Günaydın kızlar :)
Ben halen rejime dönemedim inşallah em kısa Zamanda döneceğim !!!!
Başlangıç kilom : 71.2
Rejime mola verdigim kilom : 62 civarı
Şuanki kilom : 61.9
Toplam verdigim kilo: 9.3
Rejim yapmıyorum ama kilomu korumaktayim nerdeyse 1 ay olcak birakali rejimi :))
Tebrik ederim canım kiloyu korumakta bi başarı ben ne zaman diyeti bıraksam kilo alıyorum haftasonu birax boşluyorum diyeti ve hafta içi verdiğim 300 500 grmı geri alıyorum 17 kilodan sonra siyet beni yordu am kararlıym kurban bayramına tam 55 olcam inşallah desteklerinizle tabi bu ara diyet konusunda desteklerinize ihtiyacm varrrr
Bende her diyet yaptığımda kilomu geri alıyordum zaten 1 ay dayanırdım diyet yapmaya sonrası hoop geri gelsin kilolar.
Ama ben bunu anladım listeye bağlı diyetler hiç iyi değil diyeti bıraktığın an geri alıyorsun.
Kalori hesabı yapmak en en güzeli ben kalori hesabı yaparken herşey yedim yağdan tuzdan tatlıdan hiç kesmedim kendimi sadece hesab yaparak yedim ve birakali bir ay olcak hep kilo alırım diye düşündüm ama hiçde öyle olmadı herseyi yiyorum ama kilomu koruyorum Cok şükür 62 civarı gidip geliyorum...
Ama henüz koruma aşamasına gecmek istemiyorum kendimi hazır hiss ettigimde tekrar rejime geri dönmek istiyorum 4-5 kilo daha versem süper olcak....
Bu arada bir bebiş daha düşünmeye başladık biraz daha versem daha iyi olcak aslında :)
Kızıma hamile kalırken 74 kilo ile hamile kaldım 86 kilo ile doguma gittim.
Bu sefer egerki hamile kalırsam hersey daha farklı olcak :)
Valla destek olmaya çalışmak isterim ama malum kimsecikler yok grupta bende Cok sık giremiyorum buaralar hep hareketli günler oluyor yogun geçiyor günlerim... Zaten hedefine birseycik kalmamış ki stress yapma bence bak bana ben rahatım Valla...
Ben Temmuz ortasına kadar 58 olmayı istiyordum olmadı kaldı öyle
Saol canım doğru hedefime bişe kalmadı hatta bu halimle bile zayıfm ama 55 taktım galiba olsunda yavaş olsun bende kalori sayarak verdim 17 kiloyu canım hala devam ediyorum saymaya hayırlısı artık bu arada bebiş düşünüyormussun inşallah hayırlısıyla olur sağlıklı bir şekilde kucağına alırsn
Evet biliyorum kalori hesap yaptığını bencede en iyi yöntem kalori hesabı yapmak :)
Önceden hiç kalori hesabı kafama yatmazdi hatta nasıl yapıyorlar diye şaşırırdım Cok oyaliyici bir iş sanırdım Ki hicte öyle değil ....
Evet ikinci bir bebiş düşünüyoruz henüz düşünüyoruz :) hayırlısı bakalım.
Kızım önümüzdeki ay 3 yaşında olcak büyüdü koca kız oldu azıcık cadıyız ama :)
64 kiloyum şuan mayıs ayında 70-79 aralığında olanlarda yazıyodumçok mutlu oldum bi 4 kilo daha versem keşke ama durdu artık gitmiyo napmam gerekiyo?
Canım kalori hesabı yaparken neyi baz alıyorsun? Yani yediklerinin kalorisine baktığın bir liste var mı? Bir de günlük kaç kalori alıyorsun?Kalori hesabı yapmanı öneririm canım çünkü ben bu yöntemle 17 kilo verdimve 6 dan sonra bişey yeme bak nasıl gidio
Aynen canları sagolsun :)Allah bağışlasın evlatlarımızı bende de var öyle bir cadı:) kilolar sorun deil verdik vermeye devam etcez inşallah canlar sağolsun
Canım kalori hesabı yaparken neyi baz alıyorsun? Yani yediklerinin kalorisine baktığın bir liste var mı? Bir de günlük kaç kalori alıyorsun?
O bende de var ama hiç kullanmadım bugün hemen kurcalayım :))Merhaba canım ben telefonuma bi uygulama indirdim fatsecret diye oraya kilonu aktivite düzeyini yaşını yazıyosun ve kilo kaybını işaretliyosun o sana kilo vrtmek için kaç kalori alacağını çıkarıyor yediklerini yazıyosun oraya kalorilerini gösteriyo o bana 1500 kalori verdi kilo kaybı için ama 1500 de çook yavaş kilo verilir ben 1000 1200 en fazla 1300 kalori alıyorum ve çok rahat kilo verdim bu yöntemle tavsiye ederim canım
O bende de var ama hiç kullanmadım bugün hemen kurcalayım :))
Canım günaydın kullanmaya başladım dün girdim yediklerimi 1400 kalori çıktı yıkıldımmmHemen kurcalaca eminim çok işine yarıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?