daha çok kilo yapar bu durum, stres kortizon meselesiKuaförde beklemek kaç kalori yaktırıyor acaba..Patladım sıkıntıdan
katılabilirsin hemen boy ve kilo alalım, kendini kısaca bize tanıtır mısınMERHABA BEN DE YOPİCİĞİNİZE KATILABİLİR MİYİM?
MERHABA BEN DE YOPİCİĞİNİZE KATILABİLİR MİYİM?
daha çok kilo yapar bu durum, stres kortizon meselesi
Günaydin arkadas sabah yürüyüsümü ve kahvaltimi yapmis bulunuyorum
2 haslanmis yumurta 180 kc
1 dilim tam tahilli ekmek 103
6 tane zeytin 50 kc
25 gr peynir 80 kc
20 gr cilek receli 80 kc
483 kalorideyim simdilik
Bugün kahvaltima 1 dilim ekmek ekledim cünkü öglen cok yogun ve disarda olucam halsiz düsmemem lazim ;-)
Selan arkadaslar öglen 380 kalori aldim
783 kalori
Aksam yemegim balik 200 kc.
Roka salatasi 1100 kalori diyelim
Sabah:
Sirkeli ılık su
Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1,5 domates
3 tane sivri biber
5 tane siyh zeytin
40 gr. kadar peynir
2 dilim çavdar ekmeği
3 koca kupa şekersiz çay
Bir de şu yürüyüşü tamamlayabilsem
1 saat yürüyüşümü yaptım.
Kuaförde patladım çatladım ve kurtlar gibi aç bir halde eve geldim.
Biraz önce yarım kaseden biraz fazla light yoğurtlu müsli yedim.
Şimdi orta şekerli türk kahvemi içtim.
Şu ana kadar toplam aldığım kalori: 533 cal.
Valla bende bayramdan biraz korkuyorum inşallah hiç kilo almadan çıkarz bayramdan sen misafir ağırlycakmssn ben küçük olduğum için bana gelen olmuyo ben gidiyorum ama oda kötü bide zayfladğmı görüyolar ye kzm ye kzm valla ben eti ekmeksiz olarak sınırsız tüketmeyi düşünüyorum tatlyla pek aram yok tadmlk mecbur yediriyorlar ama bakalm bayramdan sonra nolcaz allah sonumuzu hayr ede
hepsinden kontrollü yemişsin
ben de bayramda ne yaparım ne ederim diye düşünüyorum. çolulk çocuk evde + misafirim gelecek. ben bu tarz durumşlarda misafir bahanesiyle yerim
alışveriş yaptım, kurban eti hemen bayramuın 1. günü gelmeyebilir diye et aldım kavururuz vs. , evde sucuk var , muhtemelen kahvaltı sucuklu yumurta yaparım ya da menemenb, çiğ kadayıf aldım kavurup fındıkla beraber tavuk göğsüne eklerim (şerbetli tatlı değil sütlü olmuş olur)
henüz çukulata almadım kaçmıyor nihayetinde eve girerse yenmeye başlanır
misafire reçel vs. alsam dedim ama evde pekmez-bal var idare ediverelim. elimden geldiğince zararlı şeyleri eve sokmamaya çalışıyorum ama önümüz kurban, et yemeyi nasıl dozunda bırakabilirim bilmiyorum
Sagol canim ;-)Ohhh akşam yemeğin harika..Afiyet olsun
Hadi o zaman bayram sabahi kilomuzu yazalim.protein gunu yapalim.2.gun kilomuza bi daha bakip not efelim.2.gun proteine devam ederiz veya protein +sebze yapariz.Kızlar dukan yapın, ya da yapmayında onun mantığında ilerleyin. Baklavaçikolata yemezseniz saf et size bişi yapmaz.. Protein nihayetinde...
Bana uyar kuzum... Hem de motıvasyon olur, kacamak yapmayız :)Hadi o zaman bayram sabahi kilomuzu yazalim.protein gunu yapalim.2.gun kilomuza bi daha bakip not efelim.2.gun proteine devam ederiz veya protein +sebze yapariz.
Bana eslik edecek var miiii
Hadi o zaman bayram sabahi kilomuzu yazalim.protein gunu yapalim.2.gun kilomuza bi daha bakip not efelim.2.gun proteine devam ederiz veya protein +sebze yapariz.
Bana eslik edecek var miiii
Hımmm fırında yumurtalı ıspanak.Çok güzel bir fikirSelam kizlar bugün almanya nin resmi tatil günü var dolayisiyla ev halki evde bende sabah ailemle kahvaltimi ettim ama ölcülü davrandim :)
500 kalori civarinda ;-)
Öglen 4 tatli kasigi ile bulgur pilavi yedim
Aksamda firinda yumurtali ispanak 1 kase yogurt
1000 kaloriyi tamamlarim ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?