60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende karın kası istiyoruum .Sırf karın kası için hiç karbonhidrat almıyodup zayıflayıp karın kası yapayım diye sonra hastanelik oldum resmen Aynen pes etmek yok,yemek bir saniyelik haz verir ama zayıflık kalır

Aynen canim ya bende protein tozu dusundum ama bilinçsizce zarari olur diyede hep cekindim. Ohh burda yagmurda yagiyor 6-7km yuruyus vakti :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar merhaba...

en son 23 temmuz da yazmıştım 65.4 kg olarak 2 hafta geçti şuan 63.00 gördüm 2kg 400 gram vermişim. ekmek yemeyi kestim.ayrıca her gün 3lt fazla su içmeye başladım. onun dışında pek birşey yapmadım hala dondurmamı çekirdeğimi falan yiyorum burdan şunu anladım ki ekmek ve su çok önemliymiş.
hiç ama hiç ekmek yemiyorum artık.... 2 haftada 2.4 kg iyi gibi...

Oooo burası hareketlenmiş keyifler yerinde benimde keyfim yerinde çünkü az yemeye tekrar adepte olabildim bugün öğlen yoğurt 1 çorba kaşığı yulaf ezmesi 2 ceviz ve 10 kuru üzüm yedim ve çok tok tuttu ikindi öğünü olarak 1 bardak tarçınlı süt içtim akşamda 2 tane but ve diyet kola hepsi 1143 kalori oluyor sporumu akşam yatmadan yapicam

sln71 merhaba :) aslında olay tamamen az yemek de bitiyor... zaten 1 hafta dayanınca mide almıyor gibi... ben herşeyi yiyorum açıkcası önceden ne yiyiyorsam ama dibini getirmiyorum... tadım tadım yemek mideyi ufaltıyor

Merhaba canım benim mide çoktan küçülmüştü 18 kilo verdim ama bayram haftası çok abarttm hop geri alışıyodu çok yemeye hemen toparlandm bende diyet moduna girdim ve bayram 1 kilo aldm 57 den 58 e çıktım ve 4 gündür tekrar diyet modundayım 1 buçuk saat pilates yapıyorum ama daha gram inmedi sabırla bekliyorum hedefim 55

Bende istiyorum o karın kasındannnnnnnn

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum..3 yaşında bir oğlum var ,doğumdan kalan kilonun Bi kısmını doğumdan hemen sonra verdim ama 65 kiloda takılmıştım bırakmıştım şimdi yine hırs yaptım yirmi gündür yediklerimi kıstım akşam altıdan sonra yemiyorum abur cuburu bıraktım kabızlık problemim için kayısılı form içiyorum 66.0la başladım 62.3um şimdi boyum 1.72 hedefim 57 58

Slm kizlar benide araniza alirmisiniz iki yasinda bir kizim var dogum kilolarimin on kilosunu verdim ama daha alti kilo vermem lazim.hipotroidi hastasiyim ve cok zor kilo veriyorum bu aralar kalori sayiyorum (denemedigim bi bu kalmisti) bilmiyorum gercekten kalori sayarak zayiflayaniniz varmi hadi kizlar ins hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz

Hoşgeldin canım ben kalori sayarak 18 kilo verdim ne zaman sıkılıp kalori sayımını bıraksam istediğim gibi kilo veremedim ve tekrar kalori sayımına döndüm ve bayramda 1 kilo almıştm kaloei sayarak tekrar verdim çok şükür son 2 kilom kaldı benim vermeem gereken 55 hedefim spor da yapıyorum vücudumu sıkılaştrmak için boyum 165 20 yaşındayım benimde 21 aylık bir kızım var

Hoşgeldin canım birbirimize destek olarak vercez inşallah kalan kilolarımızı

Günaydın Kızlaaaar spor ve diyet etkisini gösterdi sonunda 700 gr hooooop gitti inşallah iki haftaya bu işi bitiririm 58.1dim 57.4 oldum şükür 55 e az kaldıııııııı aaaazz

Son düzenleme:
Günaydın Kızlaaaar spor ve diyet etkisini gösterdi sonunda 700 gr hooooop gitti inşallah iki haftaya bu işi bitiririm 58.1dim 57.4 oldum şükür 55 e az kaldıııııııı aaaazz

Sevindim canım insallah devami gelir :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm şekerler kızımı uyuttum ve birazdan spora başlıcam dün yapmadm spor temizlik falan gecede halim kalmadı ama haftada 4 kez yapsam yeter diye düşünüyorum 5 gün için zorlıycam ama 4 de iyi bence haftasonu yapmıcam zaten hafta içi bir günde haftalk temizlik oluyo o yüzden yapamıyorum

Ben de 3 gün önce diyete başladım kaç kilo verdiğimi bilmiyorum ama cidden önceki yediklerimi düşününce kendime yuh diyorumm diyete başlayanlarla yaptıklarımızı söyleyerek daha iyi motive olabilirizzz Yok olsun tüm kilolar:)

Sporumu yaptm kızlar 1 saat 20 dk 21 günde yağlarınızdan kurtulun yaptmm

Hosbulduk canim senin masallahin varmis ahh bende 57 olabilmek icin neler vermezdim artik kalorilere daha bi dikkat ederim hepimize biol zayiflamali gunler

spor yaptın mı arkadaşım...yoksa bebek mi emzirdin...çünkü emzirme döneminde 19 kilo vermiştim??????????????

spor yaptın mı arkadaşım...yoksa bebek mi emzirdin...çünkü emzirme döneminde 19 kilo vermiştim??????????????

Yok canım emzirmeyi bıraktm 8 ay önce falan zaten emzirirkende hiç kilo veremedim ben bıraktktan sonra diyet yaparak kalori sayarak verdim kilolarımı spor da çok düzenli yapmadm 1 2 hafta yaptysam 3 5 hafta yapmadm ama vücudum yumuşacık oldu o yüzden pilatese başladm sıkılaşmam lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…