60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar merhaba yarın dukana başlıcam. Sabah tartılıp yazcam. Bana arkadaş olacak var mı?
Ben de kuralli diyetleri günü 3gun yapiyoyorum.ertesi gun ekmek yiyinve kilo geri geliyor onu da sevmiyorum. Ara ara dukan tarzi beslendigim olur ornegin kurbanin birinci günü:) ilk gun tatli ve cukulatayi bu sayede yemedim:)
Sana kolay gelsin.60li kilolardaysan hangi diyeti yaparsan yap buradan payladabilirsin .simdilik burda baska dukanci yok diye biliyorum.

Günaydin kizlar dün diyetim cok iyi gecti ;-)

Insallah bugünde ayni perfonması sergilerim ;-)

Kahvaltim kabakli omlet 200 kc
5 tane zeytin 50 kc
20 gr peynir 80 kc
1 tane kiraz domates
6 dilim salatalik
350 kalori

Sabah sirkeli ılık su

Kahvaltı:
3 siyah zeytin
40 gr. kadar beyaz peynir
1 domates
1 yumurta
2 dilim light ekmek

301 cal.

Bakalım ben bugün başladım zaten çok uzun yapmayı düşünmüyorum başta biraz hızlı olsun niyetindeyim. 67 kiloyum geçen yaz bu topikte 6 kg verdim ama yazın yurt dışında 4 kg aldım. Bugün başladım atak 1. Gün 3 gün atak yapcam

Teşekkürler canım :) bakalım bugün başladım atak 1. Gün sizi durumdan haberdar ederim

Canım bugün acayip tatlı istiyor.Direniyorum .Offf offff
Ben cozurtuk gunumdeyim.nasil oldu da bayramda kendimi tutabild derken dun 1770 bugun 1850 kalori oldu.form cay yesil cayla gunah cikartmaya calisiyorum bilmem telafi olur mu...ah kosu bandını açıp az yuruyebilsem ne guzel olurxdu

Ben cozurtuk gunumdeyim.nasil oldu da bayramda kendimi tutabild derken dun 1770 bugun 1850 kalori oldu.form cay yesil cayla gunah cikartmaya calisiyorum bilmem telafi olur mu...ah kosu bandını açıp az yuruyebilsem ne guzel olurxdu

Telafisi olur canım sıkma canını..Yarın itibari ile dengelersin.
E bayram. Zor tabii.Evde yemekler,tatlılar. Ben de çok zorlandım bugün.
Direndim direndim ama dayanamadım accık revani götürdüm. Mutluyum vallahi

Akşam:
2 tane yumurtadan yağsız omlet
1 dilim light ekmek
3-4 çatal revani

Günün toplamı: 854 cal. kadar...

Bu arada yaklaşık 2,5 lt. su..Yatana kadar 3 lt. olur sanırım.

Günaydın Kızlar evime döndüm ve hemen tartıya koştum bugün sabah aç karnina 59.2 çıktım bayrama girmeden 58.8dim az almışım ama 57 nerdeee 59 nerde kendimi şişko hissediyorum bugün diyete devam bakalım hadi hayırlısı

menüm
Sabah: karabuğday suyu, 3 yk karabuğday, 120 g. elma ve armut karışık, 1 çb süt= 250 kalori
ara: yeşil çay

Günaydin kizlar
Dün bende cozutanlardanim ne diyet kaldi ne bisey bu hafta dikkatli olmam lazim verdigim 1 kiloyu geri almak istemiyooooruuuummmm

O yüzden kahvaltim sadece 2 tane haslanmis yumurta 180 kc.
Nescafe 20 kc.
200 kalori...

Dün hesap yaptim haftada 1 kilo vermem icin 980 kalori almam lazim günlük insallah niyetim 1000 kaloriyi gecmemek olacak...

Artik nisan degil yilbasina kadar 52 olmam laziiim ;-)

Herkese günaydın...

Sabah sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
4 siyah zeytin
1 kk kadar beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1,5 dilim light ekmek
2 kupa yeşil çay

271 cal.

Selam kızlar KAHVALTIMM :
tahmini 300 kalorilik yağlı kıyma
2 küçük yumurta
çeyrek bardak süt
ve 2 çorba kaşığı çekilmiş yulaftan omlet
şekersiz çay
530 kalori biraz fazla oldu ama en azından kalorimi biliyorum diğer öğünlerde dengelerim İNŞALLAH :) kıymam yağlı olduğu için kalorili bir kahvaltı oldu süzdüm faxla yağını ama yinede kkaldı tabi kızlar acil motive olup kilo vermem lazım 59 um 53 olmam lazım acaba bir kaç günlük şok diyet yapıp vücudumu şaşırtsam mı ki

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor
29 eylül-6ekim

1. Etap Sonuç Listesi

hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 67,4/bu hft 65,6/fark 1,8 kg)
lunapiena (başlangıç 61,4 /hedef: ) (geçen hft 61,4/bu hft 59,8/fark 0,6 kg)
sln71 ( başlangıç 75,20/hedef: 53,00)(geçen hafta 59,0/ bu hft 58,8/ fark 0,2 kg)
xnazx ( başlangıç 82,00/hedef:52,00) (geçen hft 58,0/ bu hft 57/ fark 1,0 kg)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…