Evettttttt hatta 18 kilo verdim de bayram da aşırı tatlı tüketimi ve geç saatlerde yemek yemeyle 1 kilosunu geri aldm benim boyum 165 hedefimde 55 kilo olmak az kaldı benimki 8 ayda falan verdim sanırım kalori sayarak verdim 1000 kalori civarı yedim hep ve saat 6dan sonra hiç bi şey yemedim ve 20 yaşındaym 21 aylık bi kızım var doğumdan önce de biraz kiloluydum ve diyet yaparak vermiştim ama hamilelikde fazlasıyla aldm ama insan kafasına koydu mu yapamayacağî hiç bir şey yok yeterki isteyelim ömrümüzden bi 8 9 ay çok mu fazla bütün hayatımızı ben niye kiloluyum die üzülerek geçirmek yerine bi 8 9 ayımızı kendimize ayırp fit olmann dar pantolon giymenin keyfini çıkaralım dimiii yaniii
36 beden kıyafetler alıp dolabımı onunla doldurmak için zayıflıyorum zaten alışverişi çok severim ama insan vücudunu sevmeyince onun bile keyfi kalmıyor :44:
Aynen benim zaten zayfladığımda daraltrdrğm pantolonlarm var onlara girmeye çalışıyorum kıyafet giydiğinde biyerlerden pörtlememesi güzel bir duygu ama şimdi de sıkılaşmam lazım zayflayncada dert bitmio fazla kilo verildiğinde vücut yumuşuyo sporla toplucam artk
bu ay boyunca yüzücem umarım çok fazla yumuşamaz zaten bacaklarım yumuşamış bigündür az :2: sıkılaştımak için okul zamanı nası spor yapıcam bilmiyorum
Evde ip atlayabilirsin veya kafana göre kısa videolar bulup netten bölgesel çalışabilirsin valla ben 2 gündür 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsini yapıyorum öldüm yani zar zor 21 gün bunu yapabilirsem sonra kendim bölgesel çalışcam mekik bacak çalştrma falan
umarım yapcak zaman ve enerji bulurum :2: okuldan sonra kursum var 9 gibi geliyorum vücudumu çok yorunca da kan değerlerim kötüleşiyo ayrıca kansızlık var çok çabuk yoruluyorum haftasonları için bi kursa yazılabilirim belki
Günaydin kizlar
Bugünkü kahvaltim
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
25 gr peynir
Nescafe
250 kalorideyim ;-)
Nedense bu sabah kendimi hafif veee cekilmis hissediyorum demek ki 4-5 gün bile dikkat etmek ise yariyormus ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Platesi ne zaman yapiyorsun canım? Skilastirdi mi hiç?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar ben küçücük 14 yasinda biriyim 1 ay sonra 15 161 boyum varlise 2 oldum lisenin ilk senesi cok fazla kilo aldim bugün tartildim 67 sok oldum cok kotu. Spor Salonuna gittim hemen başladım spora ekmek falan yemiyordum 15 tatilden beri . Simdi bisey yemiyorum kilo verebilir miyim günde 1.5 saat spor ile sizce
Verirsin tabi canım daha yaşın küçük besleyici şeyler ye gelişme çağındasn ekmeği hamur işini ve abur cuburu kessen yeter tatlım
Inşallah bilmiyorum kotu hissediyorum bisey yemeyi düşünmüyorum bugün 1.5 saat spor yaptim .500 kalori yaktim sadece su içiyorum[/QUOTE,
Bişe yemediğin zaman metabolizma durur ve yediğin zamanda depolar canım önemli olan sağlıklı şeylerden az sık yemek ve ben saat 6dan sonra hiç bi şey yemiyorum o da güzel kilo verdirio ama senin yaşn daha küçük bi meyve ara öğünü veya yoğurt süt falan içebilirsin
Inşallah bilmiyorum kotu hissediyorum bisey yemeyi düşünmüyorum bugün 1.5 saat spor yaptim .500 kalori yaktim sadece su içiyorum[/QUOTE,
Bişe yemediğin zaman metabolizma durur ve yediğin zamanda depolar canım önemli olan sağlıklı şeylerden az sık yemek ve ben saat 6dan sonra hiç bi şey yemiyorum o da güzel kilo verdirio ama senin yaşn daha küçük bi meyve ara öğünü veya yoğurt süt falan içebilirsin
Alınan kalori harcanan kalori den fazla olursa kilo verimi olmazmis bu korkuyla istahim gidiyor
Alınan kalori harcanan kalori den fazla olursa kilo verimi olmazmis bu korkuyla istahim gidiyor
Canım sadece sporla kalori harcamiyosun ki otururken yatarken ev işleri yaparken hep kalori harcıyosun mesela ben 1 buçuk saat pilates yapıyorum 250 kalori harcıyorum dinlenme oturma uyuma ev işleride girince benim bugün harcadğm kalori 1800 küsür oluyo ve 1300 kalori alcam bugün 500 kalori kardaym yani öyle düşün belki sen daha aktivsindir ve daha çok yakmssndr 1000 kalorinin altnda yeme canm zararlı sonra bıraknca çabuk alrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?