60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Supermis valla canim benimde aklima yatti ama benim o kadar zamanim yok. Cok iyi yapiyorsun devam et :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ara 1 tane meyveli top kek 230 kalori

480 kalorideyim....

Aksam yemegi mi de yedim kizlar

25 tane manti sanirim 50 gr civari
Yogurdu ve salcasini da hesaplayarak tahminimce 200 kalori falan
680 kalori diyelim hatta 700 olsun düz hesap ;-)

Bu günü de böyle kapatiyorum insallah ;-)

700 çok az deil mi tatlm yaa bu arada bende mantı yedim akşam yemeğinde orta porsiyon 350 kalori civarı ssanırım

700 çok az deil mi tatlm yaa bu arada bende mantı yedim akşam yemeğinde orta porsiyon 350 kalori civarı ssanırım

Afiyet olsun canim ;-)

700 az ama bu haftayi böyle az kalorili gecirebilirsem haftaya 1000 ne cikicam yine :)

Izine geldim geleli kendimi kontrol edemiyorum malesef suan fethiyedeyim yemekleri kendim hazirladigim icin dikkat edebiliyorum son 2 haftam kv yaninda olucagim insallah sagolsun yemekleri cok leziz ye kizim ic kizim ipin ucu kaciyor

Doğru söylüosun canm başka yerde olunca daha da dikkat etmek gerekiyo bende bayram haftasi kaçırdğm için 1 kilo aldm onu vermeye çalışıyorum son 3 kilo gitsin ve bitsin artk

Doğru söylüosun canm başka yerde olunca daha da dikkat etmek gerekiyo bende bayram haftasi kaçırdğm için 1 kilo aldm onu vermeye çalışıyorum son 3 kilo gitsin ve bitsin artk

Insallah verirsin canim ama bitmiyor melasef birde korumak var o verilen kilolari :)

Azcik kactimi hoooop 1 kilo geliyor yapisiyor insana valla :)

Ben hedefimi bu sefer bayaa geri cektim evime döneyim hayirlisiyla 50 -52 kilo olana kadar devam edicem ;-)

Bende katılmak istiyorum aranızaa :) Normalde zayıf bi çocuktum ama daha sonra 10 ar 20 ser bi baktim 60 olmusum *-* Tam 60 !!Birbirimizi motive edelim arkadaşlar,çünkü bazen diyette psikolojide sifirlaniyor

24 yaş / 1,65 boy / 70 kg

maalesef bu rakamlara çıktım, 54 kilodan 70 . vücudumun en büyük kötülügü aldıgım kiloyu belli etmemesi ve bi anda rakamların yükseldigini görmek. su an bile 70 kilo oldugumu anlamak zor her neyse 3-4 gündür diyete başladım ve leslie yapıyorum 70 600 olan kilom 68 e düştü yavaş yavaş bu şekilde ilerleyecegim ve burdan da yazacagım. ayrıca kalori hesabı da yapıyorum 1000 kaloriyi geçmemek şartıyla yiyeceklerimi ayarlıyorum ama illa 1000 kaloriye tamamlamıyorum tabiki. herkese selamlar ve sağlıklı günler !

Tünaydiiin kizceler keyifler nasil :)

Bugünkü kahvaltim

2 haslanmis yumurta
Biraz domates
Biraz peynir
Nescafe

Azcik ama cok az beyaz ekmek :)

220 kalori diyelim ;-)

Cok abarti degil canim ama tabi ideal kilonda degil verirsin canini sikma bende bu sabah 62.2 ciktim baslangcm 68di insallah devami gelir...

Evet biliyorum ama ben öyel ince olmak isteyenlerdenin benimde hedef 48 falan umarım bu sefer bırakmadan başarırım ,başarırız :)

Ben suan 60 kiloyum 5 kilo vermek istiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet biliyorum ama ben öyel ince olmak isteyenlerdenin benimde hedef 48 falan umarım bu sefer bırakmadan başarırım ,başarırız :)

Ay evet aslinda bende incecik olmak istiyorum hatta karin kasi falan istiyorum :) 55 olsam banada yeter. 7-8kilo verebilirsem kalicam zaten. Insallah kolayca zorlanmadan veririz
Pes etmek yok :)

Bence rahat verirsin canim 5 kilo normal. Ben bile 3gunde 2kilosunu verdim :)

Super ya 3 gunde 2 kilo nasill verdin acill bilmek istiyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…