- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Simit 250 kalori falan canm çorbada 250 300 olsa iyi bence akşamda yoğurdun içine haşlanmş yeşil mercimek katp 1 kase yiyebilirsin protein olur hemde çok lezzetli ve doyurucu oluyosabah bi simit yedim. şimdi yemeğe çıkıcam sadece bi tabak çorba ve salata yicem, akşam hiç bişey yemicem belki meyve yerim okadar sanırım 10000 kalori olmamştır, simit yemeseydim keske
aa öylemi hiç yemedim daha önce canım bi deneyeyim bakayımm :)Simit 250 kalori falan canm çorbada 250 300 olsa iyi bence akşamda yoğurdun içine haşlanmş yeşil mercimek katp 1 kase yiyebilirsin protein olur hemde çok lezzetli ve doyurucu oluyo
aa öylemi hiç yemedim daha önce canım bi deneyeyim bakayımm :)
Dene bakalım tatlm şimdiden afiyet olsun
,sagol canım benimm :) buarada nerdensin ? ben kocaelinden 23 yasındayım
Ben kırıkkalede oturuyorum buralıyz evliyim 4 senelik 21 aylık bir kızım var kilolar ondan mirasdı ama şuan hamile kalmadan önceki kiloma geri döndüm şükür 20 yaşındaym 165 boyunda 57 kiloyum sen evli msn canm
maşallahh :) erken anne olmuşşsun yok canım sözlüyüm ben seneye ewlenicem şimdi nişanım olaucak
Allah mesut etsin tatlmmnmmm
Tatlım nerdesin ayol? Kimse yok burdaAllah mesut etsin tatlmmnmmm
Tatlım nerdesin ayol? Kimse yok burda
Canım çok sevindim görmek isterdim valla ne kadar güzel durmuştur :)Çok yoğunum tatlş yaa diyet miywt kalmadı bende taşınıcam ve onun temizliği ev toplama bu arada düğünler derken yazamadm hiç bu arada düğüne bi elbise aldm 38 beden harika durdu üstümde heleki bi elbise denedim 38 beden ve bol geldi 36 sını istemek çok güzeldi çok mutlu oldum zayıfladığımdan beri ilk defa alışverişe çıktm ve dügünde manken gibi süzüldüm resmen çok mutluyum ama bitmedi taşnma işlerini yoluna koyyum bi yerleşiyim yeni evime diyete devam 3 kilo daha vercemm inşallah 1 kiloya yakın kilo almışım bu arada telafi etcem hemen sen neler yapıyorsun canmmmmmm
Gunaydiiiiin!..Nbr kizlar?
Diyeti biraktigimdan beri 2 kilo aldim.
Eskilerden pek kimseyi goremedim. Herkes zayifladi galiba.
3 kg fazlam var. Bugunden itibaren ben de basliyorum. Hadi bismillah!
Baslangic: 65.9
Hedef: 63
Sabah kahvalti
1 haslanmis yumurta
1/2 kk peynir
1/2 tatlo kasigi bal
1 dilim kepekli ekmek ve cay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?