evet bence de kolay gelsinnn bana,okurken yoruldum resmennnn :)) ya bende şallı nın dvdlerı var, top lastık fln da almıstım ama pilates bana zor geldı bıraz yapamıyorum :s ama bu gruptan aldıgım ılhamla pazt deneyecegım tekrar ,yarın ev full dolu .Ya zaten spor yapmaya baslayınca bırakamıyosun dıyolar hep, siz de ne guzel alısmıssınız, uzun sureler de yapabiliyosunuz. bu arada bu popo kaldıran Leslıe olan mı, ben onu bi kaçırdım galiba ??İdeal gibi duruyor lakin ben 38 beden olmak istiyorum en azından. :) Şu an 40-38 arasıyım. Bel bölgemin biraz aşağısında yumoşluk var, onlar sıkılaşsın ve bacaklarım incelsin yeter. Özellikle bacaklarım.Ben 80 kilodan 65'e şöyle düştüm: Hiç spor yapmayı sevmeyen biriyimdir ama bir gün annem sayesinde başladım. Evde 1 ya da 2'şer saatlik yürüyüşler yaptım. Abur cuburu yarıya indirdim. Su içmeye başladım çünkü ben en fazla 4 gün hiç su içmeden durabilirim. 80'den 70'e kadar yürüyüşle düştüm. 70'den 65'e pilates + 40 dk'lık yürüyüş yaparak indim ama abur cuburu hala kesmemiştim. Bugün yeniden başladığım diyetimin 3. günü ve tek bir damla abur cubur kaçırmıyorum. Her nasıl olduysa canım da istemiyor artık cidden çok şaşırtıcı. Yemek olarak 3 öğün yiyorum. Kesinlikle yağlı, unlu ve şekerli bir şey yok hayatımda artık. Yemeye başlamadan 15 dakika önce 1 litre su içiyorum ve önceden doymuş oluyorum böylece. Muhakkak bu yolu deneyin. Spor olarak Leslie Sansone ile evde egzersiz programı var. 1-5 mil arası. Ben 3. ve 5. mile olanları yapıyorum. 3. mile 45 dakika , 5. mile 1 saat 11 dakika. Yaklaşık 2 saat sürüyor. Ardından Ebru Şallı'nın dvd'sinden 2 haftada 2 beden incel olanı yapıyorum. Etti 3 saat. Ardından da 20-30 dakika karın hareketi yapıyorum. Yan, 3 buçuk saat spor yapıyorum ara vermeden. Benim gibi birinin abur uburu kesmesi ve spor yapması imkansızdır halbuki ama artık kararlıyım umarım bozmam hiçbir şekilde. Dediğim gibi Leslie Sansone evde yürüyüş programına bir göz atın. Kesinlikle sıkıcı geçmiyor. Ufak ufak arttırabilirsiniz seviyeleri. Ek olarak pilates yapmanızı öneririm. Bölgesel çalışmalar da var, düzenli giden çalışmalar da var, seçeneğinize kalmış. Kolay gelsin şimdiden.
Merhaba okyanuscuk, yani aslında az gıda olayından cok ne yedıgını secme oldugu için oyle hastalanma durumu olmuyor, onlar bıraz doktor kontrolu olmadan yapılan ucuk dıyetlerde oluyor bence, tek tip gıda tuketıyolar, yada sadece sıvı, lımonota dıyetı vs vs abur cuburdan ,un ve sekerden kıstıgı ıcın herkes genelde yıne et ,sebze ve baklıyat gruplarından ıhtıyacın olanını alırsınKızlar kolay gelsin.
Bir şey soracağım. Az KALORİ DİYETİNDE bağışıklık sisteminizi koruyabiliyor musunuz? Günlük işlerinizin temposu düşmeden sürdürecek enerjiye sahip olabiliyor musunuz?
Bu hafta bayram dönüşü, öğlen işyerinde yemeklere gitmeme, bunun yerine öğlenleri dışarıda biraz yürüme kararı aldım, ancak ne yazık ki grip olunca vazgeçtim, yine yemeklere devam.
Yani sizler de az gıda ile hastalanmıyor musunuz ?
Aslında azıcık sabredip denesen şekersiz içmeyi, bir süre sonra şekerli bir şey içtiğinde sana şerbet gibi gelecek ve içemeyeceksin. Ufaktan şekersiz içme alışmalarına başla. Hiç yapamıyorsan bir kuru kayısı ya da 3-4 kuru üzümü şeker niyetine kullan sonra onları da bırak. Yapabilirsin.
evet bence de kolay gelsinnn bana,okurken yoruldum resmennnn :)) ya bende şallı nın dvdlerı var, top lastık fln da almıstım ama pilates bana zor geldı bıraz yapamıyorum :s ama bu gruptan aldıgım ılhamla pazt deneyecegım tekrar ,yarın ev full dolu .Ya zaten spor yapmaya baslayınca bırakamıyosun dıyolar hep, siz de ne guzel alısmıssınız, uzun sureler de yapabiliyosunuz. bu arada bu popo kaldıran Leslıe olan mı, ben onu bi kaçırdım galiba ??
Dün eşim kadayıf tatlısı aldı kızlar cevizli falan offf çok canım çekti ama akşam akşam 1 çatal bile almadm olacak bu iş tekrar irademe sahip olabiliyoriuuuuuummm ama bugün birazck öğle vaktinde tadına bakim miiiiiii ki
Günaydin kizlar aramiza yeni katilan arkadaslar da var sanirim hos geldiniz :)
Kahvaltim 2 haslanmis yumurta
1 dilim salam
1 nescafe 210 kalori
Dün eşim kadayıf tatlısı aldı kızlar cevizli falan offf çok canım çekti ama akşam akşam 1 çatal bile almadm olacak bu iş tekrar irademe sahip olabiliyoriuuuuuummm ama bugün birazck öğle vaktinde tadına bakim miiiiiii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?