- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Kuzulaaar bu sabah atak 3. Gün olması gerekirken ben bugün sabah 1 dilim kepek ekmeği ekledim. Ama Gündüzü saf protein yapcam
Bu arada süper haber bu sabah 65.4 çıktım
Maşallah diyin bana
tebrikler, kaç kilodan başlamıştın?Kuzulaaar bu sabah atak 3. Gün olması gerekirken ben bugün sabah 1 dilim kepek ekmeği ekledim. Ama Gündüzü saf protein yapcam
Bu arada süper haber bu sabah 65.4 çıktım
Maşallah diyin bana
dün 1320 kalori ama sadece düne göre bile 600 gram arttım. pazartesiden beri istikrarlı olarak şişerek 65,4ten 67,1e çıktım. allahtan evde vücut analiz cihazım var ve bu fazlalığa su diyor.
sağol evde kiraz sapım var bu akşam evdeki içeceğim o olsun. maydanoz da alayım bugün.Canım o zamn ödem attırıcı şeyler içebilirsin mesela maydanoz suyu veya kiraz sapı çayı gibi tuvalete çıkarr ödem atarsn tatlmmm
Ben de bu sabah tartıda 300gr. almış gözüküyorum.
Sinir oldum sinirrrr
Günlerdir 800 cal. üstüne çıkmıyorum,dün 1 saat yürüdüm.
Evdeki iş güç hareket cabası.Bu mu yani karşılığı.Moralim çok bozuk.
Dışarıya kahvaltıya gidiyorum.Sanırım kötü şeyler olaacak
Galiba öyle yapıcam bu gün sln71.. Sağol canım..Ye iç keyfine bak canm arada böyle kaçamaklar metabolizmayı şaşrtıyor belki iyi gelir hem sabah saatlerinde ye iyce akşami hafif geçirirsin
ya bak 800 kalori çok az ona iyi demem de (ömür boyunca bu kadar az yemeyeceğin için metabolizmanı bu kadar aza alıştırma) 300 gram aldım diye de üzülmek doğru değil. o alınan kilolar aynı hızla gidecek sen kendinden eminsin sonuçta sudur o suuuu. hakikaten su alıyor vücut. önceki gün hamur yedince şişiyor, turşu yedinse su tutuyor, şalgam suyunun kaorisi sıfıra yakın ama vücutta su tutturuyor. hatta bağırsakları çalıştırsın diye içtiğimiz biberiye çayı veya akşam sakinleştirsin diye içtiğimiz papatya çayının bile su tuttuğunu düşünüyorum. Tecrübelerim bunlar. ne zaman o bitkieri akşam içsem sabaha + çıkıyorum. hergün tartılmayı alışkanlık haline getirmiş biri olarak tartılıyorum madem boşuna moralim bozulmasın diye eve vücut analiz cihazı aldım. bu arada profesyonel cihazlar 5-10 milyar öyle bişey değil.ev tipi benimkisi. Profesyonel cihaz üreticilerinin ev tipi ürünleri...İlk cihaz Omronundu dünyaca ünlü bir marka hakikaten kiloyu da çok net ölçüyor ama yağ ölçüm hesabı bana göre iyi değildi, diğer cihaz tanita önceki ürünleri ev tipleri bile pahalıydı omrondan memnun kalmayınca tanitayı da aldım 200 lira civarı.Ben de bu sabah tartıda 300gr. almış gözüküyorum.
Sinir oldum sinirrrr
Günlerdir 800 cal. üstüne çıkmıyorum,dün 1 saat yürüdüm.
Evdeki iş güç hareket cabası.Bu mu yani karşılığı.Moralim çok bozuk.
Dışarıya kahvaltıya gidiyorum.Sanırım kötü şeyler olaacak
canım tatlı isteyince az önce ben de mısır gevreği aldımKahvaltım 5kaşık special k sade yarım bardak light süt 155 kalori :)
ve işte o mısır gevreğini yedim+süt+öncesinde de yarım susuamsız simit yemiştim=300 kaloricanım tatlı isteyince az önce ben de mısır gevreği aldım
ya bak 800 kalori çok az ona iyi demem de (ömür boyunca bu kadar az yemeyeceğin için metabolizmanı bu kadar aza alıştırma) 300 gram aldım diye de üzülmek doğru değil. o alınan kilolar aynı hızla gidecek sen kendinden eminsin sonuçta sudur o suuuu. hakikaten su alıyor vücut. önceki gün hamur yedince şişiyor, turşu yedinse su tutuyor, şalgam suyunun kaorisi sıfıra yakın ama vücutta su tutturuyor. hatta bağırsakları çalıştırsın diye içtiğimiz biberiye çayı veya akşam sakinleştirsin diye içtiğimiz papatya çayının bile su tuttuğunu düşünüyorum. Tecrübelerim bunlar. ne zaman o bitkieri akşam içsem sabaha + çıkıyorum. hergün tartılmayı alışkanlık haline getirmiş biri olarak tartılıyorum madem boşuna moralim bozulmasın diye eve vücut analiz cihazı aldım. bu arada profesyonel cihazlar 5-10 milyar öyle bişey değil.ev tipi benimkisi. Profesyonel cihaz üreticilerinin ev tipi ürünleri...İlk cihaz Omronundu dünyaca ünlü bir marka hakikaten kiloyu da çok net ölçüyor ama yağ ölçüm hesabı bana göre iyi değildi, diğer cihaz tanita önceki ürünleri ev tipleri bile pahalıydı omrondan memnun kalmayınca tanitayı da aldım 200 lira civarı.
Tanita omron gibi kilo konusunda iyi değil , fayans değiştirince eğim fark ediyor kilo değişiyor, dolayısıyla yağ ölçümü de bozuluyor ama ben hangi fayansta doğru ölçtüğünü biliyorum ve hatta bunu da omronla kontrol ediyorum. yani anlayacağın karşında kilo ve yağ ölçümünü psikopatça yapan biri var
gün içindeki oynamaların ne kadar anlamsız olduğunu gördükten sonra tok karna ölçümü bıraktım şimdi sadece sabahları 1i kontrol amaçlı 2 cihazla tartılıyorum o kadar
sen yediklerinden eminsen bir gün tartıda 300 gr. fazla gördüm diye üzlme. bu gün de muhtemelen açık büfe kahvaltıda yediklerin yüzünden kilon artar ama sonraki gün dikkat edersen düşmeye başlar. belki de bu gün kahvaltıda yediklerin bağırsaklarını çalıştırı wc ye çıkarsın yatrın eksşilmiş bile olursun.
Bu arada wcye çıkamıyorum diyen sen değil miydinuzun zamandır wc ye çıkamıyorm diyen biri için fazla açıklmalı bir mesaj oldu, çünkü sadece bağırsak problemin bile bu +300 gramı açıklar
Canım sirkeli suyu ben sabah akşam içiyorum ama ne kadar doğal onu bilmiyorum işte.Ama metabolizmayı gerçekten hızlandırıyor.Kullanan başka arkadaşlarımdan duyuyorum.wcye çıkma problemi olanlar için çok net bir tavsiye var o da doğal elma sirkesi ....mide probleminiz yoksa sabah 1 yk içip üstüne 2 bardak ılık su içince bir kaç saate problem kalmıyor
İnşallah canım ekmeği sıfırlayınca böyle hızlı gidiyoMaşallah canmmmmmm darısı bizlere
Canım 67 ile başladım bugün 3. Günümtebrikler, kaç kilodan başlamıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?