Öğle arasını bir bitki çayı ve bir hurma ile geçirdim. 3 buçuk saatlik sporum bitti. Mutluyum mutluyum.
Ben de başlayacağım da markete daha lahana gelmemiş-peacock hosgeldin hizli geldin valla:)
-lahana su attiriyo bi de mide bulandirip az yediriyo ve insanin agzini oyalıyor. Bunlarin hepsi motivasyonu arttiriyor.
-benim tarifim şu
1.5 litre su
2buyuk veya 3küçük lahana yaptagini kaynat miden aliyorsa rondodan gecir yoksa sadece suyunu kullan.ben rindodan gecirdim sicakken ustune soguk su ekledim buz dolabindan cikinca sicak su ekleyip ilik iluk ictim gunde 2-3 defa.2gun yettiyor.ozellikle aksam saat 6dan sonra canim bisey cektiginde iciyordum.tekrar baslicam.cunku gene istahim arttı
Merhaba arkadaşlar.Bende artık grubun yeni üyesiyim :) yıllarca hep toplu-tombul diye anılmaktan ve kendimi sürekli tombul birisi olarak görmekten sıkıldım.Bende buradaki birçok kişi gibi diyete başlayıp bikaç gün sonra bırakanlardanım ve bu bir süre sonra hem canımı sıkıyor hemde bir arpa boyu yol gidemiyorum.
Şu an boyum 165 cm kilom ise 64. Hedefim 54 kg. Bu günden başlıyorumYıl başına kadar en azından 7 kilosunu vermek istiyorum.
Ama umarım yine bir tatkı krizine mağlup olmam
3,5 saatlik spor muÖğle arasını bir bitki çayı ve bir hurma ile geçirdim. 3 buçuk saatlik sporum bitti. Mutluyum mutluyum.
Bende size katılmak istiyorum. 68 kiloyum 58 kiloya düşmek istiyorum kalori sayıyorum bende, bir zamanlar 88 64 kdr düştüm sonra tekrar 68 oldum artık tek başıma olmuyor oyüzden katılmak istiyorum.
Bayılırım meyve karıştırılmış yoğurda :)Öğle Yemeğimide yediiiiiim hemen yaziyim
100gr tam yağlı yoğurt
2 orta boy yaş incir
1 kaşık yulaf ezmesi
Hepsini karıştıp üstüne tarçın serpip yedim :)
174 kalori
648 kalorideyim şincilik:)
3,5 saatlik spor mu
Sen sporcusun galiba
siz ne guzel sade icebiliyosunuz turk kahvesini nasil dayaniyosunuz bravo valla ben cayin sekersizine zor alistim kahveyi hic yapamam heralde
3.5 saat boyunca hangi sporu yaptınız?
Ögle yemegim
20 tane kiymali makarna aslinda yemeye niyetim yoktu ama cocuklardan kalinca yemis bulundum o yüzden tam olarak kac kalori yapiyor onuda bilmiyorum tartmadim cünkü
Ben 150 kalori diyorum
1 fincan türk kahvesi 0 kc.
450 kalorideyim simdilik
Hayır değilimAma tüm zamanlar boyunca yaptığım tembelliklerin acısını çıkarıyorum. Hem yaptığım sporlar çok çok zor değil az bile geliyor bana :)
Ben de iki yağsız omlet yapıp 1 dilim light ekmekle yedim.Ögleden sonra oglumun okulunda sonbahar eglencesi vardi ordaydim ve cikolata kek yedim 300 kalori civari
Nescafe 20 kc
770 kc
Henüz aksam yemegi yemedim yersem 1000-1200 kalori civarinda günümü kapaticam bugun ;-)
Merhaba zeynephira , hoşgeldiniz :)) yanii kesinlikle tombul değilsiniz ki,aynı kilo ve boydayız hemen hemen tahmin edebiliyorum, balıketliyiz aslında .o yüzden kendinizi öyle görmeyin ve kimsenin öyle demesine de izin vermeyin bence , ben bu kilomu seviyorum falan diyorum benMerhaba arkadaşlar.Bende artık grubun yeni üyesiyim :) yıllarca hep toplu-tombul diye anılmaktan ve kendimi sürekli tombul birisi olarak görmekten sıkıldım.Bende buradaki birçok kişi gibi diyete başlayıp bikaç gün sonra bırakanlardanım ve bu bir süre sonra hem canımı sıkıyor hemde bir arpa boyu yol gidemiyorum.
Şu an boyum 165 cm kilom ise 64. Hedefim 54 kg. Bu günden başlıyorumYıl başına kadar en azından 7 kilosunu vermek istiyorum.
Ama umarım yine bir tatkı krizine mağlup olmam
merhaba Chocuk çok memnun aldım, aynennn beslenmenin etkisini cildimde görüyorum ben direk, bi de hiç su içmem , cildim canlılıgını yitirdi resmen , squat tablosu paylaşımı için de teşekkürler, keydettim pc ye yarın bi başliim bakalım :)) yani ben düzenli spor yaparsam eger,herkes yapar, o da burası sayesınde olacak galiba :))Merhaba canım, ben de aynen senin gibiyim yaşım 29, özellikle Ramazandan sonra abur cubur ne varsa yedim, kalorilerini saysaydım belki yemezdim bu kadar çünkü günlük almam gereken kalorinin iki katına çıkmışım hep.
Benim de ideal kilom 55-57 ama sıkılaşmam da lazım, Şimdi 63 üm.
Dün yine abur cubur yedim ama eskiye günlere nazaran iyiydim, tadında bıraktım.
Kiloyu geç, cildi yaşlandırıyor şeker, ayrıca insülin direnci oluyor. Uzun vadede sıkıntı.
Ben bir de aşağıdaki program yapıyım diyorum. Belki mekik programı da programıma eklerim bir de yürüyüş yaparsam süper.
Merhaba lunapiena, memnun oldum, evet benim fotom, çok teşekkür ederim, asıl zayıflayınca o halimi koymak istiyorum yaa , hatta su anki fütülarla yan yana koyup before-after yapabilirim haheha :))Hoşgeldin canımmm. Resimdeki sen isen eğer çok hoş bir bayansın.
Umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın.
Ben zamanında burada 12 kilo vermiştim.Aslında rejim kelimesi bana çok itici geliyor.
İnsan rejim yapıyor tamam,ama sonrasında yeme alışkanlığını değiştirmemişse hoppp gene geliyor gidenler.
O yüzden sanırım sağlıklı beslenmeyi öğrenmemiz ve alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor.
Meyve konusunda yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.
Ben bunu hep söylerim evdekilere,bu meyvelere şekerli su mu enjekte ediyorlar diye.
Yapay bir tatlı tadını ben hissediyorum.
Merhaba hedef52 ,memnun oldum :)tesekkürler tarıf ıcın,markette göremedim bugun yarın dıgerıne bakıcam, deneyecegim, annem de kesin eslik eder ,bakalım etkılerını paylasırım :))-peacock hosgeldin hizli geldin valla:)
-lahana su attiriyo bi de mide bulandirip az yediriyo ve insanin agzini oyalıyor. Bunlarin hepsi motivasyonu arttiriyor.
-benim tarifim şu
1.5 litre su
2buyuk veya 3küçük lahana yaptagini kaynat miden aliyorsa rondodan gecir yoksa sadece suyunu kullan.ben rindodan gecirdim sicakken ustune soguk su ekledim buz dolabindan cikinca sicak su ekleyip ilik iluk ictim gunde 2-3 defa.2gun yettiyor.ozellikle aksam saat 6dan sonra canim bisey cektiginde iciyordum.tekrar baslicam.cunku gene istahim arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?