60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım günaydın kullanmaya başladım dün girdim yediklerimi 1400 kalori çıktı yıkıldımmm
Bugün de yazcam bakalım akşam sonuç ne olacak

Günaydııııııın canım ben her sıkılıp kalori saymayı bıraktğmda kilo vermem hep yavaşladı hatta durdu sonra geri döndüm kalori saymaya bide baktım ki meğerse symadğm zaman farknda olmadan çoğalıyormuş aldığm kaloriler zayflamada en güzel yöntem kalori sayımı güzel sonuçlar alacağna eminim tatlm

Canım günaydın kullanmaya başladım dün girdim yediklerimi 1400 kalori çıktı yıkıldımmm
Bugün de yazcam bakalım akşam sonuç ne olacak

Bide ben yedikten sonra değil yemeden önce yazıyorum akşam ne yemek yapacakcam onu kararlaştırıyorum ve sabah kahvaltıdan ara öğünde ne yicemi akşam ne yicemi giriyorum ki bakıyorum kaç kalori ediyo yoksa yedikten sonra yazarsan belki tahmininden çok kalori çıkabiliyo

Valla çok mantıklı tatlım yarın öyle yapayım. Akşam dışarda yedim ızgara tavuk yedim gayet başarılı bir gündü 1330 kalori ile bitti bugün. Umarım 1200 e sabitlerim bi kaç güne :)

Valla çok mantıklı tatlım yarın öyle yapayım. Akşam dışarda yedim ızgara tavuk yedim gayet başarılı bir gündü 1330 kalori ile bitti bugün. Umarım 1200 e sabitlerim bi kaç güne

Bende 1000 1200 kaloriyi geçmiyordum canm gayet güzel noktalamssn günü umarım güzel sonuçlar alırsn merakla bekliyorum acaba pazartesi kaç kilo gitmiş olacak

Merhaba. 4. gruptayım. Bizim grup çok sakin bugünlerde. Yorumunu okuyunca ben de onaylamak istedim. Gerçekten de kalorileri yazınca daha dikkat ediliyor.
Ben Haziran ortasında başladım kalori yazmaya. Diyetisyene gitmeden 3 günde yarım kilo verdim. 2.500 kaloriden 1700 kaloriye düştüm. Tabi biraz da spor yaptım. 1,5 ay diyetisyen kontrolünde ve grubum sayesinde 73,5 kilodan 68 kiloya kadar düştüm. Hala kalorilerimi yazıyorum. Öğleden sonra aldığım kaloriye göre akşam yemeğimi ve yağacağım sporu düzenliyorum. Güzel bir alışkanlık.

Bencede canm bende 75 den 57 ye düştüm bu yöntemle sende çok güzel vermissin tebrik ederim

Bende 1000 1200 kaloriyi geçmiyordum canm gayet güzel noktalamssn günü umarım güzel sonuçlar alırsn merakla bekliyorum acaba pazartesi kaç kilo gitmiş olacak
Tatlımmmmmm günaydın sana yazmak için hemen bilgisayara koştum güzel bir haberim var 64.300 çıktım bu sabah. 65.600 el başlamıştım ve bugün 3. Gün. Nasıl bu kadar hızlı oldu diye düşündüm regl dim bugün bitiyor biraz ödemim gitmiş olabilir ama olsun çok hoşuma gitti bu arada ben geçen sene bu zamanlar 71 kiloydum 1 senede 62 oldum ama bu yaz tatile yurt dışına gittim ve tabi kilo almış olarak döndüm

Günaydııııııın canım çoook sevindim hepsi ödem değildir bence tatlmmm kiloda gitmiştir inşallah devamı gelir haberlerini bekliyorum takipdeyim haaaaaaaaaa

Günaydııııııın canım çoook sevindim hepsi ödem değildir bence tatlmmm kiloda gitmiştir inşallah devamı gelir haberlerini bekliyorum takipdeyim haaaaaaaaaa
Canım sen bi tanesin sayende motive oldum tamam haber vereceğim sende beni bilgilnedir kilo verdikçe

Canım sen bi tanesin sayende motive oldum tamam haber vereceğim sende beni bilgilnedir kilo verdikçe

Saol tatlmm sende öyle bende 1 kilo verdim bu hafta 58.2 den 57.2 ye düştüm benim hedef 55 az kaldı bide ben 3 gündür sandaloz sakızı kullanıyorum biraz oda hızlandrdı tabiii kilo vermemi

Sağol canım. 10 gün Karadeniz tatilinde bile internet çektiğinde ve telefonumu şarj edebildiğimde fatsacret'e girdim. Menülerimi kontrol ettim.

Ne güzel canım ben arada sıkılıyorum saymaktan ama en garanti yöntem bu

Saol tatlmm sende öyle bende 1 kilo verdim bu hafta 58.2 den 57.2 ye düştüm benim hedef 55 az kaldı bide ben 3 gündür sandaloz sakızı kullanıyorum biraz oda hızlandrdı tabiii kilo vermemi
Hmam nedir o hemen bakayım internetten:)

Hmam nedir o hemen bakayım internetten

zayıflamak isteyenlerin bu dertlerine çare arayanlar her gün başka bir çözüm yoluyla karşımıza çıkıyor.bunlardan biri de sandoloz sakızı.sandaloz sakızının yağ yaktığı ve sağlık için çok yararlı olduğu söyleniyor.biz de bu konuya eğildik ve netten şu bilgileri derledik sizler için okuyun ve kararınızı verin !

sandaloz sakızı zayıflatır mı ? işte cevaplar….

SANDALOZ SAKIZLI KARIŞIM FAYDALARI

Yağları çözer.
Metabolizmayı hızlandırır.
Kolestrolü düşürür.
Tansiyonu dengeler.
Tokluk hissi sağlar.
Bağırsak çalıştırır.

Not: Hamileler, emzirenler ve çocuklar kullanamaz. Çok düşük tansiyona sahip olanların doktora başvurarak kullanılması önerilir.

alıntıdır !

Bir süre önce gündemi uzun süre meşgul eden bitkisel ürünlerden gelen sağlık alternatif tıp olarak değerlendiriliyor. Yüz yıllar önce aspirin’in penisilinin veya diğer modern ilaçların olmadığı dönemlerde bitkilerle yapılan tedaviler bugün yeniden gündeme geliyor. Yan etkisinin olmaması ve kolay bulunmasından dolayı bitkisel ürünler tercih ediliyor. İstatistikler dünyada 1 milyar 200 milyon civarında şişman olduğunu gösteriyor. Türkiye’de ise her 3 kadından ve 5 erkekten birisi şişman olarak kabul ediliyor.

Dünyada ve Türkiye’de şişmanlığa bağlı olarak kalp, damar, kolesterol gibi birçok rahatsızlık meydana geliyor. Şişmanlık değişik yöntemlerle giderilmeye çalışılırken son yıllarda zayıflamaya yardımcı olduğu belirtilen yeşil çaylar yeniden revaçta. Yeşil çayların yanı sıra sandaloz zayıflama sakızı da yaygın olarak kullanılıyor. Babası Erol Gencer’den mesleği devralan Ziraat Mühendisi Cem Murat Gencel, sandaloz sakızının zayıflamada yeşil çaylara göre daha etkili olduğunu söylüyor. Kendisinin de bir ara kilo problemi olduğunu belirten Gencel, sandaloz kullanarak 10 kilo zayıfladığını ifade ediyor. Zayıflamada büyük etkileri bulunan sandalozun (zayıflama sakızı) son günlerde çok kullanıldığını dile getiren Gencel “Yemeklerden önce sıcak suda bekletilip kullanıldıktan sonra kilo problemleri olanların sorunlarının giderildiği görülüyor. Ayrıca zayıflamak için yeşil çay, siyah çay, fasulye kapçığı, farekulağı, incir, keçiboynuzu, keçisakalı, mısır püskülü, mürver, siyah bektaşi üzümü, fındık, adasoğanı da kullanılabilir.” diyor.

Bu arada bugün fatsecret da sabahtan hazırladım tüm günü ona uyacağım yediklerimi paylaşmak istiyorum
Sabah: bir dilim ruşeymli kepekli ekmek
1 dilim kadar peynir
1 haşlanmış yumurta
Tek şekerli çay
Öğlen: 1 kepekli ekmekli ince bir dilim kaşlar ve bir dilim salam ile yapılmış tost
4 adet zeytin
diyet kola
Ara olarak kefir içicem

Canım internetten baktım hiç bir işe yaramıyor diyen çok kişi var ama tabi dene bakalım sonuçta zarar verecek bir şey değil gibi
Bu arada memleketlimmişsin kan çekiyor demek ki :)

Canım internetten baktım hiç bir işe yaramıyor diyen çok kişi var ama tabi dene bakalım sonuçta zarar verecek bir şey değil gibi
Bu arada memleketlimmişsin kan çekiyor demek ki

Ben geçen senede bununla baya kilo vermiştim tabi diyette yapmştm içiyorum bakalm şimdilik Kırıkkaleli misin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…