Canım sadece sporla kalori harcamiyosun ki otururken yatarken ev işleri yaparken hep kalori harcıyosun mesela ben 1 buçuk saat pilates yapıyorum 250 kalori harcıyorum dinlenme oturma uyuma ev işleride girince benim bugün harcadğm kalori 1800 küsür oluyo ve 1300 kalori alcam bugün 500 kalori kardaym yani öyle düşün belki sen daha aktivsindir ve daha çok yakmssndr 1000 kalorinin altnda yeme canm zararlı sonra bıraknca çabuk alrsn
Anladım tamam cok teşekküklerr :)
Pilatesi öğlen yapıyorum canım yaklaşık 1 buçuk saat daha yeni 3 gün oldu yapmaya başlayalı her tarafım ayrı acıyooo valla daha bi sıkılaşma yok tabi ama dik bi duruş ve bel ağrısına son verdi 2 haftaya kalmaz sıkılaşma başlar daha öncede yaptmştm pklates hiç diyet yapmamama rağmaen 3 4 cm sıkılaşmştm 2 ayda ama çok yiyordum o zamanlar
Ara 1 tane meyveli top kek 230 kalori
480 kalorideyim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aksam yemegi mi de yedim kizlar
25 tane manti sanirim 50 gr civari
Yogurdu ve salcasini da hesaplayarak tahminimce 200 kalori falan
680 kalori diyelim hatta 700 olsun düz hesap ;-)
Bu günü de böyle kapatiyorum insallah ;-)
700 çok az deil mi tatlm yaa bu arada bende mantı yedim akşam yemeğinde orta porsiyon 350 kalori civarı ssanırım
Afiyet olsun canim ;-)
700 az ama bu haftayi böyle az kalorili gecirebilirsem haftaya 1000 ne cikicam yine :)
Izine geldim geleli kendimi kontrol edemiyorum malesef suan fethiyedeyim yemekleri kendim hazirladigim icin dikkat edebiliyorum son 2 haftam kv yaninda olucagim insallah sagolsun yemekleri cok leziz ye kizim ic kizim ipin ucu kaciyor
Doğru söylüosun canm başka yerde olunca daha da dikkat etmek gerekiyo bende bayram haftasi kaçırdğm için 1 kilo aldm onu vermeye çalışıyorum son 3 kilo gitsin ve bitsin artk
Bende katılmak istiyorum aranızaa :) Normalde zayıf bi çocuktum ama daha sonra 10 ar 20 ser bi baktim 60 olmusum *-* Tam 60 !!Birbirimizi motive edelim arkadaşlar,çünkü bazen diyette psikolojide sifirlaniyor
Canim boyun kac?
Boyum 1.60 kilom da 60
Canim boyun kac?
Bendee katilmak istiyorum aranizaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosgeldin canim :) senin hedefin kac kilo vermek?
Cok abarti degil canim ama tabi ideal kilonda degil verirsin canini sikma bende bu sabah 62.2 ciktim baslangcm 68di insallah devami gelir...
Ben suan 60 kiloyum 5 kilo vermek istiyorum.
Ben suan 60 kiloyum 5 kilo vermek istiyorum.
Evet biliyorum ama ben öyel ince olmak isteyenlerdenin benimde hedef 48 falan umarım bu sefer bırakmadan başarırım ,başarırız :)
Bence rahat verirsin canim 5 kilo normal. Ben bile 3gunde 2kilosunu verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?