Selam hanimlar
Ögleden önce ara olarak 3 tane hurma yedim 84 kc.
Ögle yemegim 4 dal karnabahar
1 havuc haslama
Simdilik 484 kalorideyim
arkadaslar ben galiba dibe vurdum 56 da kaldim ve artik gucum tukendi uc gundur halsizlik bas donmesi surekli uyku hali doyamama ya diyet carpti ya hasta oluyorum off off halbu ki cok az kalmisti hedefe
Ben de 5765 adım yürüdüm.
Öğlen: 1 danone activia şeftalili yoğurt yedim.
Şu ana kadar yediklerim toplam 471 cal.
Şimdi de az şekerli türk kahvesi içiçem.İştahımı çok iyi frenliyor..
sabahtan 250 aklori almıştım.
öğlen de yarım dürüm tavuk döner+ayran:300 kalori
günlük toplam:550 kalori
sagol cnm oyle yapicam galiba ama iste geri gelir kilolar diye korkuyorum bide ben sizin gibi degilim siz ne guzel az yiyerek verebiliyosunuz benimse kilo verebilmek icin aksamlari hic bise yememem ve gunde 1 saatlik bi spor yapmam gerek iste boyle zor verdigim icin gelir diye cok korkuyorumGecmis olsun canim diyetine 1-2 hafta ara ver o halde hem vücüdunu sasirtmis olursun hemde toparlanirsin fazla yüklenme kendine
arkadaslar ben galiba dibe vurdum 56 da kaldim ve artik gucum tukendi uc gundur halsizlik bas donmesi surekli uyku hali doyamama ya diyet carpti ya hasta oluyorum off off halbu ki cok az kalmisti hedefe
Çok geçmiş olsun.Mevsim de tam hasta olunacak cinsten.
Önce sağlık,diyete falan kafanı takma bence.Toparlan gene başlarsın .
sagol cnm oyle yapicam galiba ama iste geri gelir kilolar diye korkuyorum bide ben sizin gibi degilim siz ne guzel az yiyerek verebiliyosunuz benimse kilo verebilmek icin aksamlari hic bise yememem ve gunde 1 saatlik bi spor yapmam gerek iste boyle zor verdigim icin gelir diye cok korkuyorum
Çok geçmiş olsun.Mevsim de tam hasta olunacak cinsten.
Önce sağlık,diyete falan kafanı takma bence.Toparlan gene başlarsın .
yaptircam bakalim sagol cnm1-2 haftada bisey olmaz canim almazsin bence merak etme bak ben nerdeyse 8 hafta boyunca hersey yedim sadece 2 kilo aldim...
Hem simdi senin su durumunda bence 1-2 kilo alman cokta önemli degil...
Ilk isin kan tahlili yaptirmak olsun belki diyetten vitamin eksikligi falan olusmustur oda halsizlik yapar canim
Of of azcik cikolata yedim yani 200 kalorilik 684 kalori oldu aksama salata ile dengelemeyi düsünüyorum ..
Nasil kilo verdin bilmiyorum ama bu donemde karatay usulu beslenebilirsin.sadece ekmek yemiyorsun meyveyi abartmiyorsun arada ivir zivir yemitorsun. Yefigin seyler dogal ve besleyici oldugu icin vitamin mineral depolarin bosaldiysa onlari doldurursun.kalori kisitli diyetlerde en cok b12magnezyum vecinko eksiliyor.kuruyemuslerinetal deposu onumyz kurban et yiyeceksin b12fe tamamdir.bir de omega 3deenerjini yetine getirir.sagol cnm oyle yapicam galiba ama iste geri gelir kilolar diye korkuyorum bide ben sizin gibi degilim siz ne guzel az yiyerek verebiliyosunuz benimse kilo verebilmek icin aksamlari hic bise yememem ve gunde 1 saatlik bi spor yapmam gerek iste boyle zor verdigim icin gelir diye cok korkuyorum
Aksam.5yk taxe fadulye.salata.1.5lavas.1buyuk bardak ayran:500kalorisabahtan 250 aklori almıştım.
öğlen de yarım dürüm tavuk döner+ayran:300 kalori
günlük toplam:550 kalori
Nasil kilo verdin bilmiyorum ama bu donemde karatay usulu beslenebilirsin.sadece ekmek yemiyorsun meyveyi abartmiyorsun arada ivir zivir yemitorsun. Yefigin seyler dogal ve besleyici oldugu icin vitamin mineral depolarin bosaldiysa onlari doldurursun.kalori kisitli diyetlerde en cok b12magnezyum vecinko eksiliyor.kuruyemuslerinetal deposu onumyz kurban et yiyeceksin b12fe tamamdir.bir de omega 3deenerjini yetine getirir.
Ax toparla kendinig
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?