60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Activianin sadesini ye canim:)

Günaydın Kızlaaaar
kilo bildirimi

Başlangıç kilo : 75.2

Geçen hafta kilo : 57.2

Şimdiki kilo : 58.1

Fark : +900 gr

Toplam fark : 17.1 kilo

maalesef 900 gr almışım ama bayramdan sonra yeme olayını toparlayamadım ve tatlıyı falan o kadar çok yedim ki az bile almışım bu kadar şımarıklk yeter artık haftabaşıyla beraber toparlanma vakti geldi tabi spora başlama vakti de geldi ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsini yapıcam inşallah

Başlangıç 68,40
geçen hafta 67
bu hafta 67,90

malesefd kilo aldım

ama bugün diyete başladım....

Kızlar spora başladm sonunda 1 buçuk saat pilates yaptm 40 önce falan şimdi de 1 tabak karpuz ve 1 paket eti form kepekli kraker yiyorum yememden eskisi kadar kısmıyorum artık amacım daha çok sıkılaşmak tabi 3 kilo daha vermek

Canım ben her 3 saatte bir yiyordum toplam 4 öğün 2 ana 2 ara öğün hepainin arasnda 3 saat oluyordu

bende öyle yaptım...teşekkürler

birde bu yeşil çayı sıcak içemiyorum bekletiyorum ılık olunca içiyorum.. etkisi gitmez heralde

bide ılık olunca ben onu su gibi biranda içiyorum

Son düzenleme:
Selam kızlar
aldığım 1 kilo çok canımı sıktı ve 1 günlük pirinç lapası diyeti yapmaya karar verdim hem kendimi şiş hissediyorum belki ödem vardır sabahki pirinç lapamı yedim iğrençdi tadı aslında 2 gün yapılan bi diyet ama 2 gün dayanamam bugün bi bitseydi

Günaydin kizlar nasilsiniz

Izine geldigim ilk 2 hafta ipin ucu biraz kacmisti kilom da biraz artis sonra tekrar inis oldu ...

Hafta sonundan bu yana dengeli beslenmeye calisiyorum bir kac gündür de cok cok dikkat ediyorum insallah kilo mu koruya bilirim ya da verebilirim ....

Suan fethiye de tatildeyim bulundugum yerde tartilma gibi bir imkan yok malesef ama kilomu da cook merak ediyorum ....

Tatilde olupta kalori hesabi yapmak cok zor ama kilo da almayi kesinlikle istemiyorum

Neyse kizceler kendinize iyi bakin öptüm hepinizi.. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatildeysen diyeti unut tatlisim eh birde oteldeysen yememek imkansiz

Tadini dusunemiyorm . Allah kolaylik versin...

selam 16 yaşındayım ve bu sabah tartıldığıma göre 69 kiloyum diyete başladığımda 75.8 dim ve yaklaşık 6 buçuk kilo verdim diyelim bes altı hafta içerisinde ama bırakıp baştan başladığım zamanlar oldu malesef düzenli bi şekilde verseydim eminim daha iyi olcaktı şimdiki hedefimde okullar açılmadan 65 kilodan az olmak ve arkadaş bulup zayıflamak daha iyi olur diye düşündüm

Selam kızlar sporumu yaptm 1 saat pilates ve şimdi de karpuzla yoğurtlu naneli pirinç lapası yiyorumm umarım yarın 1 kilo eksi çıkarım

Hoşgeldin canım bu aralar burası pekde aktif değil eskisi kadar ramazan ve bayramdan sonra toplanamadk ama yakında toplanırlar yediklerini ve yaptığın diyeti sporu paylaşabilirsin tatlım biz öyle yapıyoruz ve birbirimize destek oluyoruz ben 17 kilo verdim 75den 58 kiloya düştüm darısı başınaa şeker

17 kilo mu tebriklerrr ne kadar sürede verdiniz o kiloyu *-* benim asıl hedefim 50 kilo (boyuma göre ideal kilo o 1.58 im kilo verince 1 cm uzadım )ama yavaş yavaş tabi kısa sürede almadık ki kısa sürede verelim

17 kilo mu tebriklerrr ne kadar sürede verdiniz o kiloyu *-* benim asıl hedefim 50 kilo (boyuma göre ideal kilo o 1.58 im kilo verince 1 cm uzadım )ama yavaş yavaş tabi kısa sürede almadık ki kısa sürede verelim

Evettttttt hatta 18 kilo verdim de bayram da aşırı tatlı tüketimi ve geç saatlerde yemek yemeyle 1 kilosunu geri aldm benim boyum 165 hedefimde 55 kilo olmak az kaldı benimki 8 ayda falan verdim sanırım kalori sayarak verdim 1000 kalori civarı yedim hep ve saat 6dan sonra hiç bi şey yemedim ve 20 yaşındaym 21 aylık bi kızım var doğumdan önce de biraz kiloluydum ve diyet yaparak vermiştim ama hamilelikde fazlasıyla aldm ama insan kafasına koydu mu yapamayacağî hiç bir şey yok yeterki isteyelim ömrümüzden bi 8 9 ay çok mu fazla bütün hayatımızı ben niye kiloluyum die üzülerek geçirmek yerine bi 8 9 ayımızı kendimize ayırp fit olmann dar pantolon giymenin keyfini çıkaralım dimiii yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…