Ara yarim yesil elma 40 kcAra 1 tane kinder süt dilimi 120 kc
540 kalori
Aksam yemegim 2 haslanmis yumurtaAra yarim yesil elma 40 kc
580 kalorideyim simdilik
Aksam yemegim 2 haslanmis yumurta
birazda salata yedim
780 kalori civarindayim
ben de 6.5 kg vermek istiyorum ,bence olucak, olmak zorunda yani :)) 82 günümüz kalmışşşInsallah canim ipin ucu bi caktigi zaman tutmasi cok zor malesef
Bende yilbasina kadar 5 kilo versem ne güzel olur hedefim o ama sıkmıyorum ki kendimi azcik zorlsam olcak ;-)
Merhaba Haneul, ben de bugün katıldım , yani aslında kilonuz ideal gibi görünüyor 1.74 e 65 , ama tabi herkesin kendini iyi hissettiği bir kilo var diye düşünüyorum , siz sporla birlikte mi kilo verdiniz ? ben spor yapamayanlardanım malesef ama sizden ilham alabilirim :)Merhaba arkadaşlar. Ben de kilo vermek isteyip birkaç gün sonra vazgeçen tiplerdenim ve artık bu canımı sıkmaya başladı. Liseyi bitirdiğimde 80 kiloydum, kendi çabalarımla şu an 65 kiloyum. Geçen 2 ay boyunca pilates yaptım ve epey sıkılaştım. Kilomun altında gibi görünüyorum ama yine de fazlalıklarım var elbette. 15 gündür sporu bıraktım ve korkarım ki kilo almışım. Tartıya çıkmaya korkuyorum. Dün Leslie ile egzersiz programı olan 3 mile ile 5 mile'i birlikte yaptım yaklaşık 2 saat sürdü. Üstüne pilates yapacaktım ama halim kalmadığından yapamadım, bugün pilatesi de katacağım işe. En büyük sorunum tembellik ve abur cubur yemeyi çok seviyorum. Ve spora başladığımda 2 gün sonra boşverip tekrar yemeye geçiyorum ve ekstra kilo alıyorum. Bu düzene dur demek için ve kendimi şartlamak için kaydoldum ve sizlerle birlikte zayıflayacağım inşallah. :) Boyum 1.74 kilom 65, İlk hedef 55 son hedef 50. Hepimize kolay gelsin.
Merhaba sln71 , ben jelibon cok severdım, sık da tüketirdim , halam çok kızardı bu huyuma birgün onlardayken yapıldığı fabrikanın fotografını gösterdı o gunden beri yemiyorum 2-3 ay olmustur ... jelibon kaçamğı konusunda bunu tavsiye edebilirim :)Ve olanlar oldu bu masumane öğlen yemeğinden sonra 1 paket jelibon akşam yemeğimde kocaaa bir tabak kıymalı salça soslu yoğurtlu makarna yedim başka bişe yedim mi hatırlamyorum ; (
Merhaba hedef52 , lahana suyu işe yarıyor mu hakikaten ? aslında mevsimi de , bugün pazar vardı keşke alsaymısım, ben de deneyeyim Saraçoğlu tarif ederken dinlemiştim tv de siz nasıl yapıyorsunuz? ve nasıl tüketiyorsunuz? belli bir şeyi var mı?1660 ın üzerine 210 kalori daha aldım dünson bir kaç gündür böyleyim, kilo vermeyi bırak almasam iyi
keşke bayram çukulatalarını sıfırlamadan önce şekerden uzak durma kararı alsaydın ama gene de zararın neresindne dönersen kardır. Motivasyon çok önemli ne bayramda ne de sonrasında çukulata yemedim, ama bugün canım sıkkın ve zannediyorum bir tane çukulata kalmıştı o geldi aklıma hemen...
hoooofff sen de mi...benim de bir kaç gündür iştahım açılıyor. geçenlerde lahana suyu ile iştahımı toparlamıştım , yağ yaktırmıyor ödem attırıyor birde iştahı azaltıyor böyle gidersem tekrar ona başlicam...olmazsa beraber başlayalım.
ödem atınca ilk zamanlar gergün 200-300g. azalıyorsun, bu da moral oluyor
Merhaba lunapiena,ben abur cubur cok yediğim için galiba meyveye gerek kalmıyordu, o yuzden pek meyve yemem ama abur cubur yerıne elbette cok saglıklı bır alternatıf sadece Karatay'da okumustum, artık meyve tohumlarıyla oynandığı için meyveler olmaları gerekenden çok daha şekerliymiş,o yüzden de çok yüksek kalorileri varmış, günde bir porsiyonu geçirmeyin diyordu, belki siz de okumuşssunuzdur ama görünce aklıma geldi paylaşmak istedim :)Ben de dün hiç kısmadım hatta sabah o okkalı kahvaltının ardından
akşam etli türlü yedim.Arkasından da revaniyi mideme indirdim.Bilerek yaptım vallahi,pişman değilim.
Bu gün itibari ile 1000 cal. altında beslenmemeye karar verdim.
Zaten çalışmayan barsaklarım,az beslenince iyice kötüleşti.
Bol su içicem,yulaf kepekli yoğurt yemeye devam edicem.
Mutlaka meyve yiyicem.
Bi de böyle deneyelim bakalım,sonuç ne olacak.
Merhaba MlkGkc , ben hergün bi tane içerim şekersiz, telvesini yemiyordum, bundan sonra telvesini de yiyeyim o zaman :)Kızlarr metabolizma için ben kahve içiyorum her gün şekersiz türk kahvesi telvesini yiyince direk lavaboya gidiyorum deneyebilirsiniz. Sıfır şekerli türk kahvesi 0 kaloriymiş canlar. Yada yüzüme sürüyorum telwesini deneyelim herşeyi deneyelim
Merhaba Chocuk , ben de bugün katıldım :)Merhaba Ben de katılmak ve kilo vermek istiyorum hedefim 55.
12 kilo süper !! evet burada iyi bir paylaşım ortamı var, bana da iyi geleceğini tahmin ediyorum :))Hoşgeldin canım.Dilerim en kısa sürede hepimiz hedeflerimize ulaşırız.Bundan 3-4 yıl önce ben burada 12 kilo verdim.
Daha sonra bazı nedenlerle sağlıklı beslenme motivasyonum sıfırlandı ama önceden 65 kiloydum hepsini geri almadım.
Ben de daha bir hafta oldu buradayım.61,4 düm. Bir haftada 59,8'e ulaştım.Burası gerçekten bana çok iyi geliyor.
Benim de metabolizmam çok yavaş.Su hiç içmiyorum kendimi zorluyorum.Barsaklarım çok tembel.Şu yulaf kepeği olayı dikkatimi çekti markete gider gitmez alıp deneyeceğim.Tekrar kolay gelsin.
Canım kutlarım seni.Sanırım saf protein yiyorsun.
Öyle ise hep light ürünleri ve yağsız et,yumurta yiyorsundur diye düşünüyorum.bunlar sınırsız mı merak ettim .Bir de ayran içtim diyorsun ya bu da light mı yoksa normal ayran mı?
Merhaba MlkGkc , ben de yeni katıldım :))Evet yeni katıldım :) Hoşbuldum :) Boyum 1.61 kilom 68yani uzun süre 64-65ti ramazanda fazla kilo aldım. Daha önce spora gidiyodum en azından sıkılaşmıştım ama şuan pskolojim darma dağın :) 25 yaşındayım.
Her sayfayı okuyamadım kalori hesabıyla aslında daha güzel verilir ama nasıl hesaplıyorsunuz canım hangi siteden hepsi farklı sonuç gösteriyor.
16,4 kg harikaaaa, tebrikler :))Selam kızlar kilo bildirimi ben cumartesi tartıldm çünkü şimdi annemlerdeyim ve burda tartı yok
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 59.0
Şimdiki kilo : 58.8
Fark : 200gr
Toplam giden : 16.4
Ama kesin aldm yaaa annemlerde cozuttuuummm eve dönünce bakcammm artık
Merhaba xnazx harika kilo vermişssiniz, yani şöyle bi düşündüm ben sizin kadar azimli oolabilir miydim acaba diye? tebrikler ! evet kilo verip de istediğin beden giyinebilmek harika bir his gercekten, boylarımız aynı o yuzden dikkatimi çekti özellikle yazmak istedim.ben de 62.5 oldumSagol canim insallah sende verirsin yazmisindir ama ben kacirmisim sanirim senin kilon ve hedef kilon nedir ..
Benim boyum 1.64 izin öncesi burda 55.5 kiloya kadar düsmüstüm ama cozutunca sonuc ortada :)
Suan normalim ama incecik olmak istiyorum tabii eski kiloma göre cok cok zayifim...
Kilolu olmak benim icin kabustu canim cunku ben hayatimda hic 82 kilo olmamistim dogum sonrasi kalan kilolarla mücadelem iste ;-)
Kendime evet güvenim geldi istedigimi begendigimi alip giyebiliyorum mutluyum hemde coook ;-)
Darisi gercekten kilo vermekten isteyen bütün arkadaslarima ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?