60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydinnn hanimlarrr
kahvaltimi yazayim

menemen 2-3 yemek kasigi
zeytin 6 tane
2 dilim kepek ekmek
1 tatli kasigi nutella bitsede kurtulsam şu nutelladan
370 kalori civarindayim

-peacock hosgeldin hizli geldin valla:)
-lahana su attiriyo bi de mide bulandirip az yediriyo ve insanin agzini oyalıyor. Bunlarin hepsi motivasyonu arttiriyor.
-benim tarifim şu
1.5 litre su
2buyuk veya 3küçük lahana yaptagini kaynat miden aliyorsa rondodan gecir yoksa sadece suyunu kullan.ben rindodan gecirdim sicakken ustune soguk su ekledim buz dolabindan cikinca sicak su ekleyip ilik iluk ictim gunde 2-3 defa.2gun yettiyor.ozellikle aksam saat 6dan sonra canim bisey cektiginde iciyordum.tekrar baslicam.cunku gene istahim arttı

Dünkü AKŞAM YEMEĞİM :
5 kaşık nohutlu bulgur pilavı
400 ml ayran tam yağlı
428 kalori
Toplamda 1179 kalori aldm dün

Merhaba arkadaşlar.Bende artık grubun yeni üyesiyim :) yıllarca hep toplu-tombul diye anılmaktan ve kendimi sürekli tombul birisi olarak görmekten sıkıldım.Bende buradaki birçok kişi gibi diyete başlayıp bikaç gün sonra bırakanlardanım ve bu bir süre sonra hem canımı sıkıyor hemde bir arpa boyu yol gidemiyorum.
Şu an boyum 165 cm kilom ise 64. Hedefim 54 kg. Bu günden başlıyorum Yıl başına kadar en azından 7 kilosunu vermek istiyorum.
Ama umarım yine bir tatkı krizine mağlup olmam

Son düzenleme:
Dun malesef 2100 kalori aldim.haliyle baskdule +lar yansiyor.
Yarım saat yuruyus 500 ziplama spor olarak yapildi
....
Beni yoldan cikaran mini pogacalari fondurucuya kaldirdim.
Ve son gynlerdeki hamur isi kacamaklarimi dengelemek icin karatay moduna geciyorum.
.....
Bu sabah
Saat 6.sütlü kahve
Saat8.
6findik.5zeytin.10fistik.eski kasar.mantar kavurma
Toplam.400 kalori

Merhaba xnazx. Maaşallah çok iyi kilo vermişsin tabrik ederim

Oooo naptn canım ipin ucu kaçmış tut hemen :)

Herkese günaydın bende sabah kahvaltımı yazıyorum :)
Domates,biraz peynir süt,salatalık zeytin. Ekmek yememeye karar verdim öğlen ya da akşamları bir yada iki dilim yemeyi düşünüyorum

Merhaba canım, ben de aynen senin gibiyim yaşım 29, özellikle Ramazandan sonra abur cubur ne varsa yedim, kalorilerini saysaydım belki yemezdim bu kadar çünkü günlük almam gereken kalorinin iki katına çıkmışım hep.
Benim de ideal kilom 55-57 ama sıkılaşmam da lazım, Şimdi 63 üm.
Dün yine abur cubur yedim ama eskiye günlere nazaran iyiydim, tadında bıraktım.
Kiloyu geç, cildi yaşlandırıyor şeker, ayrıca insülin direnci oluyor. Uzun vadede sıkıntı.

Ben bir de aşağıdaki program yapıyım diyorum. Belki mekik programı da programıma eklerim bir de yürüyüş yaparsam süper.

Merhaba arkadaşlar.

Merhaba peacock bende bu gün katıldım. 64 kiloyum ve hedefim 54 kilo. Boylarımızda aynı sayılır bende 163üm. İnş yılbaşına kadar hedeflediğimiz kilolara kavuşabiliriz :)

Selam kızlar KAHVALTIMM :
1 büyük yumurta ve 3 köfte kadar yağlı kıyma
Çeyrek Beyaz ekmek içi iyce alınmş sadece kabuğu
Minicik bi kaşar ucundan aldm o bile 9 kaloriiiii

474 kalori

Günaydin kizlar kahvaltim

2 haslanmis yumurta
5 tane zeytin
10 gr recel
20 gr peynir

300 kalorideyim

İdeal gibi duruyor lakin ben 38 beden olmak istiyorum en azından. :) Şu an 40-38 arasıyım. Bel bölgemin biraz aşağısında yumoşluk var, onlar sıkılaşsın ve bacaklarım incelsin yeter. Özellikle bacaklarım. Ben 80 kilodan 65'e şöyle düştüm: Hiç spor yapmayı sevmeyen biriyimdir ama bir gün annem sayesinde başladım. Evde 1 ya da 2'şer saatlik yürüyüşler yaptım. Abur cuburu yarıya indirdim. Su içmeye başladım çünkü ben en fazla 4 gün hiç su içmeden durabilirim. 80'den 70'e kadar yürüyüşle düştüm. 70'den 65'e pilates + 40 dk'lık yürüyüş yaparak indim ama abur cuburu hala kesmemiştim. Bugün yeniden başladığım diyetimin 3. günü ve tek bir damla abur cubur kaçırmıyorum. Her nasıl olduysa canım da istemiyor artık cidden çok şaşırtıcı. Yemek olarak 3 öğün yiyorum. Kesinlikle yağlı, unlu ve şekerli bir şey yok hayatımda artık. Yemeye başlamadan 15 dakika önce 1 litre su içiyorum ve önceden doymuş oluyorum böylece. Muhakkak bu yolu deneyin. Spor olarak Leslie Sansone ile evde egzersiz programı var. 1-5 mil arası. Ben 3. ve 5. mile olanları yapıyorum. 3. mile 45 dakika , 5. mile 1 saat 11 dakika. Yaklaşık 2 saat sürüyor. Ardından Ebru Şallı'nın dvd'sinden 2 haftada 2 beden incel olanı yapıyorum. Etti 3 saat. Ardından da 20-30 dakika karın hareketi yapıyorum. Yan, 3 buçuk saat spor yapıyorum ara vermeden. Benim gibi birinin abur uburu kesmesi ve spor yapması imkansızdır halbuki ama artık kararlıyım umarım bozmam hiçbir şekilde. Dediğim gibi Leslie Sansone evde yürüyüş programına bir göz atın. Kesinlikle sıkıcı geçmiyor. Ufak ufak arttırabilirsiniz seviyeleri. Ek olarak pilates yapmanızı öneririm. Bölgesel çalışmalar da var, düzenli giden çalışmalar da var, seçeneğinize kalmış. Kolay gelsin şimdiden.

ben de 6.5 kg vermek istiyorum ,bence olucak, olmak zorunda yani :)) 82 günümüz kalmışşş

Galiba bu seferde olucak arkadasim dün yine cok kararliydim diyetim harika gecti insallah böyle devam eder ;-)

Bu arada aramiza hos geldin ;-)

Cok tsk ederim canim gercekten isteyen herkes kilo vermeyi basara bilir ...
Evet boylarimiz ayni..
bende 55 ustü kiloda kendimi kötü hissediyorum zaten o bi kac kiloda hemen farkediyor ve yakismadigini görüyorum...ideal kilom 55-56 ama hedefim 52 bakalim...
20 li yaslarimda 47-48 kiloydum ve kilo almak icin neler neler yapiyordum :)

Dogumlar beni taaa 95 lere cikardi ama cok sükür kurtuldum o kilolardan :)

Merhaba xnazx. Maaşallah çok iyi kilo vermişsin tabrik ederim

Sagol canim cok tsk ederim ;-)

Aramiza hos geldin :)

Bu programdan kesin sonuç alınıyor. Ben yaklaşık 22 gün yapmıştım ve popom Brezilya'lılara taş çıkartacak seviyeye gelmişti. Ama devam etmediğim için söndü tabi. Yani sonuç alınıyor 1 hafta içinde bile.

Son düzenleme:
Sabah kahvaltım:

1 yumurta
1 küçük kase yulaf kepeği
Yarım bardak süt
Meyveli+sebzeli+acı biberli salata

Sabah uyurken annem 1 kare çikolatanın yarısını ağzıma sokuşturuyordu ya. Ben ağzıma tek lokma tatlı sürmeyeceğim dedim ama o tam tersini yapıyor. Halbuki abur cubur yemelerimden en çok o rahatsızdı. Ayrıca babam 1'er kilo baklava ve tulumba tatlısı alacakmış. Ne zaman ciddi bir şekilde karar versem baltalanıyor. Ama merak etmeyin, kendimi tutacağım.

Diyete başlamadan tartılmam gerekiyordu ama ben 3. günün sabahı tartıldım. 65.6'ymışım ya ben. 65 sanıp seviniyordum halbuki. Ekstra 600 gram... Neyse sabır sabır sabır

Neee brezilya poposu mu?!!! Hemen başlıyorum :))

Ama canm bu sguat popo yapiyor da bacak kalnlaştriyor diye biliyorum basenli bayanlar onu bi araştrsn bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…