60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canım neler yapıyorsun tatilden döndün mü

selamm kızlarrr 23 yasındayım yaklaşık 8-10 yıldır kiloyla mücadele ediyorum.üniwersiteye başladıgımda 82 kiloya ulaşmıştım orda hiç yemeyerek saglıksızca 65 kiloya düştüm we 2 yıl korudum kilomu. Okuldan geldim iş güç derken hala ara ara dikkat ediyodum 60 lara indim 1-2 yılda 60 kiloda sabittim. Bu yıl Nisan ayında sözlendm stres şu bu 58-60 arasıydım şmdi bayramdan sonra kilo aldım yne 64 e çıktım diyete ve spora başlıyorum hemencik
28 eylülde nişanım war ve aicl wermelyimm
sizce neler yapmalıyım

valla arkadaşım dikkat edince zayıflanıyo da iraden varsa zayıflarsın bende olamdıgı ıcın yapamıyorum ama beyaz ekmegı tamamıyle bırakıp cavdar ekmegı yersen, gunde 3 lıtre su içersen, gunde iki fincan fıln yeşil çay içersen, göbek yaglarından kurtulmak için yogurt yersen, abur cuburu bırakırsan aksam 6 dan sonra su harıcınde hıc bısey yiyip içmezsen günde iki saat yuruyus yapar veya yürüyemesende evde 45 dakika gıbı bı sure egzersız yada bısıklet vs. kullanırsan gayet güzel kilo veriliyo ama işte ben yapamıyorum

inşallahhh başarıcamm başarmak zorundayımm

Selam canım neler yapıyorsun tatilden döndün mü
Canım dün döndüm valla sandolozu 2 gün içtim bıraktım internetten okudum yorumları herkes sandolozun yanında sıkı diyet yapıp vermiş yapmayanlarda tık yok ondan pek ciddiye almadım. Kilom aynı. Yarın sıkı başlıcam ama kuzenimin düğününe bir 3 kilo vereyim. Düğüne 3 hafta var.
Sen naptın şekerim?

Anladm canm hoşgeldin bende diyeti askıya aldm biraz dikkat ediyorum sadece

Valla canım ben sandaloza devam ediyorum ama çok kalorili şeyler yememe rağmen hiç kilo almadm tabi haftasonu çok abarttm bakalm yarn tartilinca görcem eğer hiç kilo almamşsam süper çünkü diyet yappda tekrar yemeye başlandığı zaman hızla kilo alınıo ben hiçalmadm ramazandan beri dikkat ediyordum sadece pek diyet modunda değildim ama son zamanlar daha çok yiyorum ve sandoloz dengeliyor tabi sürekli kullanmiycam az kaldı bitsin bida almıycam bünyeyi böyle şeylere çok alştrmamak lazm bu arada düğüne daha varmış canm haftada 1 kilo versen 3 kilo sıkı bir diyet seni bekliyor tatlm

Evet canım yarın sabah maydanoz kaynatıp içicem yarın yediğimi içtiğimi yazarım :*

Günaydın kızlar şu an da maydanoz suyu içiyorum tadı fena değil

Kilo bildirimiiiii

Başlangıç kilo : 75.2

Geçen hafta kilo : 58.1

Şimdiki kilo : 57.3

Fark: -800gr

Toplam fark: 17.900 gr

Hedef: 55

Başlangıç kilo : 75.2

Geçen hafta kilo : 57.3

Şimdiki kilo: 57.3

Toplam fark: 17.900 gr

Hedef:55 54

Kilom değişmedi çünkü tam anlamyla diyet yapmıyorum kızlar taşnma işlerim falan var onları halldip 1 ay sonra falan tekrar sıkı bir diyet yapp 3 4 kilo daha vermek istiyorum ama şimdilik sadece almamak için dikkat ediyorum diyete ara verdim

Selam, nasıl bu şekilde kilo werdiniz acaba ? ve ne kadar sürede

Selam, nasıl bu şekilde kilo werdiniz acaba ? ve ne kadar sürede

Selam canım yaklaşık 7 8 ayda verdim kalori takibi yaparak 1000 1200 kaloriyi geçmedim hatta çoğu zaman 900 1000 kalri beslendim ve 6dan sonra hiç bi şey yemedim ve gitti bütün fazlalıklara şuan diyete ara verdim ama 3 kilo daha vermek istiyorum

hm anladım anladım canım. Bende 20 küsür klo werdim ama ramazandan sonra aldım64 kiloyum 28 eylülde nişanım war werem gerekiyor

hm anladım anladım canım. Bende 20 küsür klo werdim ama ramazandan sonra aldım64 kiloyum 28 eylülde nişanım war werem gerekiyor

Valla kalori saymak kilo vermede garanti yol biraz daha hızlı vermek istiyorsan 1000 kalriyi hiç geçme ve 6 dan sonra hiç bişe yeme 1000 kalorinin altı sakncalı diyorlar ama nişann varmş biraz altına inebilirsin hızlı kilo vermek için

sabah bi simit yedim. şimdi yemeğe çıkıcam sadece bi tabak çorba ve salata yicem, akşam hiç bişey yemicem belki meyve yerim okadar sanırım 10000 kalori olmamştır, simit yemeseydim keske

slm bayanlar bir aylik tatil bitti dondum gitmeden once 57 yi gormustum ama tatilde hicmihic dikkat etmeyip ne bulduysa yedigimden 58,5 ile dondum neyse bugunden itibaten sıkı diyete basliyorum yeni hedefimde 55 hadi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…