60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olur tabiii ki, accık ama tamam mı?
Daha bayram gelmeden nedir bu bayram trafiği hayır misafire karşı değiliz de bizi yoldan çıkartoyorlar ya da biz bahane arıyoruz, bilemedim...sana az cozurtmalar diliyorum.

Bende tanıtym bariii kendimi
20 Yaşndaym 1.65 boyum kilom 58 evliyim ev hanımıym 23aylk bi kızım var kırıkkaleliyim ve k.kalede yaşıyorum hedefim 53 inşallah:)

Canim dikkatli ye hatta benden sana tavsiye hic tatlarina bile bakma biliyorsun sonra sonu gelmiyor

olur tabiii ki, accık ama tamam mı?
Daha bayram gelmeden nedir bu bayram trafiği hayır misafire karşı değiliz de bizi yoldan çıkartoyorlar ya da biz bahane arıyoruz, bilemedim...sana az cozurtmalar diliyorum.

Biraz da bize bahane oluyor sanırım ama arada bize de iyi geliyor bence böyle kaçamaklar ama söz az az yicem:)

mate çayı önermiştiniz şimdi elimde olan mateli çayı içtim. gideyim bir de yeşil çay içeyim...

Canim dikkatli ye hatta benden sana tavsiye hic tatlarina bile bakma biliyorsun sonra sonu gelmiyor

Valla aynen öyle oluyo bi tadna bakıym derken bide bakmıssn tabak bitmiş ama tabağma bi lokma bi lokma koycam sonra yemeyince de dışaridan tepkide geliyor daha ne kadar zayflıcaksn ye ye diye

Valla aynen öyle oluyo bi tadna bakıym derken bide bakmıssn tabak bitmiş ama tabağma bi lokma bi lokma koycam sonra yemeyince de dışaridan tepkide geliyor daha ne kadar zayflıcaksn ye ye diye

Bilirim canim o tepkileri ye ye diye israrlari
O zaman sende az az tatlarina bakicaksin artik kurtulus yok ama kendine hakim ol ;-)

en güzeli çaktırmamak hatta diyette değilim mesajını vermek. diyetteyim diyip 1 lokma yesen bile boğazını tutamıyo diyo laf yiyosun, (laf edenler de şişman şişman teyzeler, neymiş kendileri diyette değilmiş) ama diyette değil gibi davranır tabağın yarısını da geri çevirirsen insanlar içten içe kıskanır ayyyy hem incecik hem de azıcık yiyo diye

Bilirim canim o tepkileri ye ye diye israrlari
O zaman sende az az tatlarina bakicaksin artik kurtulus yok ama kendine hakim ol ;-)

Valla eğer burası tekrar bu kadar hareketlenmese yani sizin desteğiniz olmasa belki amaan derdim tıka basa yerdim ama kimseye ćaktrmadan diyette değilim imaji çizerek bi iki çatal anca alcam saolun şekerler

Afiyet olsun sekerim ben hala mis gibi kahvemi yudumluyorum bugün yine 1 fincan kiraz sapi cayi mi icerim ...

Yesil caybla pek aram yok benim
bana en iyi gelen çay yeşil çay. metabolizmayı hızlandırdığı ispatlanmış nadir şeylerden biri %4- veya 5 hızlandırıyor.
ilk zamanlar ben de sevmiyordum hatta diyet yapmazken de içmem yeşil çayı.
içimi kolaylaştırmak için çeşitli şeyler denedim limon veya tarçın eklemek veya içine başka bişey eklemek, en son bulduğum çare soğuk su ekleyerek içmek.
1 poşet yeşil çayı büyük bir bardağın yarısına kadar sıcak su ile 3dk. demle, çayı içinden çıkart üstüne soğuk su ekleyip içersen daha az mide bulandırıyor hatta bulandırmıyor

Benden de bi tavsiye yeşil çayla ilgili poşet yeşil çay bana acı gelio sevmiyorum aktardan alıyorum yeşil çayı ve demlerken içine 2 3 tane karanfil atıyorum o kadar güzel oluyo ki bayılıyorum içmeye doyamıyorumm

Hm güzel fikir bende denicem soguk su ile belki icebilirim ;-)

kızlar güncel kilo listeniz var mı? kim kaç kilo, kaç kilodan başladı? o listeyi nasıl yapıyorsunuz sırayla mı? bir de pazartesileri bildirim günleriniz anladığım kadarıyla.

kızlar güncel kilo listeniz var mı? kim kaç kilo, kaç kilodan başladı? o listeyi nasıl yapıyorsunuz sırayla mı? bir de pazartesileri bildirim günleriniz anladığım kadarıyla.
Bu hafta kilo listesi güncellenmedi sanirim grubun yöneticisi muhasebeci arkadasimiz var o ilgileniyor liste ile ;-)
Evet canim pazartesi günleri kilo bildirimi yapiyoruz ;-)

Bu liste gecen haftanin ;-)

isimler HEDEF /BAŞLANGIÇ/ geçen hafta/ bu hafta / FARK
MRTMUHASEBE 55,00/ 68,30/ 68,30/ 67,80/ 0,50
NFK 63,00/ 65,90/ 65,50/ 65,50/ 0,00
xnazx 52,00/ 82,00/ 57,50/ 58,00/ -0,50
sln71 53,00/ 75,20/ 58,1/ 57/ 1,10
KEPİNG 55,00/ 67,00/ 63/ 63,3/ -0,30
GULES 60,00/ 70/ 68/ 68,00/
SEZEN 84 58,00/ 65/ 62,2/ 62,20/
maya55 55,00 63,6/ 56,7/ 56,2/ 0,50
SEZEN84 65 /61

bu pazartesi de bayram. inşallah bayram sabahı da kilo bildirimlerimizi eski usul yapalım ama takip eden haftalar için güzel fikirlerim varcuma zayıflama yarışmasının formatı, kontrolu takibine hayranım. o kadar olmasa da bildirimleri daha düzenli hale getirebiliriz.tabi ki el birliği ile...

isimler HEDEF /BAŞLANGIÇ/ geçen hafta/ bu hafta / FARK
MRTMUHASEBE 55,00/ 68,30/ 68,30/ 67,80/ 0,50
NFK 63,00/ 65,90/ 65,50/ 65,50/ 0,00
xnazx 52,00/ 82,00/ 58,00/ 58,00/ 0,00
sln71 53,00/ 75,20/ 58,1/ 59/ +1,10
KEPİNG 55,00/ 67,00/ 63/ 63,3/ -0,30
GULES 60,00/ 70/ 68/ 68,00/
SEZEN 84 58,00/ 65/ 62,2/ 62,20/
maya55 55,00 63,6/ 56,7/ 56,2/ 0,50
SEZEN84 65 /61

Ben duzelttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…