60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğlen bir bardak light süt
Öğleden sonra 1 az şekerli türk kahvesi
2 kuru erik
1 kuru kayısı
1 ceviz
Çeyrek avuç beyaz leblebi

Akşam:
1 kase kremalı mantar çorbası
Yarım kase light yoğurt
1 dilim light ekmek

Tüm gün toplam cal: 651 cal.

Günaydin kizlar kimse kilo bildirimi yapmamis henüz... :)

Sabah sabah kosusturmaca yasadim yeni eve girdim henüz kahvaltimi da edemedim..

Kilo bildirimi

Baslangic 82 kilo
Gecen hafta 58 kilo
Bu hafta 57 kilo
Giden 1 kilo
Hedef 52 kilo

Toplam verilen 25 kilo

Kizlar bu hafta sonu motivasyonum iyice düstü kendimi toparlamam lazim araligin sonuna kadar 52 olmak istiyorum ama nasil ?

oncelikle tebrik ediyorum ne guzel veriyosun masallah darisi bana. Eminim super fistik gibi olmusundur oyle olunca insanin kendine guvenide geliyor. Boyun kac senin ? Ben yarin yapicam kilo bildirimi seyyyy malum haftasonu bayramdi kacirdim biraz sanirim

Sagol canim insallah sende verirsin yazmisindir ama ben kacirmisim sanirim senin kilon ve hedef kilon nedir ..

Benim boyum 1.64 izin öncesi burda 55.5 kiloya kadar düsmüstüm ama cozutunca sonuc ortada :)
Suan normalim ama incecik olmak istiyorum tabii eski kiloma göre cok cok zayifim...
Kilolu olmak benim icin kabustu canim cunku ben hayatimda hic 82 kilo olmamistim dogum sonrasi kalan kilolarla mücadelem iste ;-)
Kendime evet güvenim geldi istedigimi begendigimi alip giyebiliyorum mutluyum hemde coook ;-)

Darisi gercekten kilo vermekten isteyen bütün arkadaslarima ;-)

Kahvaltim 1 dilim tam tahilli ekmek 107 kc
Azcik krem peynir
2 dilim salatalik
3 tane ince dilim sucuk
Nescafe
200 kalori civari ;-)

Ben 70kg ile basladim gecen sali 66kiloydum yarin tarti gunum umarim 65 olmusumdur
Boyumda 1.59 - 1.60 gibi bisey ilk hedef 60kg ikinci hedef 55kg. ama belki 57 58de birakirim (cunku buyuk goguslerim var cok zayiflayinca cok acaip duruyo)

Selam kızlar kilo bildirimi ben cumartesi tartıldm çünkü şimdi annemlerdeyim ve burda tartı yok

Başlangıç kilo : 75.2

Geçen hafta kilo : 59.0

Şimdiki kilo : 58.8

Fark : 200gr

Toplam giden : 16.4

Ama kesin aldm yaaa annemlerde cozuttuuummm eve dönünce bakcammm artık

Bravo sana

Ben 70kg ile basladim gecen sali 66kiloydum yarin tarti gunum umarim 65 olmusumdur
Boyumda 1.59 - 1.60 gibi bisey ilk hedef 60kg ikinci hedef 55kg. ama belki 57 58de birakirim (cunku buyuk goguslerim var cok zayiflayinca cok acaip duruyo)

Insallah istedigin hedefe ulasirsin canim ...

Benim gögüslerde pek kücük sayilmaz canim o yüzden anlarim seni ;-)

Olsun c.tesi falan vermişsin ya önemli olan o.

E bayram seyran düzenin bozulması normal.Hayırlıysıyla geçsin asılırsın gene.

Durmak yok ona göre 75 lerden 58 lilere ulaşmışsın.Daha ne olsun. Kutlarım canım.

Birlikte devamını da getiririz inşallah :)

Saol canmmm inşallah beraber telafi edicez

Bugun 1770 kalori aldim...
Gecen haftaki ve baslangic kilomu tam kestiremefim bi atadtirip geleyim

Kızlar merhaba yarın dukana başlıcam. Sabah tartılıp yazcam. Bana arkadaş olacak var mı?

Sabah klasik kahvaltımı biraz daha az porsiyonlarda yaptım 290 cal.
Arada 1 şekersiz türk kahvesi ,7 fındık, 1 avuç beyaz leblebi 83 cal.
Akşam: ızgara hamsi, yarım kase kadar az yağlı salata,2 dilim kepekli ekmek 350 cal.

Top:723 cal.

Kızlar merhaba yarın dukana başlıcam. Sabah tartılıp yazcam. Bana arkadaş olacak var mı?

Canım ya ben kurallı kaideli beslenmelere uyum sağlayamıyorum.
Kafama göre takılıp ,mümkün olduğunca yağlı ve şekerli gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum.

Sana kolaylıklar,sağlıklı kilo vermeler diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…