Activianin sadesini ye canim:)3. günüm bugündaha tartılmadım ama şöyle diyebilirim benden ayrı yaşayan bir göbeğim vardı çok şükür iniyor yavaş yavaş ve farkediliyor çok mutluyummmm :) tabi her gün activia da yiyorum onunda eminim yararı vardır artı pzt tartılıp burdan size bildiririmm
Kızlar öğün araları kaç saat olmalı...
Canım ben her 3 saatte bir yiyordum toplam 4 öğün 2 ana 2 ara öğün hepainin arasnda 3 saat oluyordu
bende öyle yaptım...teşekkürler
birde bu yeşil çayı sıcak içemiyorum bekletiyorum ılık olunca içiyorum.. etkisi gitmez heralde
Günaydin kizlar nasilsiniz
Izine geldigim ilk 2 hafta ipin ucu biraz kacmisti kilom da biraz artis sonra tekrar inis oldu ...
Hafta sonundan bu yana dengeli beslenmeye calisiyorum bir kac gündür de cok cok dikkat ediyorum insallah kilo mu koruya bilirim ya da verebilirim ....
Suan fethiye de tatildeyim bulundugum yerde tartilma gibi bir imkan yok malesef ama kilomu da cook merak ediyorum ....
Tatilde olupta kalori hesabi yapmak cok zor ama kilo da almayi kesinlikle istemiyorum
Neyse kizceler kendinize iyi bakin öptüm hepinizi.. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar
aldığım 1 kilo çok canımı sıktı ve 1 günlük pirinç lapası diyeti yapmaya karar verdim hem kendimi şiş hissediyorum belki ödem vardır sabahki pirinç lapamı yedim iğrençdi tadı aslında 2 gün yapılan bi diyet ama 2 gün dayanamam bugün bi bitseydi
Tadini dusunemiyorm . Allah kolaylik versin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam 16 yaşındayım ve bu sabah tartıldığıma göre 69 kiloyumdiyete başladığımda 75.8 dim ve yaklaşık 6 buçuk kilo verdim diyelim bes altı hafta içerisinde ama bırakıp baştan başladığım zamanlar oldu malesef düzenli bi şekilde verseydim eminim daha iyi olcaktı şimdiki hedefimde okullar açılmadan 65 kilodan az olmak ve arkadaş bulup zayıflamak daha iyi olur diye düşündüm
Hoşgeldin canım bu aralar burası pekde aktif değil eskisi kadar ramazan ve bayramdan sonra toplanamadk ama yakında toplanırlar yediklerini ve yaptığın diyeti sporu paylaşabilirsin tatlım biz öyle yapıyoruz ve birbirimize destek oluyoruz ben 17 kilo verdim 75den 58 kiloya düştüm darısı başınaa şeker
17 kilo mutebriklerrr ne kadar sürede verdiniz o kiloyu *-* benim asıl hedefim 50 kilo (boyuma göre ideal kilo o 1.58 im kilo verince 1 cm uzadım )ama yavaş yavaş tabi kısa sürede almadık ki kısa sürede verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?