60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah bi simit yedim. şimdi yemeğe çıkıcam sadece bi tabak çorba ve salata yicem, akşam hiç bişey yemicem belki meyve yerim okadar sanırım 10000 kalori olmamştır, simit yemeseydim keske
Simit 250 kalori falan canm çorbada 250 300 olsa iyi bence akşamda yoğurdun içine haşlanmş yeşil mercimek katp 1 kase yiyebilirsin protein olur hemde çok lezzetli ve doyurucu oluyo

Simit 250 kalori falan canm çorbada 250 300 olsa iyi bence akşamda yoğurdun içine haşlanmş yeşil mercimek katp 1 kase yiyebilirsin protein olur hemde çok lezzetli ve doyurucu oluyo
aa öylemi hiç yemedim daha önce canım bi deneyeyim bakayımm :)

,sagol canım benimm :) buarada nerdensin ? ben kocaelinden 23 yasındayım

Ben kırıkkalede oturuyorum buralıyz evliyim 4 senelik 21 aylık bir kızım var kilolar ondan mirasdı ama şuan hamile kalmadan önceki kiloma geri döndüm şükür 20 yaşındaym 165 boyunda 57 kiloyum sen evli msn canm

maşallahh :) erken anne olmuşşsun yok canım sözlüyüm ben seneye ewlenicem şimdi nişanım olaucak

Bugünü 1000 kaloriye göre ayarladım
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 dilim ekmek, tek şekerli çay
Öğlen: 1 kase sütlü k fleks ve 1 incir

Akşam için mantarlı tavuk yaptım 2 dilim ekmekle onu yiyeceğim

Kızzzzlaaaaaaaar nerdesiniz yaaaa yoksunuz diye başka forumlarda takılıyorum

Ben de sonunda cesaret edip buraya yaziyorum 2yil oncesine kadar 55 kilonun uzerine cikmayan ben 2 yil once basta 56- 58 arasinda bir sure sabit kaldim sonra 60 ve 62 ardindan birkac ay 64 simdi ise 64,5 ile 65 arasinda degisiyor kilom.

Kendimce karatay diyeti yapmaya calisiyorum ama tam uydugumu soyleyemem mesela tatlidan vazgecemiyorum bazen arkadaslarla bulusunca dirarda mecbur kalorili yiyecekler yiyorum yani boyle oluncada ne veriyorum ne de aliyorum.aradj bi yvruyus yapiyorum spor yapamiyorum yasak saglik nedeniyle. Artik lesin karar verdim once bi 60 a duseyim ardindan 50lere inmek istiyorum ve her gun ne yedigimi,ne yaptigimi sizlerle paylasicam sizde bana yaqtdimci olursaniz.onerilerde bulunursaniz sevinirim :)

Tatlım nerdesin ayol? Kimse yok burda

Çok yoğunum tatlş yaa diyet miywt kalmadı bende taşınıcam ve onun temizliği ev toplama bu arada düğünler derken yazamadm hiç bu arada düğüne bi elbise aldm 38 beden harika durdu üstümde heleki bi elbise denedim 38 beden ve bol geldi 36 sını istemek çok güzeldi çok mutlu oldum zayıfladığımdan beri ilk defa alışverişe çıktm ve dügünde manken gibi süzüldüm resmen çok mutluyum ama bitmedi taşnma işlerini yoluna koyyum bi yerleşiyim yeni evime diyete devam 3 kilo daha vercemm inşallah 1 kiloya yakın kilo almışım bu arada telafi etcem hemen sen neler yapıyorsun canmmmmmm

Canım çok sevindim görmek isterdim valla ne kadar güzel durmuştur :)
Bende dün kayınpederime yemeğe gittim biraz kaçırdım ama dikkat ediyorum kalori saymaya devam
İşlerini kolayla dön aramıza

Slm kızlar ben de araniza katilmak istiyorum.uzun zamandir 65 kiloyum.hiç değilse 60 olmak istiyorum. Kalorileri sayarak yaptiginiz diet ilgimi çekti.umarim ben de basarabilirim.

Gunaydiiiiin!.. Nbr kizlar?
Diyeti biraktigimdan beri 2 kilo aldim.
Eskilerden pek kimseyi goremedim. Herkes zayifladi galiba.
3 kg fazlam var. Bugunden itibaren ben de basliyorum. Hadi bismillah!

Baslangic: 65.9
Hedef: 63

Sabah kahvalti
1 haslanmis yumurta
1/2 kk peynir
1/2 tatlo kasigi bal
1 dilim kepekli ekmek ve cay.

eskilerden ben geldim :) diyeti bırakalı ne kadar oldu yani 2 kg mı nekadar sürede aldın canım...bende 2a ydır ne spor ne yediğime dikkat etme vardı.1 kg almıştım ama kendi kendime sporsuz vermişim yinee.tatile çıkmadan 62,4 düm şimdi 60,7 felanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…