60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

36 beden kıyafetler alıp dolabımı onunla doldurmak için zayıflıyorum zaten alışverişi çok severim ama insan vücudunu sevmeyince onun bile keyfi kalmıyor :44:

36 beden kıyafetler alıp dolabımı onunla doldurmak için zayıflıyorum zaten alışverişi çok severim ama insan vücudunu sevmeyince onun bile keyfi kalmıyor :44:

Aynen benim zaten zayfladığımda daraltrdrğm pantolonlarm var onlara girmeye çalışıyorum kıyafet giydiğinde biyerlerden pörtlememesi güzel bir duygu ama şimdi de sıkılaşmam lazım zayflayncada dert bitmio fazla kilo verildiğinde vücut yumuşuyo sporla toplucam artk

bu ay boyunca yüzücem umarım çok fazla yumuşamaz zaten bacaklarım yumuşamış biraz :2: sıkılaştımak için okul zamanı nası spor yapıcam bilmiyorum

bu ay boyunca yüzücem umarım çok fazla yumuşamaz zaten bacaklarım yumuşamış bigündür az :2: sıkılaştımak için okul zamanı nası spor yapıcam bilmiyorum

Evde ip atlayabilirsin veya kafana göre kısa videolar bulup netten bölgesel çalışabilirsin valla ben 2 gündür 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsini yapıyorum öldüm yani zar zor 21 gün bunu yapabilirsem sonra kendim bölgesel çalışcam mekik bacak çalştrma falan

umarım yapcak zaman ve enerji bulurum :2: okuldan sonra kursum var 9 gibi geliyorum vücudumu çok yorunca da kan değerlerim kötüleşiyo ayrıca kansızlık var çok çabuk yoruluyorum haftasonları için bi kursa yazılabilirim belki

Öyle yap o zaman canım sağlık her şeyden önemli

Bende 2 gündür diyetteyim sebze et bol su var içinde 1 saat yürüyüş dun yürüyemedim ama bu gun 1 saat yürüdüm plates topunda 40 mekik çektim bu hafta bu diyeti uygulayıp sonucu görmek istiyorum 😁😁

Kızlar yaptığım lapa diyeti hiç bir işe yaramadı gerçi tam anlamıyla uymadm başka şeylerde yedim biraz tartıda gram oynamadı moraalim çok bozuk kızlar bu hafta tekrar 57ye inmem gerek spora devam bakalm ne zaman eksileri görcemmm

Kızlar tekrar kalori sayımına başlıyorum 1200 kalorilik yicem buraya yazarm yedikce hadi kızlar eskiden herkes listesini paylaşrdi şimdi kısa kısa yazp çıkıyoruz tekrar listelerimizi paylaşalm birbirimizi motive edelimm Hadi kızlar nerelerdesiniz gelin artık:125:

Kızımı uyuttum ve birazdan pilates yapicam :122: şuan 647 kalorideyim

Günaydin kizlar

Bugünkü kahvaltim

2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
25 gr peynir
Nescafe

250 kalorideyim ;-)

Nedense bu sabah kendimi hafif veee cekilmis hissediyorum demek ki 4-5 gün bile dikkat etmek ise yariyormus ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ara 1 tane meyveli top kek 230 kalori

480 kalorideyim....

Arkadaşlar ben küçücük 14 yasinda biriyim 1 ay sonra 15 161 boyum var lise 2 oldum lisenin ilk senesi cok fazla kilo aldim bugün tartildim 67 sok oldum cok kotu. Spor Salonuna gittim hemen başladım spora ekmek falan yemiyordum 15 tatilden beri . Simdi bisey yemiyorum kilo verebilir miyim günde 1.5 saat spor ile sizce

Son düzenleme:
Platesi ne zaman yapiyorsun canım? Skilastirdi mi hiç?

Pilatesi öğlen yapıyorum canım yaklaşık 1 buçuk saat daha yeni 3 gün oldu yapmaya başlayalı her tarafım ayrı acıyooo valla daha bi sıkılaşma yok tabi ama dik bi duruş ve bel ağrısına son verdi 2 haftaya kalmaz sıkılaşma başlar daha öncede yaptmştm pklates hiç diyet yapmamama rağmaen 3 4 cm sıkılaşmştm 2 ayda ama çok yiyordum o zamanlar

Verirsin tabi canım daha yaşın küçük besleyici şeyler ye gelişme çağındasn ekmeği hamur işini ve abur cuburu kessen yeter tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…