60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İki kere canm sabah ve akşam yemekten 10 dk önce içiyorumm
Tamam deniyeceğim ben bu akşam tatile gidiyorum cuma döncem 3 gün yani bu 3 gün diyetine dikkat edip şu sandolozu da kullanayım yüzme falan derken dönüşte bi değişiklik olur diye düşünüyorum. Cuma günü sana yazarım canım

Tamam canım haberlerini bekliyorum ama o sandaloz benimkinden farklı kullaniliyor olabilir tatlım bi araştr istersen

Tamam canım haberlerini bekliyorum ama o sandaloz benimkinden farklı kullaniliyor olabilir tatlım bi araştr istersen
Tamam canım aslında baktım çiğneyip üzerine elma şirkeli su için diyor
Anladığım kadarıyla seninki toz bi karışım benim ki düz sandoloz sakızı

Kızlar uzun zaman oldu foruma gelmeyeli ve 62,5 kg lerden yine 64,5 kg ye çıktım...
Bıktım artık ya 2 ver 2 al nedir bu ya...
2 gündür yürüyüşe başladım ve yumurta diyeti duydum onu yapıcam... Bakalım ne olacak...

Başlangıç kilon kaçtı canm

günaydın kızlar..bende sizinleyim artık..şuan 67 kg yum..doğum kilolarım duruyor..inşallah vereceğim..6 aylık bebeğim var..akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum,abur cuburu kestim..dün başladım..bakalım haftaya salı kaç kilo olacağım

Selam kızlar spora devam ama yeme olayını toparlayamıyorum kilomu koruyabiliyorum ancak silkinip toparlanmam lazm 2 3 kilo daha vermem lazım 18 kilo gitti 2 kilo gitmiyor yaaaaaa sizler ne alemdesiniz

tebrikler kaç ayda ve nasıl verdiniz 18 kiloyu
Canm 7 8 ayda falan sanırım ilk başlarda normal diyet yapıyordum 1 ay sonra falan kalori saymaya başladm 1000 1200 kalori civarı yedim ama çoğu zaman 1000 ve biraz 1000in altnda yemeye çalıştm 75 le başladm 57 küsürlerdeyim 55 54 e incem inşallah ve en önemlisi akşam yemeğini çok hafif yeyip 6dan sonra hiç bişey yemedim düzensiz olsada sporda yaptm ama şimdi hafya 4 gün kendim pilates yapıyorum 40 45 dk şimdi kilodan çok sıkılaşmam lazm canmmmcımmmSen kaç kilosun şeker

ben 17 yaşındayım, 160 boyunda 60 kiloyum, 50 ye düşmem gerekiyo ama bunu nasıl yapıcagımı bılmıyorum, az yemeye calısıyorum ama bı akc gun dayanıyorum sonra aburcubura verıyorum kendımı, haftada 4 - 5 gün 45 er dakika spor fılan yapıyorum, dikkat ettiğim zaman zayıflıyorum aslnda ama yemek konusunda kendime dur diyemiyorum, ve kiloma göre göbegım ve kalcam cok var, bu göbek nasıl gidicek bilmiyorum çok mutsuzum

Kalori saymanı öneririm canm o zaman abur cubur da yiyebirsin kalorini aşma yeter

yediğim yiyeceklerin kalorisini nerden bilicem

Valla canım bazı kalori sitelerine üye olanlar var bende telefonuma fatsecret diye bir uygulama indirdim yediklerimi oraya yazyorum kaç kalori olduğunu çıkario boyunu kilonu spor düzeyini yazıyosun kilo kaybını işaretliyosun o sana kilo vrtmek için kaç kalori alacağını çıkarıyor ona göre kalorini aşmycak şekilde her istediğini yiyebilirsin ben bu yöntemle her şeyi yiyerek verdim kilolarımı ama o program kilo vermem için bana 1500 kalori vermişti ben 1200 ü geçmedim

anladım teşkkürler deniycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…