60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yeni bir sayfa açıp sürekli sonuç listelerimizi oradan yayınlamak niyetindeyim.
bayram olduğu için zannediyorum bu hafta sonuç bildiren az oldu.
Listeyi en çok kilo verenden aza doğru yaptım

ÖĞLE YEMEĞİM :
3 yaş incir
3 erik
2 buçuk küçük mandalina
295 kalori

Kızlar kilo çizelgesi yapmayı başaramadım ben
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir ama normal yağsız değil.
4dilim domates-4 adet zeytin yeşil çay.
Kalori hesaplıyorsunuz sanırım ama nadıl onu anlamadım.

Öğleyin yani birazdan light etimek 1 adet ve yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Akşamı bilemiyorum

Yenisin sanırım canm hoşgeldin kaç kilosun boyum yaşn yazar msn seni tanıyalm

Evet yeni katıldım :) Hoşbuldum :) Boyum 1.61 kilom 68 yani uzun süre 64-65ti ramazanda fazla kilo aldım. Daha önce spora gidiyodum en azından sıkılaşmıştım ama şuan pskolojim darma dağın :) 25 yaşındayım.
Her sayfayı okuyamadım kalori hesabıyla aslında daha güzel verilir ama nasıl hesaplıyorsunuz canım hangi siteden hepsi farklı sonuç gösteriyor.

Evet canım çoğumuz kalori sayıyoruz ben telime indirdiğim bi programdan hesaplıyorum fatsecret adı ben memnunum tavsiye ederim canm ama siteler de var kalori hesaplayan oralara üye olup da hesaplayanlarda var bu arada bende 20 yaşındayım 165 boyunda 59 kiloyum hedefim 53 inşallah bi tane de kızım var 21 aylık 4 buçuk senelik evliyim sen bekar msn canm

Maşallah Allah bağışlasın ben 56 olmak istiyorum ya bi olabilsem gerisinide veririm :) Programı bende indiricem teşekkürler önerdiğin için :) Bekarım ama yaza kısmetse evlenicem acil vermem lazım canım ya. Erkek arkadaşım evlilik teklif etti millet sevinir ben sevinemedim. Bol bol koşu yapıyorum akşamları oda acıktırıyor resmen
59tan 53e çok fazla kalmamış maşallah :)

Yaza daha var canm yılmadan devam edersen gelinliğin içinde kuğ gibi olursun :) ben taaa 75 lerden geldim 59 a aslmda 57 iydi ama işte biraz abartnca olanlar oldu 2 si geri geldi burda yediklerini paylaştkça insan motive oluyor hep birlikte zayflıyoruz insallah sende bizimle incecik olcaksnnnn:)

İnşallaahhh :) Şu basenlerimi versem basenlerim çok canım ya. Gerçekten okuyorum motivasyon için terapiye gerek yok :) Birde dukan yapmadanda yulaf kepeği kullanmayı denedinmi çünkü fena metabolizmamı çalıştırmıştı onu kullanmalımıyım bilmiyorum. 75ten 59a harika ama yaa gaza geldim :)

ooo maşallah grup şenleniyor ve sen kesin kilo verşirsin. yaşın genç spor yapıyorsun öyle kilo vermek istiyorum diyipte yerinde oturanlardan değilsin.
kalori saymaya ben de 1 hafta önce başladım sevdim de bu yöntemi.
Sana spor konsusunda tavsiyem spora aç çıkmaman. Profesyonel sporcular sabah aç karna koşar yağ yakar vs. de o iş bize göre değil biz zaten boğazımızı tutamadığımız ve hereketsiz olduğumuz için kilo alıyoruz bi de aç karna spor yaparsak iştahımız iyice artıyor. Spor saatin öğünden 1 saat sonra olabilir, öğün saatin yakın değilse bir küçük ara öğün meyve+süt gibi. bişey tüketebilirsin. hatta sporda yarım saat 1 saat önce bir de yeşil çay içersen kalori yakımın da artar

Canım yulaf kepeği değilde ben yulaf ezmesi alıyorum onu robotta çekip arada onunla kendime krep omlet falan yapıyorum bazen yoğurda katıyorum beni acayip tok tutuyo ama dukan hiç yapmadm benimde basenlr çok kötüydü canım şimdi rahatsız etmiyo ama yinede kaln bi 53 e düşseydim 53 e düşemeden benim motivasyonum düştü toplayamıyorum kendimi yoksa sürekli diyete devam etsem çoktaaaan bitmişti kışın örgü kazaklarim içinde incecik olmak istiyoruuuuuuuuuummmmm

Bilgiler için çok teşekkürler inşallah vericem hani istikrarlı devam edebilsem şu diyetlere bi çok diyet kitabım var buda aklımı iyce karıştırdı. Spora aynen tok en azında aç yapmamayı deniycem yeşil çayı bol bol tüketiyorum birde allahtan su içmeyi seviyorum yoksa hiç veremem sanırım. Metabolizmam hiç çalışmıyor çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…