60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Diyetimin 2. gününü başarıyla sonlandırmak üzereyim. :) Sabah küçük bir kase yulaf ezmesi, 1 buçuk çay bardağı süt ve salata (salatalık, domates, acı biber, armut, elma, mandalina parçalı salata), öğlen 1 fincan kahve ve 2 tane goong (patlamış mısır ve patlamış pirinçten oluşan gevrek). 3 mile ve 5 mile'den oluşan 2 saatlik Leslie ile egzersiz üstüne 1 saatlik Ebru Şallı ile 2 haftada 2 beden incel dvd'sini yaptım. Üstüne 20 dakika karın egzersizi. Az önce küçük boy elma yedim. Akşama bol salata yemeyi planlıyorum. 2 litre su içmeyi ihmal etmedim elbette. Ve tek bir abur cubur kaçırmadım. Azimliyim, kararlıyım!

İkindi öğünüm:
20 fındık
200ml yarım yağlı süt
263 kalori:)

aksam yemegim
firinda 6 minik kofte
lavas
1 bardak kola
bir kase coban salata
bunlarin kalorisini hesaplayamadim ama toplamda 1000 olmusumdur bugun bqskada bise yemem :)

Akşam:

Fırında yağsız derisiz 2 küçük baget
1 yemek kaşığı pilav
Yağsız salata
1 dilim light ekmek

1 kupa şekersiz çay

Herkese merhaba :) Ben de ekibim yeni üyesiyim arkadaslar :) 28 yaşındayım ,boyum 1,64m kilom ise 62,5 .Kendimi en çok 56 kiloyken beğeniyorum ,o yüzden şimdilik hedefim -6,5 kg böyle yazınca benim gözüme de çok fazla gözüktü , ama forumda biraz göz gezdirdim ,genelde çoğu arkadaşımız vermiş. Ben de başarırım diye düşünüyorum. Yılbaşına kadar kendime hedef koydum .Böyle bir ortamda birbirine destek olmak, bilgi paylaşmak ve motive etmek gerçekten hoş,hepinize şimdiden teşekkürler.

Aslında bu benim şimdiye kadarki en yüksek kilom, 58 i hiç geçmemiştim ,genelde 54-56 arasındaydım ,o yüzden özellikle giyinirken çok sorun yaşadığımı söyleyebilirim :)) En büyük sıkıntım, buraya birkaç arkadaşımız daha yazmış , iştah ve doymama hissi!! Sürekli abur cubur tükettiğimi de tahmin etmişsinizdir . Kalori hesaplama fikri işime yarayabilir diye düşünüyorum o yüzden, yediğim abur cuburların kalorilerini okuyunca yemekten vazgeçerim galiba! Bir de sirkeli,limonlu su bitki çayları ,bir arkadaşımız yazmış şekersiz Türk kahvesi gibi şeyleri de deneyeceğim, beni motive edebilir o tarz şeyler, gün içinde diyette olduğumu hatırlatır .

e hepimize kolay gelsin o zaman :)

Insallah canim ipin ucu bi caktigi zaman tutmasi cok zor malesef

Bende yilbasina kadar 5 kilo versem ne güzel olur hedefim o ama sıkmıyorum ki kendimi azcik zorlsam olcak ;-)
ben de 6.5 kg vermek istiyorum ,bence olucak, olmak zorunda yani :)) 82 günümüz kalmışşş

Merhaba Haneul, ben de bugün katıldım , yani aslında kilonuz ideal gibi görünüyor 1.74 e 65 , ama tabi herkesin kendini iyi hissettiği bir kilo var diye düşünüyorum , siz sporla birlikte mi kilo verdiniz ? ben spor yapamayanlardanım malesef ama sizden ilham alabilirim :)

Ve olanlar oldu bu masumane öğlen yemeğinden sonra 1 paket jelibon akşam yemeğimde kocaaa bir tabak kıymalı salça soslu yoğurtlu makarna yedim başka bişe yedim mi hatırlamyorum ; (
Merhaba sln71 , ben jelibon cok severdım, sık da tüketirdim , halam çok kızardı bu huyuma birgün onlardayken yapıldığı fabrikanın fotografını gösterdı o gunden beri yemiyorum 2-3 ay olmustur ... jelibon kaçamğı konusunda bunu tavsiye edebilirim :)

Merhaba hedef52 , lahana suyu işe yarıyor mu hakikaten ? aslında mevsimi de , bugün pazar vardı keşke alsaymısım, ben de deneyeyim Saraçoğlu tarif ederken dinlemiştim tv de siz nasıl yapıyorsunuz? ve nasıl tüketiyorsunuz? belli bir şeyi var mı?

Merhaba lunapiena,ben abur cubur cok yediğim için galiba meyveye gerek kalmıyordu, o yuzden pek meyve yemem ama abur cubur yerıne elbette cok saglıklı bır alternatıf sadece Karatay'da okumustum, artık meyve tohumlarıyla oynandığı için meyveler olmaları gerekenden çok daha şekerliymiş,o yüzden de çok yüksek kalorileri varmış, günde bir porsiyonu geçirmeyin diyordu, belki siz de okumuşssunuzdur ama görünce aklıma geldi paylaşmak istedim :)

Merhaba MlkGkc , ben hergün bi tane içerim şekersiz, telvesini yemiyordum, bundan sonra telvesini de yiyeyim o zaman :)

12 kilo süper !! evet burada iyi bir paylaşım ortamı var, bana da iyi geleceğini tahmin ediyorum :))

Merhaba MlkGkc , ben de yeni katıldım :))

16,4 kg harikaaaa, tebrikler :))

Merhaba xnazx harika kilo vermişssiniz, yani şöyle bi düşündüm ben sizin kadar azimli oolabilir miydim acaba diye? tebrikler ! evet kilo verip de istediğin beden giyinebilmek harika bir his gercekten, boylarımız aynı o yuzden dikkatimi çekti özellikle yazmak istedim.ben de 62.5 oldum su ana kadarki en yüksek kilom ! 2 sene once 48 kiloydum,biraz diyeti abartmıştım sonra almak için baya ugrastım ..aslında 54-56 aralığı benim kendime en çok yakıştırdığım kilo ,58 üstü ise kesinlikle gitmiyor :) o yüzden yılbaşına kadar 56 olmayı hedefliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…