60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bence de kolay gelsinnn bana,okurken yoruldum resmennnn :)) ya bende şallı nın dvdlerı var, top lastık fln da almıstım ama pilates bana zor geldı bıraz yapamıyorum :s ama bu gruptan aldıgım ılhamla pazt deneyecegım tekrar ,yarın ev full dolu .Ya zaten spor yapmaya baslayınca bırakamıyosun dıyolar hep, siz de ne guzel alısmıssınız, uzun sureler de yapabiliyosunuz. bu arada bu popo kaldıran Leslıe olan mı, ben onu bi kaçırdım galiba ??

Merhaba okyanuscuk, yani aslında az gıda olayından cok ne yedıgını secme oldugu için oyle hastalanma durumu olmuyor, onlar bıraz doktor kontrolu olmadan yapılan ucuk dıyetlerde oluyor bence, tek tip gıda tuketıyolar, yada sadece sıvı, lımonota dıyetı vs vs abur cuburdan ,un ve sekerden kıstıgı ıcın herkes genelde yıne et ,sebze ve baklıyat gruplarından ıhtıyacın olanını alırsın

evett ben bugun tum gun dısarıdaydımm kesın ıpın ucunu kacırdım dıe dusunmustum ama sekerlı bısı yemedıgım ıcın cok kalorı almamısım aslında, sadece su ıcmedım,unuttum gıttı yanı o kotu oldu .
kahvaltı : vaktim olmadıgı ıcın pes gectım
öğle : ızgara köfte (270 kcal) , 1 dilim ekmek (58 kcal),salata (87 kcal), sade soda
ara öğün : 20-25 fıstık (100 kcal)
ara öğün : 1 salatalık (9 kcal ) , 1/2 dilim beyaz peynir (40 kcal)
akşam : ıspanaklı börek ( 381 kcal), ayran (72 kcal)
ara öğün : sütlü kahve (57 kcal )
TOPLAM : 1074 kcal
kahveyi henüz içmedim ama dinlenirken bi film esliğinde içmeyi planlıyorum :)
yani bugun pek dıyet moduna gıremedım aslında , abur cubur ve sekerden kacınmaya calıstım , spor yapmadım ama cok kosturdugum bı gun oldugu hadı neyse en azından hareketsız degıldım dıyerek kendımı avutuyorum :))

aksam ogunumude yazayim

disarsaydim bir durum cigkofte yanina.ayran kalorilerini hesaplayamadim

ayy ben yapamamki :) cayda denedim sekeri birakmayi caydan sogudum sonra annemler tatilde kizdi bana niye cay icmiyom noldu sana diye karadenizliyim ya cay icmeyince herkes bi garipsiyo

kızlar merhaba...nasılsınız...tahmin ediyorum ki bir çoğunuz listeye devam etmediğim için kızdınız...yaptım listeyi ama yayınlayacak foruma takılacak vaktim olmadı...Benim işim biraz ağır...kendi işyerim var...bütün sorumluluk benim kazanmakta kaybetmekte benim.Elemanım işten ayrıldı 1 ay oluyor ve ben çok yoruluyorum...sabah 8 de kalkıp çocuğu okula sonra işe akşam yemek çocuğun ödevleri halsiz bitap kalıyorum ve foruma takılamıyorum...

listeyi aksatmıycamı söyledim ama inanın vaktim olmadı forumu okuduğumda gördüğüme çok sevindim...hedef52 nickli arkadaş liste yapıyor...listenin takip edilmesi çok güzel...LÜTFEN HEDEF52 LİSTEYİ TAKİP ETME İMKANIN VARSA LÜTFEN YAPMAYA DEVAM ET...Ben yaklaşık 1 seneden beri bu topic forumdayım arasıra gittim geldim.Bu topik çok güzel...ve çok güzel motive ediyor insanı...

büyük ihtimalle pazarteside bildirim yapamam...Pazartesinin yorgunluğunu çarşamba ancak atlatıyorum...

öpüyorum sizi arkadaşlar iyi pazarlar...

a denedim sekeri birakmayi caydan sogudum sonra annemler tatilde kizdi bana niye cay icmiyom noldu sana diye karadenizliyim ya cay icmeyince herkes bi garipsiyo[/QUOTE]
Sorma bende sekerdix cay icmekte zorlaniyorum.daha onceden 5-6 ay seker kullanmadim ama elim ilk fisatta şekere gidiyor.zyaklasik 1aydir gene sekeri biraktim.toplam 2kup seker kacirdim:) canim tatli çay isterse yerini tutmasa da stevia tatlandirici kyllanitorum o da zaten sekerden tiksindiriyor ve bir ayda 15 adet anca kullanmisimdir.

[QUOTEcock, post: 37269111, member: 161190"]evett ben bugun tum gun dısarıdaydımm kesın ıpın ucunu kacırdım dıe dusunmustum ama sekerlı bısı yemedıgım ıcın cok kalorı almamısım aslında, sadece su ıcmedım,unuttum gıttı yanı o kotu oldu .
kahvaltı : vaktim olmadıgı ıcın pes gectım
öğle : ızgara köfte (270 kcal) , 1 dilim ekmek (58 kcal),salata (87 kcal), sade soda
ara öğün : 20-25 fıstık (100 kcal)
ara öğün : 1 salatalık (9 kcal ) , 1/2 dilim beyaz peynir (40 kcal)
akşam : ıspanaklı börek ( 381 kcal), ayran (72 kcal)
ara öğün : sütlü kahve (57 kcal )
TOPLAM : 1074 kcal
kahveyi henüz içmedim ama dinlenirken bi film esliğinde içmeyi planlıyorum :)
yani bugun pek dıyet moduna gıremedım aslında , abur cubur ve sekerden kacınmaya calıstım , spor yapmadım ama cok kosturdugum bı gun oldugu hadı neyse en azından hareketsız degıldım dıyerek kendımı avutuyorum :))[/QUOTE]
Liste isinini düzene sokmaya calisiyorum.arkadaslarin da yardimi ile insallah listeler yapilir.en onemlidi istikrar.

Yarin sabaha kilo bildirecek yuzum yok.dun ogleden sonra ipleri koparip yedim de yedim.ve bu sabah beklenen ozel gunumun geldigini ogrendim.gecen pazartesiye gore tam 2kilo artidayim.lahana sutum hazir bugün olsa olsa 1kilo su fark ettirir

Günaydın Kızlaaaar KAHVALTIMM :
1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 patates ve 1 yumurtayla omlet
10 gr tam yağlı beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
2 çay bardağı şekersiz çay
360 kalori

Dün eşim kadayıf tatlısı aldı kızlar cevizli falan offf çok canım çekti ama akşam akşam 1 çatal bile almadm olacak bu iş tekrar irademe sahip olabiliyoriuuuuuummm ama bugün birazck öğle vaktinde tadına bakim miiiiiii ki

Aslında ben de spor yapmayı sevmiyorum. Çok ciddiyim. Hep başlayıp başlayıp bir süre sonra bırakmıştım. Sonra baktım böyle olmayacak, kendimi şartladım ve düzenli devam ediyorum. Hep ince ince kızları görüp ay ne güzeller diye iç geçirmekten bıktım. İradeli olunca herşeyi yapabiliriz inanın. Dayanıp 1 hafta yapınca zaten etkisini göstermeye başlıyor. Spor yapmak için hiç zamanınız yoksa bile uyumadan önce 1 saat ayırın ya da sabah 1 saat erken kalkın. Ben şartladım kendimi, ayrıca annem çok güzel kotlar almış onlara girmem lazım. :) Eğer giremezsem kardeşime verecekmiş. Hırslandım o yüzden. Popo kaldıran program squat programı. İnternette daha ayrıntılı şekilde bulabilirsiniz ve nasıl yapıldığını da. Etkisini çok çabuk gösteren bir program. :)

Günaydın :)

Kahvaltım;

1 yumurta
1 küçük kase yulaf kepeği
Yarım bardak süt
Meyveli-sebzeli salata

Şimdi spora başlıyorum.
Annem yanaklarımın küçüldüğünü ve çenemin göründüğünü söyledi çok mutluyum. Ayrıca bacaklarımı çok sıkı hissediyorum. Karnım da aynı şekilde. Tüm kas ağrı ve yanmalarıma değecek.

Azıcık bak bence..Yoksa sürekli etrafında dolaşıp durursun.
Tabii gene de sen bilirsin :)

Sabah:

Sirkeli ılık su

Kahvaltı:
1 yağsız omlet
20_25 gr. kadar beyaz peynir
3 tane zeytin
Yarım simit
2 dilim kızarmış ekmek
Domates-salatalık
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 şekersiz türk kahvesi
3 tane misafir çikolatası

Öğle Yemeğim :
yarım elma
1 kaşık tam yağlı yoğurt
10 fındık
168 kalori

528 kalorideyim:)

Çatalın ucuyla al bence. Nefsin körelsin. :) Annem hep şöyle der biri de bir bini de bir. Azıcıkla durabilirim diyorsan dediğim gibi.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…