Ay evet aslinda bende incecik olmak istiyorum hatta karin kasi falan istiyorum :) 55 olsam banada yeter. 7-8kilo verebilirsem kalicam zaten. Insallah kolayca zorlanmadan veririz
Pes etmek yok :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende karın kası istiyoruum .Sırf karın kası için hiç karbonhidrat almıyodup zayıflayıp karın kası yapayım diye sonra hastanelik oldum resmenAynen pes etmek yok,yemek bir saniyelik haz verir ama zayıflık kalır
Oooo burası hareketlenmiş keyifler yerinde benimde keyfim yerinde çünkü az yemeye tekrar adepte olabildim bugün öğlen yoğurt 1 çorba kaşığı yulaf ezmesi 2 ceviz ve 10 kuru üzüm yedim ve çok tok tuttu ikindi öğünü olarak 1 bardak tarçınlı süt içtim akşamda 2 tane but ve diyet kola hepsi 1143 kalori oluyor sporumu akşam yatmadan yapicam
sln71 merhaba :) aslında olay tamamen az yemek de bitiyor... zaten 1 hafta dayanınca mide almıyor gibi... ben herşeyi yiyorum açıkcası önceden ne yiyiyorsam ama dibini getirmiyorum... tadım tadım yemek mideyi ufaltıyor
Bende karın kası istiyoruum .Sırf karın kası için hiç karbonhidrat almıyodup zayıflayıp karın kası yapayım diye sonra hastanelik oldum resmenAynen pes etmek yok,yemek bir saniyelik haz verir ama zayıflık kalır
Slm kizlar benide araniza alirmisiniz iki yasinda bir kizim var dogum kilolarimin on kilosunu verdim ama daha alti kilo vermem lazim.hipotroidi hastasiyim ve cok zor kilo veriyorum bu aralar kalori sayiyorum (denemedigim bi bu kalmisti) bilmiyorum gercekten kalori sayarak zayiflayaniniz varmi hadi kizlar ins hepimiz istedigimiz kiloya ulasiriz
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum..3 yaşında bir oğlum var ,doğumdan kalan kilonun Bi kısmını doğumdan hemen sonra verdim ama 65 kiloda takılmıştım bırakmıştım şimdi yine hırs yaptım yirmi gündür yediklerimi kıstım akşam altıdan sonra yemiyorum abur cuburu bıraktım kabızlık problemim için kayısılı form içiyorum 66.0la başladım 62.3um şimdi boyum 1.72 hedefim 57 58
Günaydın Kızlaaaar spor ve diyet etkisini gösterdi sonunda 700 gr hooooop gitti inşallah iki haftaya bu işi bitiririm 58.1dim 57.4 oldum şükür 55 e az kaldıııııııı aaaazz
Sevindim canım insallah devami gelir :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin canım ben kalori sayarak 18 kilo verdim ne zaman sıkılıp kalori sayımını bıraksam istediğim gibi kilo veremedim ve tekrar kalori sayımına döndüm ve bayramda 1 kilo almıştm kaloei sayarak tekrar verdim çok şükür son 2 kilom kaldı benim vermeem gereken 55 hedefim spor da yapıyorum vücudumu sıkılaştrmak için boyum 165 20 yaşındayım benimde 21 aylık bir kızım var
Evettttttt hatta 18 kilo verdim de bayram da aşırı tatlı tüketimi ve geç saatlerde yemek yemeyle 1 kilosunu geri aldm benim boyum 165 hedefimde 55 kilo olmak az kaldı benimki 8 ayda falan verdim sanırım kalori sayarak verdim 1000 kalori civarı yedim hep ve saat 6dan sonra hiç bi şey yemedim ve 20 yaşındaym 21 aylık bi kızım var doğumdan önce de biraz kiloluydum ve diyet yaparak vermiştim ama hamilelikde fazlasıyla aldm ama insan kafasına koydu mu yapamayacağî hiç bir şey yok yeterki isteyelim ömrümüzden bi 8 9 ay çok mu fazla bütün hayatımızı ben niye kiloluyum die üzülerek geçirmek yerine bi 8 9 ayımızı kendimize ayırp fit olmann dar pantolon giymenin keyfini çıkaralım dimiii yaniii
spor yaptın mı arkadaşım...yoksa bebek mi emzirdin...çünkü emzirme döneminde 19 kilo vermiştim??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?