Ben de kuralli diyetleri günü 3gun yapiyoyorum.ertesi gun ekmek yiyinve kilo geri geliyor onu da sevmiyorum. Ara ara dukan tarzi beslendigim olur ornegin kurbanin birinci günü:) ilk gun tatli ve cukulatayi bu sayede yemedim:)Kızlar merhaba yarın dukana başlıcam. Sabah tartılıp yazcam. Bana arkadaş olacak var mı?
Bakalım ben bugün başladım zaten çok uzun yapmayı düşünmüyorum başta biraz hızlı olsun niyetindeyim. 67 kiloyum geçen yaz bu topikte 6 kg verdim ama yazın yurt dışında 4 kg aldım. Bugün başladım atak 1. Gün 3 gün atak yapcamBen de kuralli diyetleri günü 3gun yapiyoyorum.ertesi gun ekmek yiyinve kilo geri geliyor onu da sevmiyorum. Ara ara dukan tarzi beslendigim olur ornegin kurbanin birinci günü:) ilk gun tatli ve cukulatayi bu sayede yemedim:)
Sana kolay gelsin.60li kilolardaysan hangi diyeti yaparsan yap buradan payladabilirsin .simdilik burda baska dukanci yok diye biliyorum.
Teşekkürler canım :) bakalım bugün başladım atak 1. Gün sizi durumdan haberdar ederimCanım ya ben kurallı kaideli beslenmelere uyum sağlayamıyorum.
Kafama göre takılıp ,mümkün olduğunca yağlı ve şekerli gıdalardan uzak durmaya çalışıyorum.
Sana kolaylıklar,sağlıklı kilo vermeler diliyorum :)
Mutlaka bildir cicisko...Gerçekten meraktayımTeşekkürler canım :) bakalım bugün başladım atak 1. Gün sizi durumdan haberdar ederim
Günaydin kizlar dün diyetim cok iyi gecti ;-)
Insallah bugünde ayni perfonması sergilerim ;-)
Kahvaltim kabakli omlet 200 kc
5 tane zeytin 50 kc
20 gr peynir 80 kc
1 tane kiraz domates
6 dilim salatalik
350 kalori
Ögle yemegim 250 kcAra 136 kc.
486 kalorideyim
Ben cozurtuk gunumdeyim.nasil oldu da bayramda kendimi tutabild derken dun 1770 bugun 1850 kalori oldu.form cay yesil cayla gunah cikartmaya calisiyorum bilmem telafi olur mu...ah kosu bandını açıp az yuruyebilsem ne guzel olurxduCanım bugün acayip tatlı istiyor.Direniyorum .Offf offff
Ben cozurtuk gunumdeyim.nasil oldu da bayramda kendimi tutabild derken dun 1770 bugun 1850 kalori oldu.form cay yesil cayla gunah cikartmaya calisiyorum bilmem telafi olur mu...ah kosu bandını açıp az yuruyebilsem ne guzel olurxdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?