Aa sen 20 yaşında mısın? Eğer öyleyse kıymetini bil ben bundan on sene önce diyet yaptımı hemen zayıflardım zaman geçtikçe zorlaşıyorHEMŞERİMMM
<3 canımm
Bu arada hemen akşam menümü söyleyim ton balığı aldım ton balıklı salata yücem akşam
Eşim Ankara dışında ondan istediğim gibi ayarlıyorum şimdilik
Aa sen 20 yaşında mısın? Eğer öyleyse kıymetini bil ben bundan on sene önce diyet yaptımı hemen zayıflardım zaman geçtikçe zorlaşıyor
Aaa Allah bağışlasın, maşallahEvwt canım 20 yaşındaym 21 aylıkda bi kızmm varr sen kaç yaşndasn çocuğun var mı
Aaa Allah bağışlasın, maşallah
Ben 31 yaşındayım evliyim ama çocuğum yok inşallah bu sene düşünüyoruz
Bebeğin emmiyor mu.? Nasıl diyet yapıyorsun?
Biraz erken olmuş ama sağlık olsunYok canım 14 aylıkken bıraktım emzirmeyi zaten sonra da diyete başladım
Biraz erken olmuş ama sağlık olsun
Yani genç ve fit bir anne olacaksın
Maşallah canım benimEmmekten başka bişey yemiyordu o yüzden evet biraz erken kestim gece yarm saate bir emmeye kalkıyordu biberon bile tutmuyordu dayanamadm kestim evet gencecik ve incecik bir anne oldum
Selam kizlar bi ugrayim dedim bütün bütün dönemiyorum topige ama insallah evime döndügüm zaman ;-)
Diyet yapamiyorum ama yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ama bugün nerdeyse mide fesati geciricem
Tatilde 1 hafta diyet yapmak zorunda kaldim kilomu korumak icin iyi de oldu sanirim ;-)
Yarin yine diyete basliyorum dengelemek icin haftaya pazarteside kilo bildirimi yaparim :)
Bu arada sizler nasilsiniz kilo durumlarindan ne haber bakalim :)
Günaydın Kızlaaaar
kilo bildirimi
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 57.2
Şimdiki kilo : 58.1
Fark : +900 gr
Toplam fark : 17.1 kilo
maalesef 900 gr almışım ama bayramdan sonra yeme olayını toparlayamadım ve tatlıyı falan o kadar çok yedim ki az bile almışım bu kadar şımarıklk yeter artık haftabaşıyla beraber toparlanma vakti geldi tabi spora başlama vakti de geldi ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsini yapıcam inşallah
Canım bugün sandoloz sakızı aldımKilo bildirimiiiii
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 58.1
Şimdiki kilo : 57.3
Fark: -800gr
Toplam fark: 17.900 gr
Hedef: 55
Canım bugün sandoloz sakızı aldım
Sen nasıl kullanıyorsun ve faydasını gördün mü?
ben de yeni katıldımkızlar .boy 1.58 kilo 63 ve benim 52 kilo olmam gerekiyor
yani 11 kilo fazlam var.
Yok canım yeşil değil damla sakızı gibi sandoloz sakızı yapınca internette çıkan fotolardakinin aynısıValla canım ben çok faydasını gördüm hep hafta içi diyet yapp haftasonu yiyordum ve haftaiçi verdiğim kiloyu haftasonu geri alıyordum ama bu hafta sonu hiç kilo almadm kek çikolatali gofret balk kraker pazar pikniğine rağmen hemde yemeklerden 10 dk önce 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı karıştr iç yağları da çözüyo hemde sadece tuvalete çıkarmaya yaramio tozundan aldn demi yeşil rengi benimki öyle
Yok canım yeşil değil damla sakızı gibi sandoloz sakızı yapınca internette çıkan fotolardakinin aynısı
Canım günde 1 kere mi içiyorsun peki?Hemde hafta sonu sadece sabahları içtom düzenli bile kullanmadm ama kilo vermeye kesinlikle yardımcı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?