60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de başlayacağım da markete daha lahana gelmemiş

Hadi kolları sıvada şu sana tombul diyenleri bir güzel şaşırt canım.
Zaman zaman hepimiz motivasyon problemi yaşıyoruz.Öyle zamanlarda
birazcık kendine abartmadan mola ver,rahatla,arkasından devam et.
Ben de geçen gün kendimi çok kötü hüssettim ve bir günlüğüne ara verdim.İnan
kendime geldim ve hiç de kilo almadım.Sen de böyle yapabilirsin.Zaten kilo vermeye başladığında
Motivasyonun artıyor,iştahın da kapanıyor.Deneyimle sabittir.

Tatlı krizleri için kuru erik,kuru kayısı tavsiye ederim.
Ben öyle zamanlarda nescafe ya da türk kahvesiyle hurma yiyorum.
Hurmanın 1 tanesi bile insanı kesiyor.deneyebilirsin.

Bu arada Aslında 165 boya 64 kilo çok da tombul olacak bir durum değil ama
tabii ki vücut yapısı şeklide önemli.

Kolaylıklar diliyorum.

siz ne guzel sade icebiliyosunuz turk kahvesini nasil dayaniyosunuz bravo valla ben cayin sekersizine zor alistim kahveyi hic yapamam heralde

Aslında azıcık sabredip denesen şekersiz içmeyi, bir süre sonra şekerli bir şey içtiğinde sana şerbet gibi gelecek ve içemeyeceksin. Ufaktan şekersiz içme alışmalarına başla. Hiç yapamıyorsan bir kuru kayısı ya da 3-4 kuru üzümü şeker niyetine kullan sonra onları da bırak. Yapabilirsin.

3.5 saat boyunca hangi sporu yaptınız?

Leslie Sansone ile evde egzersiz programı var, 1-5 mile arası. Ben 3 ve 5 mile olanları arka arkaya yaptım. Yaklaşık 2 saat sürdü. Ardından Ebru Şallı ile 2 haftada 2 beden incel dvd'sini yaptım 1 saat sürüyor yaklaşık. Ardından 20-30 dakika kadar karın hareketi yapıyorum.

Hazır gelmişken akşam yemeğimi yazayım. :) Çoktan bitti, bu saate bırakmadım tabii.

1 tabak patlıcan yemeği. (patlıcanları küp küp doğrayıp yarım kaşık zeytinyağı ile tavada soteledim soğanla birlikte, üzerine 2 çay bardağı su koyup pişmesini bekledim.)
1 çorba kaşığı kıymalı-peynirli makarna

Ögleden sonra oglumun okulunda sonbahar eglencesi vardi ordaydim ve cikolata kek yedim 300 kalori civari
Nescafe 20 kc
770 kc

Henüz aksam yemegi yemedim yersem 1000-1200 kalori civarinda günümü kapaticam bugun ;-)

Hayır değilim Ama tüm zamanlar boyunca yaptığım tembelliklerin acısını çıkarıyorum. Hem yaptığım sporlar çok çok zor değil az bile geliyor bana :)

Leslie 5 mili uzun zaman yaptım gene başlamayı düşünüyorum..
Çok zevkli aslında ama sonunda ben ter kan içinde kalıyorum.
Bravo sana..

Ögleden sonra oglumun okulunda sonbahar eglencesi vardi ordaydim ve cikolata kek yedim 300 kalori civari
Nescafe 20 kc
770 kc

Henüz aksam yemegi yemedim yersem 1000-1200 kalori civarinda günümü kapaticam bugun ;-)
Ben de iki yağsız omlet yapıp 1 dilim light ekmekle yedim.
Kendi kendime Ayy ne güzel derken komşum çağırdı.
Şekersiz kahve içerken nasıl oldu anlamadım
2 draje çikolata (badem şekeri gibi),1 adet lokumu götürmüşüm.
Yedikten sonra farkettim,şimdi dövünüyorum içten içe

Akşam yemeğim :
yarım simit
5 kaşık nohutlu bulgur pilavı
1 kaşık yoğurtla yaplmş ayran
yağsz salata 1 tabak
540 kalori
Toplamda bugün 1298 kalori aldım:)

Merhaba zeynephira , hoşgeldiniz :)) yanii kesinlikle tombul değilsiniz ki,aynı kilo ve boydayız hemen hemen tahmin edebiliyorum, balıketliyiz aslında .o yüzden kendinizi öyle görmeyin ve kimsenin öyle demesine de izin vermeyin bence , ben bu kilomu seviyorum falan diyorum ben D ben de 6 kilo vermek istiyorum 81 günümüz kaldı , veriririz bence

merhaba Chocuk çok memnun aldım, aynennn beslenmenin etkisini cildimde görüyorum ben direk, bi de hiç su içmem , cildim canlılıgını yitirdi resmen , squat tablosu paylaşımı için de teşekkürler, keydettim pc ye yarın bi başliim bakalım :)) yani ben düzenli spor yaparsam eger,herkes yapar, o da burası sayesınde olacak galiba :))

Merhaba lunapiena, memnun oldum, evet benim fotom, çok teşekkür ederim, asıl zayıflayınca o halimi koymak istiyorum yaa , hatta su anki fütülarla yan yana koyup before-after yapabilirim haheha :))
aynen katılıyorum düşüncelerinize, şeker başa bela oldu resmen , rejim-diyet kelimeleri evet itici hakikakten ,bi bende bi baskaı olusturuyo sanki yasaklar cekici gelir ya :)) ben de hiç diyetteyim demiyorum ,kimseye de söylemedim ,bi böyle deniycem.Saglıklı beslenıyorum, katkılı seyler yemıyorum fln modundayım şimdilik :))

Merhaba hedef52 ,memnun oldum :)tesekkürler tarıf ıcın,markette göremedim bugun yarın dıgerıne bakıcam, deneyecegim, annem de kesin eslik eder ,bakalım etkılerını paylasırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…