60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aa sen 20 yaşında mısın? Eğer öyleyse kıymetini bil ben bundan on sene önce diyet yaptımı hemen zayıflardım zaman geçtikçe zorlaşıyor

Evwt canım 20 yaşındaym 21 aylıkda bi kızmm varr sen kaç yaşndasn çocuğun var mı

Evwt canım 20 yaşındaym 21 aylıkda bi kızmm varr sen kaç yaşndasn çocuğun var mı
Aaa Allah bağışlasın, maşallah
Ben 31 yaşındayım evliyim ama çocuğum yok inşallah bu sene düşünüyoruz
Bebeğin emmiyor mu.? Nasıl diyet yapıyorsun?

Aaa Allah bağışlasın, maşallah
Ben 31 yaşındayım evliyim ama çocuğum yok inşallah bu sene düşünüyoruz
Bebeğin emmiyor mu.? Nasıl diyet yapıyorsun?

Yok canım 14 aylıkken bıraktım emzirmeyi zaten sonra da diyete başladım

Biraz erken olmuş ama sağlık olsun
Yani genç ve fit bir anne olacaksın

Emmekten başka bişey yemiyordu o yüzden evet biraz erken kestim gece yarm saate bir emmeye kalkıyordu biberon bile tutmuyordu dayanamadm kestim evet gencecik ve incecik bir anne oldum

Emmekten başka bişey yemiyordu o yüzden evet biraz erken kestim gece yarm saate bir emmeye kalkıyordu biberon bile tutmuyordu dayanamadm kestim evet gencecik ve incecik bir anne oldum
Maşallah canım benim
Bende gebelik öncesi kilo verme derdindeyim ki hamile kalınca 80 kilo olmayınolmayın

Merhaba arkadaşlar, 17 yaşındayım, 1.60 boyunda 60 kiloyum. Hedefim 50 kilo olabilmek. Yaklaşık 3 gündür yediklerime dikkat ediyorum ve 40 dakika kadar spor yapıyorum. Yeşil çay gibi bitki çayları içiyorum. Günde 3 litre su içmeye çalışıyorum. Ama tek başıma olduğum, için sürekli kaçamak yapıyorum bu yüzden size katılmak istiyorum... Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Selam kizlar bi ugrayim dedim bütün bütün dönemiyorum topige ama insallah evime döndügüm zaman ;-)

Diyet yapamiyorum ama yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama bugün nerdeyse mide fesati geciricem

Tatilde 1 hafta diyet yapmak zorunda kaldim kilomu korumak icin iyi de oldu sanirim ;-)

Yarin yine diyete basliyorum dengelemek icin haftaya pazarteside kilo bildirimi yaparim :)

Bu arada sizler nasilsiniz kilo durumlarindan ne haber bakalim :)

ben de yeni katıldım kızlar .boy 1.58 kilo 63 ve benim 52 kilo olmam gerekiyor
yani 11 kilo fazlam var.

İyilik nazcııım benimde artık çok fazla diyet yaptığım söylenemez ama hafta içi dikkatli yeyip hafta sonu hiç diyet düşünmeden yiyorum kilom hala 57 ilk hedefi garantiledim ama bi türlü 55 e ulaşamadm bayramdan beri bi 58 e çıkıyorum bi 57 ye iniyorum bu hafta sonu kilo almadm şükür ama artk biran önce 55 i garantilemek istiyoruuuuum tatilde keyifler yerindedir inşallah canım tatilinin tadını çıkar çokda diyetle sıkma kendini tatlım amaaaa kontrol şart tabi sen işini bilirsin gerçi canm okuduğuma göre iyi dengeliyosun eskilerden birilerini görmek güzel :)

Kilo bildirimiiiii

Başlangıç kilo : 75.2

Geçen hafta kilo : 58.1

Şimdiki kilo : 57.3

Fark: -800gr

Toplam fark: 17.900 gr

Hedef: 55

Kilo bildirimiiiii

Başlangıç kilo : 75.2

Geçen hafta kilo : 58.1

Şimdiki kilo : 57.3

Fark: -800gr

Toplam fark: 17.900 gr

Hedef: 55
Canım bugün sandoloz sakızı aldım
Sen nasıl kullanıyorsun ve faydasını gördün mü?

Canım bugün sandoloz sakızı aldım
Sen nasıl kullanıyorsun ve faydasını gördün mü?

Valla canım ben çok faydasını gördüm hep hafta içi diyet yapp haftasonu yiyordum ve haftaiçi verdiğim kiloyu haftasonu geri alıyordum ama bu hafta sonu hiç kilo almadm kek çikolatali gofret balk kraker pazar pikniğine rağmen hemde yemeklerden 10 dk önce 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı karıştr iç yağları da çözüyo hemde sadece tuvalete çıkarmaya yaramio tozundan aldn demi yeşil rengi benimki öyle

Hemde hafta sonu sadece sabahları içtom düzenli bile kullanmadm ama kilo vermeye kesinlikle yardımcı bence

Yok canım yeşil değil damla sakızı gibi sandoloz sakızı yapınca internette çıkan fotolardakinin aynısı

Yok canım yeşil değil damla sakızı gibi sandoloz sakızı yapınca internette çıkan fotolardakinin aynısı

Hmmm canım ben ondan hiç kullanmadm benimki yeşil toz halinde içinde başka bitkilerde var sanırım kutusunu attm pek hatrlayamadm onu elma sirkesiyle falan kullanyorlar bi araştr istersen canım benim pek bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…