60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün her anlamda çok yoğun,yorucu ve karışık bir gün

Sabah klasik 360-370 cal. Kahvaltımı yaptım

Ama iştahım çok açık
Reglim yaklaşıyor ya hemen iştah tavan yaptı

Öğlen 2 kalın z.yağlı sarma
10-15 tane fındık
Yarım avuç b.leblebi
Şekersiz türk kahvesi
3 tane kuru kayısı
4 tane mavi yeşil light kremalı bisküvi yedim.

Şu an da elimde bir kutu zeroyla dolaşıyorum

Akşama da eşim mantı istedi.Ne yapıcam yaaaa

Dengesiz bir gün yani.

Offff offfff...

Kutlarım canım.. Ne güzel.Azmin elinden bir şey kurtulmazın ispatı :)

Resimdende görüldüğü üzere tipik ofis çalışanıyım oğluştan zaman çalmamak adına spora vs de gitmedim.
Oğluş yürümeye başlayınca bana ciddi spor oldu tabi.

Özellikle doğum kilosu olanlar yada hamişler kalmayı düşünenler doğumdan 1 yıl sonra kilolar gitmeye başlıyor vucut normale dönüyor diyebilirim.

Ve kesilikle sezeryan göbeği kalır diye bir şey yok.
Ben sporsuz bu kadar yok ettiysem spor eklesem nasıl olur kim bilir.
Ama oğluş,iş,ev derken benim enerji pek kalmıyor malesef.

Özellikle öğlen menün ara atıştırmalığı gibi olsun ama olsun toparlarsın
Okuyuncada canım istedi yahu mantı ımmmm aylardır ağzıma sürmüyorum bühüü

Harikasınız:) gönülden tebrik ederim, süper görünüyorsunuz.. Ben de hala doğumda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum.. Darısı başımıza

Harikasınız:) gönülden tebrik ederim, süper görünüyorsunuz.. Ben de hala doğumda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum.. Darısı başımıza

En az 1 yıl sonra gitmeye başladı benim canım.

Korkuyordum aslında göbeğim kalcak diye ama bin şükür sporsuz bu kadar toparladım.

Şimdi geri kalan 7 kilomuda verirsem kocişle girdiğim iddayı kazanmış olucam.
En az 3 yıldır bu kiloyu görmüyordum.
Darısı isteyen herkesin başına...

Kasla göz arasinda 70 kaloriyi hooop hüplettim

482 kalori ....

Ikindi
kiymali börek yaptim esime ve cocuklara bende azicik söyle bir yudum tadina baktim 50 kalori diyorum ;-)
6 tk meyveli yogurt 60 kc

600 kalori düz hesap ;-)

Aramiza hos geldin canim iki resim arasinda müthis derecede fark var tbr ler super kilo vermisin insallah hedefine kavusursun ;-)

Özel bir diyet mi uyguladın cnm? Çocuk peşinden koşmak dışında spor yaptın mı?

600 kaloriden devam ediyorum... :)

Aksam yemegim 180 gr zeytinyagli yaprak sarmasi 231 kc.
azcikta kiymali börek tadinda biraktim doymadan kalktim sofradan ;-)

1000 kaloriyi tamamladim sanirim ;-)

Hoşbuldum canımcım burda yer aldığım bir grup var aslında ama sizlerede bakmak istedim.ne kadar aktif olursan o kadar iradeli oluyorsun çünkü.inşallah canım son 6,7 kilocuk daha :)

Özel bir diyet mi uyguladın cnm? Çocuk peşinden koşmak dışında spor yaptın mı?

Yok canım hiç spor yapmadım sadece daha fazla hareket ettim bazrn bilinçlibazen bilinçsiz.

Özel bir diyette yapmadım. Sadece ekmek makarna pilav tatlı şeker hamurişi kestim daha çok protein agırlıklı beslendim hergün tartıldım artı rakam gördüğümde oldu durakladığımda o zamanlardada sırf protein beslendim yada detokslar uyguladım ve bol su içtim

Kendimi sıkı takibe aldım aslında

Neler beni tok tutuyır nasıl beslendiğimde kilo veriyorum en son kaçta yersem sabaha eksi çıkıyorum vs gibi

Ve en önemlisi karataydan öğrendim ara öğün yapmıyorum 3 öğün ve sıkı besleniyorum yasaklar haricinde

Ekmeksiz doymam diyenlerede bende öyleydim dukandan öğrendiğim yulaf kepeği krebini öneririm hem tok tutuyor hemde lavaboya çıkartıyor zamanla onuda aramaz oldum ama canım istedikçe yapıyorum yine :)

Aslında bilindik herkesin kilo verdiğim dediği iki ünlü diyeti kendime uyarladım

Önümde listede olmayınca şunu yiyeksin illa şu olcak gibi ne ortamdan geri kaldım ne aç kaldım nede yanımda bir şeyler taşıdım

Dışarda planım varsa dukan yaptım yoksa kafama göre yedim canım ne istediyse dukan günlerinde izinli olduğu için tatlımıda yedim kolamıda içtim kahvemide içtim

Dışardayken diyetteyim demediğim içinde gerek yoktu çünkü rahat psikolohiyle hareket ettim

Uzun zamandır görmeyenler şok geçiriyor :)

AKŞAM YEMEĞİM :
fırında yumurta ve un soslu karnabahar
100gr tam yağlı yoğurt sarımsaklı
yağsz salata
turp
2 kare kremalı bitter çikolata
402 kalori
Bugün toplam 1101 kalori aldm mutfak kapandı benim için

MasAllah size

Bende aynen regl öncesi fena iştahım açık oluyo ve tartıda çok gosterince geriliyor insan ama bittiğinde gidiyorlar.

Ara 1 fincan yeşil çay
Biraz çubuk kraker 25 tane yemişim dir.
2 küçük dilim ayva

Akşam 2.5 dilim çavdar ekmeği
1 porsiyon etli patates yemeği
1 porsiyon kırmızı lahana salatası

Üstüne 2 bardak sarımsaklı çay
4 ceviz ve 10 tane kuru üzüm siyah

13 adet cubuk kraker bir dilim ekmekle es degermis canim bilgine :)

tebrik ederimmmmm, harika yani 96dan 65 e inanılmazzz :)) isteyince oluyomus demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…