60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Masallah canim hem mühendis hemde manken gibi boy var sende evet senin incecik olman lazim biz seni burda motive ederiz sen hic merak etme bahara kalmaz dal gibi olursun insallah ;-)

Daha önce hic diyet deneyimlerin oldu mu peki ?
Şöyle olmuştu öss zamanı doktor bi ilaç verdi depresyon ilacıymış, rahmetli dedem bizdeydi ve son zamanlarıydı. Doktorun verdiği ilaç bildiğin kiloları yapıştırdı bana. Fazla yememe rağmen. 15-20 kg almışımdır. Üni zamanı sabancı üni dağ başındadır bilen bilir evden uzak olunca aç kaldım hareketliydim de zayıfladım. Sonra işe girince oburix arkadaşlar yüzünden aldım. Ya mesela bugun dogum gunu vardı ekipten biirinin 10 kişi geldi yesene yesene diye. Valla şeytanım oldular, tattım mecburen. Bence en büyük sorun hayır diyememek. İnsan kararlıysa gözü hiç bir şey görmüyor.

Ama tabi sizin kilo vermeniz daha zor. Çünkü enerji lazım size, cocuklarınız var eviniz işiniz var. Ben aç kalsam akşam gelir yatarım ama siz uğraşmak zorunda kalıyorsunuz bir sürü seyle. En basiti yemek yaparken tuzuna bakmanız, olmuş mu diye bakmanız bile etkiler diyetinizi. Ama moral bozmak yok, kilo vermek uzun süreç ( sağlıklı vermek) yağ hücrelerini parçalamak zor.. Kasmadan sıkmadan bol hareketle vermeliyiz. Yaşam biçimi olsun. Örnek vereyim; üniversiteyken yemek yaparken tek kendim yiyeceğmden yemeklere tuz koyarken az az koydum. Zamanla baktım ki baya tuzsuz yiyebiliyorum. Hayatımda tuz yok desem yalan derim, ama en son ne zaman yemeğe extra tuz attım bilmem :) bazıları ( siz de olabilirsiniz) yemeğin tadına bakmadan tuz koyuyor. Önemli şeyler kızlar bunlar :)

Ben de bu akşam:

1 tane etli kabak dolma
Yarım kase light yoğurt
1 dilim light ekmek

Bu gün yediklerim toplam 789 cal.

Aaa yürüyüşü çıkartırsam geriye 494 cal.kalıyor. Ben ne yapmışım bugün yaa..

Selamlar
Yarin oruc tutmaya karar vetdim.zor bir karardi
Pnce uyanamazsam diye sutlu kshve ictim yattim simdi de kalktim sutlu yulaf ezmesi yefim.ivine meyveydi cevizdi önden omega3tu derken 190 kalori.sutlu kahveyle beraber290 kal.

Çok
Ben de bu akşam:

1 tane etli kabak dolma
Yarım kase light yoğurt
1 dilim light ekmek

Bu gün yediklerim toplam 789 cal.

Aaa yürüyüşü çıkartırsam geriye 494 cal.kalıyor. Ben ne yapmışım bugün yaa..
az değil mi o kadar kalori ( diyetisyene filan gittin mi ? Kaslardan veririsin canım bu kadar az kaloriyle.. Bari 1200 e çek üst limiti

Selamlar
Yarin oruc tutmaya karar vetdim.zor bir karardi
Pnce uyanamazsam diye sutlu kshve ictim yattim simdi de kalktim sutlu yulaf ezmesi yefim.ivine meyveydi cevizdi önden omega3tu derken 190 kalori.sutlu kahveyle beraber290 kal.
Her an adet olabilirim diye bugun ve arefe günü tutamayacağım Allah kabul etsin şimdiden. Aminnn

Çok

az değil mi o kadar kalori ( diyetisyene filan gittin mi ? Kaslardan veririsin canım bu kadar az kaloriyle.. Bari 1200 e çek üst limiti

Neeeee 494 müüüüü

Özellikle yaptığım bir şey değil dün iştahım çok yoktu.Canım biraz tatlı istiyordu.Onu da activia ve türk kahvesiyle bastırdım. Yürüyüş de yapmıştım zaten. Verilen calorileri alınandan çıkarınca geriye bu kaldı.

Yok yok bugün meyvemi falan doğru düzgün yiyicem,sütümü içiçem.Söz

Günaydin arkadas sabah yürüyüsümü ve kahvaltimi yapmis bulunuyorum

2 haslanmis yumurta 180 kc
1 dilim tam tahilli ekmek 103
6 tane zeytin 50 kc
25 gr peynir 80 kc
20 gr cilek receli 80 kc

483 kalorideyim simdilik

Bugün kahvaltima 1 dilim ekmek ekledim cünkü öglen cok yogun ve disarda olucam halsiz düsmemem lazim ;-)

Ohhh ne güzel. ne kadar yürüyorsun peki

Sabah:
Sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1,5 domates
3 tane sivri biber
5 tane siyh zeytin
40 gr. kadar peynir
2 dilim çavdar ekmeği
3 koca kupa şekersiz çay

Bir de şu yürüyüşü tamamlayabilsem

Merhaba kızlar dünü nasl atlattm bi özet geçiyim öğlen çok işim vardı işleri yaparken acayip midem kazndi ve elim maalesef abur cubura gitti 1 paket balık kraker ve 1 eti puf yedim sonra annemlrle hiç bişe yemedim ve akşam dayılar geldi ve çok ackmştm 1 dilim börek yarım dilim ıslak kek 1 yemek kaşığı rus salatası 1 yemek kaşığı sütlü irmik tatlısı yedim sonra çerez koydum ama ćok az 5 6 tane leblebi yedim 1 bardak diyet kola içtimve son olarak biraz ççikolata ile türk kahvesiyle kapanş yaptm biraz abarttm galiba veeee bugün akşamda benim dayımlar gelio dayı baskını var bu hafta

hepsinden kontrollü yemişsin
ben de bayramda ne yaparım ne ederim diye düşünüyorum. çolulk çocuk evde + misafirim gelecek. ben bu tarz durumşlarda misafir bahanesiyle yerim
alışveriş yaptım, kurban eti hemen bayramuın 1. günü gelmeyebilir diye et aldım kavururuz vs. , evde sucuk var , muhtemelen kahvaltı sucuklu yumurta yaparım ya da menemenb, çiğ kadayıf aldım kavurup fındıkla beraber tavuk göğsüne eklerim (şerbetli tatlı değil sütlü olmuş olur)
henüz çukulata almadım kaçmıyor nihayetinde eve girerse yenmeye başlanır
misafire reçel vs. alsam dedim ama evde pekmez-bal var idare ediverelim. elimden geldiğince zararlı şeyleri eve sokmamaya çalışıyorum ama önümüz kurban, et yemeyi nasıl dozunda bırakabilirim bilmiyorum

Valla bende bayramdan biraz korkuyorum inşallah hiç kilo almadan çıkarz bayramdan sen misafir ağırlycakmssn ben küçük olduğum için bana gelen olmuyo ben gidiyorum ama oda kötü bide zayfladğmı görüyolar ye kzm ye kzm valla ben eti ekmeksiz olarak sınırsız tüketmeyi düşünüyorum tatlyla pek aram yok tadmlk mecbur yediriyorlar ama bakalm bayramdan sonra nolcaz allah sonumuzu hayr ede

amiiiiiin. bence artık diyet yapmadığına onları ikna etmelisin yoksa yüklenir dururlar.

amiiiiiin. bence artık diyet yapmadığına onları ikna etmelisin yoksa yüklenir dururlar.

Öyle diyorum hep soranlara dün yengemler falanda sordu hala diyet yapio msn diye bende yoookk canııııımmmm ne diyeti daha ne kadar zayıflıcam dedim :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…