Gevşek bacakları toparlıyor, çok zayıf bacaklarda evet kalınlaşma oluyor, yağlı ve selülitli bacaklarda kas oranını arttırarak aksine inceltiyor.Ama canm bu sguat popo yapiyor da bacak kalnlaştriyor diye biliyorum basenli bayanlar onu bi araştrsn bence
Hoşgeldin canımmm. Resimdeki sen isen eğer çok hoş bir bayansın.Merhaba lunapiena,ben abur cubur cok yediğim için galiba meyveye gerek kalmıyordu, o yuzden pek meyve yemem ama abur cubur yerıne elbette cok saglıklı bır alternatıf sadece Karatay'da okumustum, artık meyve tohumlarıyla oynandığı için meyveler olmaları gerekenden çok daha şekerliymiş,o yüzden de çok yüksek kalorileri varmış, günde bir porsiyonu geçirmeyin diyordu, belki siz de okumuşssunuzdur ama görünce aklıma geldi paylaşmak istedim :)
Günaydin kizlar kahvaltim
2 haslanmis yumurta
5 tane zeytin
10 gr recel
20 gr peynir
300 kalorideyim
Gevşek bacakları toparlıyor, çok zayıf bacaklarda evet kalınlaşma oluyor, yağlı ve selülitli bacaklarda kas oranını arttırarak aksine inceltiyor.
Amaç squatta inceltmek değil zaten selülitsiz sıkı bacağa sahip olmak.
siz ne guzel sade icebiliyosunuz turk kahvesini nasil dayaniyosunuz bravo valla ben cayin sekersizine zor alistim kahveyi hic yapamam heralde
Kızlar kolay gelsin.
Bir şey soracağım. Az KALORİ DİYETİNDE bağışıklık sisteminizi koruyabiliyor musunuz? Günlük işlerinizin temposu düşmeden sürdürecek enerjiye sahip olabiliyor musunuz?
Bu hafta bayram dönüşü, öğlen işyerinde yemeklere gitmeme, bunun yerine öğlenleri dışarıda biraz yürüme kararı aldım, ancak ne yazık ki grip olunca vazgeçtim, yine yemeklere devam.
Yani sizler de az gıda ile hastalanmıyor musunuz ?
Kızlar kolay gelsin.
Bir şey soracağım. Az KALORİ DİYETİNDE bağışıklık sisteminizi koruyabiliyor musunuz? Günlük işlerinizin temposu düşmeden sürdürecek enerjiye sahip olabiliyor musunuz?
Bu hafta bayram dönüşü, öğlen işyerinde yemeklere gitmeme, bunun yerine öğlenleri dışarıda biraz yürüme kararı aldım, ancak ne yazık ki grip olunca vazgeçtim, yine yemeklere devam.
Yani sizler de az gıda ile hastalanmıyor musunuz ?
Bende size katılmak istiyorum. 68 kiloyum 58 kiloya düşmek istiyorum kalori sayıyorum bende, bir zamanlar 88 64 kdr düştüm sonra tekrar 68 oldum artık tek başıma olmuyor oyüzden katılmak istiyorum.
Hoşgeldin. Kararı verince gerisi kolaylaşıyor hiç merak etme. Başarabilirsin, senin diğerlerinden neyin eksik? Neden yapamayasın? Böyle düşün ve azimli ol. İnan çok eğlenceli geçecek bu kilo verme süreci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?