Merhaba xnazx. Maaşallah çok iyi kilo vermişsin tabrik ederimGünaydin kizlar kimse kilo bildirimi yapmamis henüz... :)
Sabah sabah kosusturmaca yasadim yeni eve girdim henüz kahvaltimi da edemedim..
Kilo bildirimi
Baslangic 82 kilo
Gecen hafta 58 kilo
Bu hafta 57 kilo
Giden 1 kilo
Hedef 52 kilo
Toplam verilen 25 kilo
Kizlar bu hafta sonu motivasyonum iyice düstü kendimi toparlamam lazim araligin sonuna kadar 52 olmak istiyorum ama nasil ?
Dun malesef 2100 kalori aldim.haliyle baskdule +lar yansiyor.
Yarım saat yuruyus 500 ziplama spor olarak yapildi
....
Beni yoldan cikaran mini pogacalari fondurucuya kaldirdim.
Ve son gynlerdeki hamur isi kacamaklarimi dengelemek icin karatay moduna geciyorum.
.....
Bu sabah
Saat 6.sütlü kahve
Saat8.
6findik.5zeytin.10fistik.eski kasar.mantar kavurma
Toplam.400 kalori
Herkese merhaba :) Ben de ekibim yeni üyesiyim arkadaslar :) 28 yaşındayım ,boyum 1,64m kilom ise 62,5 .Kendimi en çok 56 kiloyken beğeniyorum ,o yüzden şimdilik hedefim -6,5 kgböyle yazınca benim gözüme de çok fazla gözüktü , ama forumda biraz göz gezdirdim ,genelde çoğu arkadaşımız vermiş. Ben de başarırım diye düşünüyorum. Yılbaşına kadar kendime hedef koydum . Böyle bir ortamda birbirine destek olmak, bilgi paylaşmak ve motive etmek gerçekten hoş,hepinize şimdiden teşekkürler.
Aslında bu benim şimdiye kadarki en yüksek kilom, 58 i hiç geçmemiştim ,genelde 54-56 arasındaydım ,o yüzden özellikle giyinirken çok sorun yaşadığımı söyleyebilirim :)) En büyük sıkıntım, buraya birkaç arkadaşımız daha yazmış , iştah ve doymama hissi!! Sürekli abur cubur tükettiğimi de tahmin etmişsinizdir . Kalori hesaplama fikri işime yarayabilir diye düşünüyorum o yüzden, yediğim abur cuburların kalorilerini okuyunca yemekten vazgeçerim galiba! Bir de sirkeli,limonlu su bitki çayları ,bir arkadaşımız yazmış şekersiz Türk kahvesi gibi şeyleri de deneyeceğim, beni motive edebilir o tarz şeyler, gün içinde diyette olduğumu hatırlatır .
e hepimize kolay gelsin o zaman :)
Herkese merhaba :) Ben de ekibim yeni üyesiyim arkadaslar :) 28 yaşındayım ,boyum 1,64m kilom ise 62,5 .Kendimi en çok 56 kiloyken beğeniyorum ,o yüzden şimdilik hedefim -6,5 kgböyle yazınca benim gözüme de çok fazla gözüktü , ama forumda biraz göz gezdirdim ,genelde çoğu arkadaşımız vermiş. Ben de başarırım diye düşünüyorum. Yılbaşına kadar kendime hedef koydum . Böyle bir ortamda birbirine destek olmak, bilgi paylaşmak ve motive etmek gerçekten hoş,hepinize şimdiden teşekkürler.
Aslında bu benim şimdiye kadarki en yüksek kilom, 58 i hiç geçmemiştim ,genelde 54-56 arasındaydım ,o yüzden özellikle giyinirken çok sorun yaşadığımı söyleyebilirim :)) En büyük sıkıntım, buraya birkaç arkadaşımız daha yazmış , iştah ve doymama hissi!! Sürekli abur cubur tükettiğimi de tahmin etmişsinizdir . Kalori hesaplama fikri işime yarayabilir diye düşünüyorum o yüzden, yediğim abur cuburların kalorilerini okuyunca yemekten vazgeçerim galiba! Bir de sirkeli,limonlu su bitki çayları ,bir arkadaşımız yazmış şekersiz Türk kahvesi gibi şeyleri de deneyeceğim, beni motive edebilir o tarz şeyler, gün içinde diyette olduğumu hatırlatır .
e hepimize kolay gelsin o zaman :)
Merhaba Haneul, ben de bugün katıldım , yani aslında kilonuz ideal gibi görünüyor 1.74 e 65 , ama tabi herkesin kendini iyi hissettiği bir kilo var diye düşünüyorum , siz sporla birlikte mi kilo verdiniz ? ben spor yapamayanlardanım malesef ama sizden ilham alabilirim :)
ben de 6.5 kg vermek istiyorum ,bence olucak, olmak zorunda yani :)) 82 günümüz kalmışşş
Merhaba xnazx harika kilo vermişssiniz, yani şöyle bi düşündüm ben sizin kadar azimli oolabilir miydim acaba diye? tebrikler ! evet kilo verip de istediğin beden giyinebilmek harika bir his gercekten, boylarımız aynı o yuzden dikkatimi çekti özellikle yazmak istedim.ben de 62.5 oldumsu ana kadarki en yüksek kilom ! 2 sene once 48 kiloydum,biraz diyeti abartmıştım sonra almak için baya ugrastım ..aslında 54-56 aralığı benim kendime en çok yakıştırdığım kilo ,58 üstü ise kesinlikle gitmiyor :) o yüzden yılbaşına kadar 56 olmayı hedefliyorum
Merhaba xnazx. Maaşallah çok iyi kilo vermişsin tabrik ederim
Merhaba canım, ben de aynen senin gibiyim yaşım 29, özellikle Ramazandan sonra abur cubur ne varsa yedim, kalorilerini saysaydım belki yemezdim bu kadar çünkü günlük almam gereken kalorinin iki katına çıkmışım hep.
Benim de ideal kilom 55-57 ama sıkılaşmam da lazım, Şimdi 63 üm.
Dün yine abur cubur yedim ama eskiye günlere nazaran iyiydim, tadında bıraktım.
Kiloyu geç, cildi yaşlandırıyor şeker, ayrıca insülin direnci oluyor. Uzun vadede sıkıntı.
Ben bir de aşağıdaki program yapıyım diyorum. Belki mekik programı da programıma eklerim bir de yürüyüş yaparsam süper.
Neee brezilya poposu mu?!!! Hemen başlıyorum :))Bu programdan kesin sonuç alınıyor. Ben yaklaşık 22 gün yapmıştım ve popom Brezilya'lılara taş çıkartacak seviyeye gelmişti.Ama devam etmediğim için söndü tabi. Yani sonuç alınıyor 1 hafta içinde bile.
Neee brezilya poposu mu?!!! Hemen başlıyorum :))
Ama canm bu sguat popo yapiyor da bacak kalnlaştriyor diye biliyorum basenli bayanlar onu bi araştrsn benceMerhaba canım, ben de aynen senin gibiyim yaşım 29, özellikle Ramazandan sonra abur cubur ne varsa yedim, kalorilerini saysaydım belki yemezdim bu kadar çünkü günlük almam gereken kalorinin iki katına çıkmışım hep.
Benim de ideal kilom 55-57 ama sıkılaşmam da lazım, Şimdi 63 üm.
Dün yine abur cubur yedim ama eskiye günlere nazaran iyiydim, tadında bıraktım.
Kiloyu geç, cildi yaşlandırıyor şeker, ayrıca insülin direnci oluyor. Uzun vadede sıkıntı.
Ben bir de aşağıdaki program yapıyım diyorum. Belki mekik programı da programıma eklerim bir de yürüyüş yaparsam süper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?