlar yaaaa benim haricimde yok mu diyetisyene giden.... Masallah herkes kofteler, dondurmalar, makarnalar canim cektiiii.......
Selam kizlar
Kilo bildirimimi bugüden yapiyorum
Baslangic 82
Gecen hafta 55.5
Bu hafta 56
500 gr almısım ama reglime de bagliyorum ;-)
Haftaya insallah 55 i ya görürüm ya görürüm... :)
Arkadaslar arabamiz yüklendi yolumuza koyulduk hayirlisiyla insallah TR den paylasimlarima devam edicem ;-)
Hepinizi ALLAH a emanet ediyorum ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar merhaba
Benide alırmısınız aranıza
yas 28 boy 1,55 kilo 65
52 kiloya kadar düşmek istiyorum hoş 3 sene önce 46 kiloya 52 de fazla ama hiç yoktan iyidir
Banada yardımcı olurmusunuz.
meraba ben ekmek yemiyorum normaldede ama yok artik ne yapsam kilo veremiyorum hadi bizde beraber baslayalimarkadaşım merhaba... bende yeni başlıyorum kilo vermeye 1 haftadır şekeri ekmeği kestim...
meraba ben ekmek yemiyorum normaldede ama yok artik ne yapsam kilo veremiyorum hadi bizde beraber baslayalim
ilk kilo bildirimi bendennnnnnn
başlangıç kilo : 75.2
geçen hafta kilo : 58.5
şimdiki kilo : 57.7
fark: 800gr
toplam giden : 17.5 kilo
Ilk hedefim olan 57 ye ulaştım sonundaBu hafta 700grmıda gönderirsem bayrama tam 57 olurum artk bayramıda kilo almadan bitirirsem bayramdan sonra 2 3 haftada asıl hedefim olan 55 i görürüm veee artk ömür boyu kilo koruma sürecine geçerim inşallah bu arada nazzzzzzz sana yetiştim haaaaaaaa
arkadaşım muhteşem bir ilerleme... Kaç aylık bir sürede bu 17.5 verdiniz? Dkarbonhidratıbaşka birşey uyguladınız mı acaba?
canm bende ekmek yemiyrm ama bende veremiyrm sanki. Vermeye ihtiyacm varmi bilmiyrm boyum 1.67 kilom 60. Zayfken yuzum cok kucuk duruyr cok zayf, kararsizm o yuzden
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence senin kilo ve boy orantın oldukça normal arkadaşım çok zayıf sağlıksız bir görüntü oluyor.. Belki vercem dersen 2 kilo falan fazla verme...
Canm bende ekmek yemiyrm ama bende veremiyrm sanki. Vermeye ihtiyacm varmi bilmiyrm boyum 1.67 kilom 60. Zayfken yuzum cok kucuk duruyr cok zayf, kararsizm o yuzden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?