60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Chocuk programa ben de badliyim dedim dogru mu yaptim bilmuyorum ama ax once 50 squat yatim.ama simdi baldirim yaniyo.yapulisini youtubedan izlicem

Ama canm bu sguat popo yapiyor da bacak kalnlaştriyor diye biliyorum basenli bayanlar onu bi araştrsn bence
Gevşek bacakları toparlıyor, çok zayıf bacaklarda evet kalınlaşma oluyor, yağlı ve selülitli bacaklarda kas oranını arttırarak aksine inceltiyor.
Amaç squatta inceltmek değil zaten selülitsiz sıkı bacağa sahip olmak.

Hoşgeldin canımmm. Resimdeki sen isen eğer çok hoş bir bayansın.

Umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın.
Ben zamanında burada 12 kilo vermiştim.Aslında rejim kelimesi bana çok itici geliyor.
İnsan rejim yapıyor tamam,ama sonrasında yeme alışkanlığını değiştirmemişse hoppp gene geliyor gidenler.
O yüzden sanırım sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz ve alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor.

Meyve konusunda yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.
Ben bunu hep söylerim evdekilere,bu meyvelere şekerli su mu enjekte ediyorlar diye.
Yapay bir tatlı tadını ben hissediyorum.

Sabah 400 kaloriydi

Az once.10kadar fistik ve 1kasik yulaf ile yapilmis ayran corbasi 200 kalori

600 kalorideyim

Günaydin kizlar kahvaltim

2 haslanmis yumurta
5 tane zeytin
10 gr recel
20 gr peynir

300 kalorideyim

Ögle yemegim

20 tane kiymali makarna aslinda yemeye niyetim yoktu ama cocuklardan kalinca yemis bulundum o yüzden tam olarak kac kalori yapiyor onuda bilmiyorum tartmadim cünkü

Ben 150 kalori diyorum
1 fincan türk kahvesi 0 kc.

450 kalorideyim simdilik

Öğle Yemeğimide yediiiiiim hemen yaziyim
100gr tam yağlı yoğurt
2 orta boy yaş incir
1 kaşık yulaf ezmesi
Hepsini karıştıp üstüne tarçın serpip yedim :)
174 kalori

648 kalorideyim şincilik:)

ögle ogunum
iiksi bir arada neskafe
yarim ay coregi

680 kalorideyim

kosu bandinda 5 de 40 dakika yurudum

Ara:
10 fındık
50 ml süt
110 kalori

758 kalorideyim

siz ne guzel sade icebiliyosunuz turk kahvesini nasil dayaniyosunuz bravo valla ben cayin sekersizine zor alistim kahveyi hic yapamam heralde

Kızlar kolay gelsin.

Bir şey soracağım. Az KALORİ DİYETİNDE bağışıklık sisteminizi koruyabiliyor musunuz? Günlük işlerinizin temposu düşmeden sürdürecek enerjiye sahip olabiliyor musunuz?

Bu hafta bayram dönüşü, öğlen işyerinde yemeklere gitmeme, bunun yerine öğlenleri dışarıda biraz yürüme kararı aldım, ancak ne yazık ki grip olunca vazgeçtim, yine yemeklere devam.

Yani sizler de az gıda ile hastalanmıyor musunuz ?

brezilya poposu denince benimde dikkatimi ceki hemen ne kadar zayiflasamda bacak koklerim kalin gibi geliyo acaba banada faydasi olurmu yoksa hic yapmim dahami beter kalinlarim

siz ne guzel sade icebiliyosunuz turk kahvesini nasil dayaniyosunuz bravo valla ben cayin sekersizine zor alistim kahveyi hic yapamam heralde

Ben çayı şekersiz içiyorum ama sade türk kahvesini sevdiğim pek söylenemez onuda sade içerim ama yannda çikolataylaaaay dı tabi artk sade:)

Canm eğer kalorisi az ama sağlıklı şeyler yenilirse hasta olunmuyor sık sık yeyip kendimizi hiç aç bırakmıyoruz zaten veeee zayflıyoruuuuuuuz :)

Bitki çayları denemelisin, en güzeli. Ben şu aralar yaban mersinli çaya takmış durumdayım, tadı çok güzel. Değişik çaylar da dene. Yeşil çay, adaçayı gibi. Kararında meyve ye. Hatta ekşi yiyebiliyorsan 1 limonu ye, ben ekşi çok sevdiğimden hep limon yerim. :) Bunlar hastalıktan korur tahminimce. Yemek konusunda geçiştirme yapma bence, önüne konan yemeğin yarısını ye en azından. İş yeri olduğu için yarısı dedim. Evde küçük tabaklara koy yemeklerini mesela. Yemekten kıstığını çaylar ve meyvelerle yerine koyabilirsin.

Bende size katılmak istiyorum. 68 kiloyum 58 kiloya düşmek istiyorum kalori sayıyorum bende, bir zamanlar 88 64 kdr düştüm sonra tekrar 68 oldum artık tek başıma olmuyor oyüzden katılmak istiyorum.

Hoşgeldin. Kararı verince gerisi kolaylaşıyor hiç merak etme. Başarabilirsin, senin diğerlerinden neyin eksik? Neden yapamayasın? Böyle düşün ve azimli ol. İnan çok eğlenceli geçecek bu kilo verme süreci.

Hedefim sadece 4 kilocuk verebilmek.

Ancak yemeği azalttığım an sistemim çöküyor. Yediklerinizi yazmışsınız da, onlar ne ki:) valla sizleri az yiyerek yaşadığınız için tebrik ediyorum.

Çalıştığım için bedenen ve zihnen zinde olmak zorundayım.

Benim bünyeye spordan başka zayıflama modeli uymuyor.

Limonu severim. Denicem tavsiyelerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…