Bence kilon gayet güzel canım ama 57 tam iyi olur bence ince narin gözükürsn 1 aylık işin var yani benim boyum 165 ve şuan 57.7 kiloyum ve 55 bana ideal bence 57 de sende iyi durur tatlım Bu arada benimde yüzüm küçülüyo zayıfladkça ama yinede zayflığı tetcih ediyorummm
Benden başka kimse kilo bildirimi yapmamış kızlar nerelerdniz bakalımmmmmmn ???????????
Ama suanda veremiyrm alistim cok yemeye, sen nasil veriyrsn canm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canim iyi olur bencede. Onceden 48 kiloydum yuzuk kucuktu herkes yuzun ckmus gbi duruyr diyrdu almak icin baya ugrastim snra bir aldmm iste 1 yilda 12 kilo. Boyle herkes cok begeniyr yuzun cok guzellesms diyrlar kalcan falan cok iyi diyrlar ama ben begenmiyrm artik 56 kilo olsam yeter bana cok zayflikta sevmiyrm. Allahtan catlak falan olmuyr ya .
48 de çok azmış kız ben bi kere doğumdan önce 51 kiloya düşmüştüm onda bile herkes hasta gibi duruyosun yüzün minicikk kalmış diodu sonra aldm tabi doğum falan derken şimdi 55 t am iyi diyorum artk sonra vücudumu sıkılaştrcam pilates yaparak
Bizim boymuzdakilere en ideal kilo 55 bencede. Vallaha bravo azimlisin
Saol canım azim olmadan yüz güldürücü sonuçlar elde edilmiyorrrr inşallah kalıcı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın tatlım
Benden başka kimse kilo bildirimi yapmamış kızlar nerelere buz bakalımmmmmmn ???????????
Keske zayiflasamda bildirsemsen cok guzel vermissin arkadasim diyetisyen ile mi devam ettin yoksa kendin mi
Selam kizlar ben geldim... :)
Yolculukta 2 gün boyunca hic dikkat edemedim bu sabah tartildim kilomda bi degisiklik yok cok sükür yine 56 ;-)
Bugün itibari ile diyetime kaldigim yerden devam ediyorum
Sabah 2 haslanmis yumurta
3 tane zeytin
2 dilim domates
1 biber
20 gr peynir 250 kc
Ögle 100 gr zeytin yagli barbunya
1 nescafe .... 400 kc
650 kalorideyim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb hanimlar dün hiç giremedim foruma kilo bildirimimi simdi yapayim
başlangıç 63,6
geçen hafta 58,6
bu hafta 58,2
giden 400 gram
hedef 57
bu hafta berbatti ya kilom durdu gitmedi hiç ne yapsam olmadi bu 400 gramida ne zorluklarla verdim bi bilseniz hersey iyi giderken niye boyle oldu ya ben tatile gitmeden hedefime ulasmak istiyodum
Hedefine bişey kalmamış canım son 1 kilo zayen son olduğu için zor gidiyodur 2 haftaya kalmaz inersin 57 ye tatlım benimde ilk hedefim 57ydi ama 55e çektim şuan 57.2 geliyorum az kaldı bayrama hedefim 57 olmakti vee başatdm inşallah bauramda kilo almayızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?