60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlar bugün yine hazirliga devam ediyorum araba yüklenicek yarinda kismetse öglene dogru yola cikiyoruz ...

Yarin evden cikmadan kilo bildirimimi yapicam artik haftaya da insallah TR den :)

Sabah kalkar kalkmaz kendimi is yaparken buldum yine kahvalti edemedim
1 kahve ictim

Ve ayakta bir sosis hüplettim 140 kalorideyim suan...

Dün yediklerim zaten masallah bugün dengelemem lazim ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhaba...

Siteye ve aranıza yeni katıldım :) Benim de kilom 65.4 kg ve boyum 1.58 benim de 55 kilo olmam lazım 10 kilo fazlam var.
Ama ben diyet türü şeyler yapamıyorum Çünkü şekerim düşüyor ve çok kötü oluyorum.
Bu hafta kavitasyon + Akapuntur 10 seanslık paket aldım. 10 seans da 8 kg verebileceğim söylendi.
ilk randevum haftaya cumartesi olacak sizlerle de gün gün gelişmeleri paylaşırım. Sanırım ben de bu şeker rahatsızlığından dolayı insülün direncim yüksek olduğu için veremiyorum isterse 10 gün aç kalayım inanın 200 gr bile azalmıyor. Akanpuntur bakalım hızlandıracak mı? Deneyip görelim :)

Arkadaşlar merhaba
Benide alırmısınız aranıza
yas 28 boy 1,55 kilo 65
52 kiloya kadar düşmek istiyorum hoş 3 sene önce 46 kiloya 52 de fazla ama hiç yoktan iyidir
Banada yardımcı olurmusunuz.

Selam kizlar

Kilo bildirimimi bugüden yapiyorum

Baslangic 82
Gecen hafta 55.5
Bu hafta 56

500 gr almısım ama reglime de bagliyorum ;-)
Haftaya insallah 55 i ya görürüm ya görürüm... :)

Arkadaslar arabamiz yüklendi yolumuza koyulduk hayirlisiyla insallah TR den paylasimlarima devam edicem ;-)

Hepinizi ALLAH a emanet ediyorum ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Hayırlı yolculuklar nazcııım.

Kızlar bi kaç günden beri hiç diyet yapamıyorum öyle yiyorum ama hem iftarda hem sahurda deil iftarı çok kaçırdysam sahur yapmıyorum kilomda yine eksilme var ama daha çok olabilirdi tabiiiiiiiii neyse artık:18:

meraba ben ekmek yemiyorum normaldede ama yok artik ne yapsam kilo veremiyorum hadi bizde beraber baslayalim

Canm bende ekmek yemiyrm ama bende veremiyrm sanki. Vermeye ihtiyacm varmi bilmiyrm boyum 1.67 kilom 60. Zayfken yuzum cok kucuk duruyr cok zayf, kararsizm o yuzden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi geceler kızlar
sahur yapıyorum şuan 1 büyük elma ve 10 tane kiraz 1 bardak da süt içer yatarım şekerler

İlk kilo bildirimi bendennnnnnn

Başlangıç kilo : 75.2

Geçen hafta kilo : 58.5

Şimdiki kilo : 57.7

Fark: 800gr

Toplam giden : 17.5 kilo

ilk hedefim olan 57 ye ulaştım sonunda bu hafta 700grmıda gönderirsem bayrama tam 57 olurum artk bayramıda kilo almadan bitirirsem bayramdan sonra 2 3 haftada asıl hedefim olan 55 i görürüm veee artk ömür boyu kilo koruma sürecine geçerim inşallah bu arada NAZZZZZZZ sana yetiştim haaaaaaaa

arkadaşım muhteşem bir ilerleme... Kaç aylık bir sürede bu 17.5 verdiniz? Diyet yada başka birşey uyguladınız mı acaba?

arkadaşım muhteşem bir ilerleme... Kaç aylık bir sürede bu 17.5 verdiniz? Dkarbonhidratıbaşka birşey uyguladınız mı acaba?

Saol canım 7 ayda falan verdim bu kiloyu ilk başlarda normal diyet yapıyordum yediklerimi kıstm ve karbonhidratı çok az yağı çok az tükettim sadece sabah 1 dilim ekmek yedim oda kepekli buğdaylı falan 1 ay sonra falan kalori saymaya başladım 1000 1200 kaloriyi geçmedim ve ilk baştan itibaren saat 6dan sonra hiç bi şey yemedim arada kaçamaklarım oluyo tabiii ama ilk başlarda nerdeyse hiç kaçamak yapmıyordum tabi kilo azaldkça biraz daha esnek davranmaya başladım ama her zaman dengeliyorum yediklerimi mesela iskender bile yedim canım istediğinde ama ikindi vakti yeyip başka hiç bişe yemedim geç saatlerde yemediğin sürece kilo olarak dönmüyo tabi ayda bir yemek şartylasporda arada sıkılp bıraksamda yaptm hep ama ramazanda hiç yapamadm ramazandan sonra pilates yapmayı düşünüyorum tabi 55 olduğumda 20 kilo vermiş olcam ve vücudum yumuşacık oldu toparlanmaya ihtiyacı var işte böyle canım yaşım 20 165 boyum var birde 20aylık kızım var kilolarımn büyük sebebi

canm bende ekmek yemiyrm ama bende veremiyrm sanki. Vermeye ihtiyacm varmi bilmiyrm boyum 1.67 kilom 60. Zayfken yuzum cok kucuk duruyr cok zayf, kararsizm o yuzden

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence senin kilo ve boy orantın oldukça normal arkadaşım çok zayıf sağlıksız bir görüntü oluyor.. Belki vercem dersen 2 kilo falan fazla verme...

bence senin kilo ve boy orantın oldukça normal arkadaşım çok zayıf sağlıksız bir görüntü oluyor.. Belki vercem dersen 2 kilo falan fazla verme...

Yok canm ya toplu duruyrm yinede 5 kilo falan vermek istiyrm zayiflik cok asiri olmadigi surece guzel duruyr insan narin grunuyr

Canm bende ekmek yemiyrm ama bende veremiyrm sanki. Vermeye ihtiyacm varmi bilmiyrm boyum 1.67 kilom 60. Zayfken yuzum cok kucuk duruyr cok zayf, kararsizm o yuzden

Bence kilon gayet güzel canım ama 57 tam iyi olur bence ince narin gözükürsn 1 aylık işin var yani benim boyum 165 ve şuan 57.7 kiloyum ve 55 bana ideal bence 57 de sende iyi durur tatlım Bu arada benimde yüzüm küçülüyo zayıfladkça ama yinede zayflığı tetcih ediyorummm

Benden başka kimse kilo bildirimi yapmamış kızlar nerelerdniz bakalımmmmmmn ???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…