Canım yulaf kepeği değilde ben yulaf ezmesi alıyorum onu robotta çekip arada onunla kendime krep omlet falan yapıyorum bazen yoğurda katıyorum beni acayip tok tutuyo ama dukan hiç yapmadm benimde basenlr çok kötüydü canım şimdi rahatsız etmiyo ama yinede kaln bi 53 e düşseydim 53 e düşemeden benim motivasyonum düştü toplayamıyorum kendimi yoksa sürekli diyete devam etsem çoktaaaan bitmişti kışın örgü kazaklarim içinde incecik olmak istiyoruuuuuuuuuummmmm
Merhaba canım atak 2. Gündeyim iyi gidiyor tek esnemem activa yedim 2 günde çünkü sindirim problemim var activa şeker içeriyor ondan atak dönemine uygun değil aslında. Tartıya gelince daha 1.5 günde 1 kg gitti mutlaka su kaybıdır ama olsun biraz motivasyon göz çıkarmaz :) atağı toplam 3 gün yapacağım zaten yarın son gün. Dün doyasıya et yedim ayran içtim gerçekten insanın gözü ve midesi doyuyor.Mutlaka bildir cicisko...Gerçekten meraktayım
Hoşgeldin canım.Dilerim en kısa sürede hepimiz hedeflerimize ulaşırız.Bundan 3-4 yıl önce ben burada 12 kilo verdim.Bilgiler için çok teşekkürler inşallah vericem hani istikrarlı devam edebilsem şu diyetlere bi çok diyet kitabım var buda aklımı iyce karıştırdı. Spora aynen tok en azında aç yapmamayı deniycem yeşil çayı bol bol tüketiyorum birde allahtan su içmeyi seviyorum yoksa hiç veremem sanırım. Metabolizmam hiç çalışmıyor çünkü :)
Canım kutlarım seni.Sanırım saf protein yiyorsun.Merhaba canım atak 2. Gündeyim iyi gidiyor tek esnemem activa yedim 2 günde çünkü sindirim problemim var activa şeker içeriyor ondan atak dönemine uygun değil aslında. Tartıya gelince daha 1.5 günde 1 kg gitti mutlaka su kaybıdır ama olsun biraz motivasyon göz çıkarmaz :) atağı toplam 3 gün yapacağım zaten yarın son gün. Dün doyasıya et yedim ayran içtim gerçekten insanın gözü ve midesi doyuyor.
Benden haberler böyle
dün çok ekmek yemiştim bugün ekmeğe dikket edecektim ama yedim.menüm
Sabah: karabuğday suyu, 3 yk karabuğday, 120 g. elma ve armut karışık, 1 çb süt= 250 kalori
ara: yeşil çay
Canım yulaf kepeği değilde ben yulaf ezmesi alıyorum onu robotta çekip arada onunla kendime krep omlet falan yapıyorum bazen yoğurda katıyorum beni acayip tok tutuyo ama dukan hiç yapmadm benimde basenlr çok kötüydü canım şimdi rahatsız etmiyo ama yinede kaln bi 53 e düşseydim 53 e düşemeden benim motivasyonum düştü toplayamıyorum kendimi yoksa sürekli diyete devam etsem çoktaaaan bitmişti kışın örgü kazaklarim içinde incecik olmak istiyoruuuuuuuuuummmmm
kendini kaybetme. şu yediğinle olsa olsa kilo veremezsin. yediklerinle mutlu oldunsa oh beaaa iyi ki yedim diyerek bazen akşama yeme ihtiyacı bile duymuyorsun. düşün dün ben sabah güne makarna yiyerek başladım, öğlen yarım tavuk döner yiyecektim stresten 1,5 yedim daha akşam olmadan acıktım ikindi makarna yedim ama gözüm doymuş saat zaten 5,30 olmuştu başka bişey yemedim sonra. diyeceğim o ki mutsuz olma...kalorini hesaplamaya devam etHu hu ben geldim kizlar bugün cok kötü biseyler oldu :)
Hemen menümü yazayim
Sabah 2 haslanmis yumurta 180 kc
Ögle 1 haslanmis yumurta 80 kc
Aslinda böyle devam edicektim ta kiii komsum davet edene kadar yediklerim
2 dilim su böregi
2 tane kuru kabak dolmasi 1 tane sarma
2 tane kurabiye
1 tane kadayif tatli
2 fincan nescafe hemde sekerli
Kac kalorideyim bilemiyorum
Oy oy oy xnazx kantarın ucu biraz kaçmışHu hu ben geldim kizlar bugün cok kötü biseyler oldu :)
Hemen menümü yazayim
2 dilim su böreg
2 tane kurabiye
1 tane kadayif tatli
1300 küsür sen hadi 1400 de, sabahı da ekle 1660 ...akşam belki de acıkmayacaksın. acıkırsan da bi çorbayla veya salatayla veya yoğurtla hatta 3 seçeneği birden kullansan bile kilo almadan kapatırsın bugünüHu hu ben geldim kizlar bugün cok kötü biseyler oldu :)
Hemen menümü yazayim
2 dilim su böregi
2 tane kurabiye
1 tane kadayif tatli
Hoşgeldin canım.Dilerim en kısa sürede hepimiz hedeflerimize ulaşırız.Bundan 3-4 yıl önce ben burada 12 kilo verdim.
Daha sonra bazı nedenlerle sağlıklı beslenme motivasyonum sıfırlandı ama önceden 65 kiloydum hepsini geri almadım.
Ben de daha bir hafta oldu buradayım.61,4 düm. Bir haftada 59,8'e ulaştım.Burası gerçekten bana çok iyi geliyor.
Benim de metabolizmam çok yavaş.Su hiç içmiyorum kendimi zorluyorum.Barsaklarım çok tembel.Şu yulaf kepeği olayı dikkatimi çekti markete gider gitmez alıp deneyeceğim.Tekrar kolay gelsin.
Evet yulaf kepeği çok iyi sanırım çünkü beni bir günde afedersiniz ishal yaptı 3 gün toparlayamadım kendimi. Tadıda kötü değil ben bir buçuk yemek kaşığı yulaf kepeğini 2kaşık süttü sanırım karıştırıp tavada ısıttım tuzladım ve yedim. Güzeldi. 59,8 kiloya kadar gelmişsin canım tebrik ediyorum geriside kolaylıkla gidecektir eminim :)
Sagolun kizlar valla moral oldunuz bana ..
Bendr hesap yaptim yediklerimle kilo almam heralde ama verememde birde günlük 5.2 km yürüyorum ben onuda hesaplarsak kalorim düser ;-)
Aksama ya hic bisey yemem yada 1 elma veya meyveli yogurt ilr kapatirim günümü ;-)
Teşekkürler canım.Lunapiena yazmayı beceremedim canım ben
Evet yulaf kepeği çok iyi sanırım çünkü beni bir günde afedersiniz ishal yaptı 3 gün toparlayamadım kendimi. Tadıda kötü değil ben bir buçuk yemek kaşığı yulaf kepeğini 2kaşık süttü sanırım karıştırıp tavada ısıttım tuzladım ve yedim. Güzeldi. 59,8 kiloya kadar gelmişsin canım tebrik ediyorum geriside kolaylıkla gidecektir eminim
Canım light değildi ayran ama tabi ki az Yağlı tercih etmekte fayda varBen de yazayım akşam yediklerimi ve içtiklerimi:
1 tabak etli taze fasulye
1, 5 kase kadar yağsız tuzsuz salata
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay
Gün toplamı 650 cal. kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?