kizlar spor olarak ne yapiyorsunuz?
Günaydin hanimlar kilo bildirimi
Baslangic 82
gecen hafta 57
bu hafta 57
Hedef 52
Toplamda verilen 25 kilo
Kilo almamisim ama reglimden dolayi veremedigimi düsünüyorum artik haftaya insallab 55-56 lari görürüm ;-)
Kahvaltim 2 haslanmis yumurta 180 kc
2 kiraz domates
nescafe
220 kalori
Ögle 1 redbull 112 kc.
2 tane zeytiyagli yaprak sarmasi 80 kalori civari sanirim
412 kalorideyim simdilik
Bu arada 5.2 km yürüyüste tamamlandi...
tebrikler lunapiena :)) ya ne güzel gidiyo kilolar darısı başımaaa :))İlk kilo bildirimi benden sanırım:
Başlangıç :61,4
Hedef : 54
Geçen hafta : 59,8
Şimdiki kilo: 59,5
Verilen : 300 gr.
Buna da şükür, çok az ama en azından almamışım diye sevindim :)
Bir de buraya başlayalı 2 kilom gitti bile ,bu anlamda da çok mutluyum
Kilo bildirimiiiii
Başlangıç kilo : 75.2
Geçen hafta kilo : 58.8
Şimdiki kilo : 58.4
Fark: 400gr
Toplam fark : 16.8
Aslnda geçen haftayla bu hafta verilen kilo 400 gr gibi görünsede ben o kilonun üstüne çıkmş ve 60.0 olmuştum yazmştm burayada yani 1 kilo 600gr gitti :)
KİLO BİLDİRİMİ BAŞLANGIÇ :68
GEÇEN HAFTA :68
BU HAFTA :69
1 AYDIR AYNI KİLODAYDIM BU HAFTA 69 ÇIKTI TARTI...
BEN ÇALIŞMAYA DEVAM
AYRICA BU SABAHTA HAFİF KAHVALTI YAPTIM
EKMEKSİZ +ŞEKERSİZ ÇAY +1 SALATALIK +3-5 ZEYTİN
1 K K AZ BEYAZ PEYNİR YEDİM.BİR DÜZENE GİRMEM LAZIM İŞTEN GÜÇTEN APOR TOPAR YAŞIYORUM RESMENNNN
xnazx yani 25 kilo gitmiş inanamıyorummm ,tebrikler , evet reglden doalyı olabilir , almamışssınız da harika :))Günaydin hanimlar kilo bildirimi
Baslangic 82
gecen hafta 57
bu hafta 57
Hedef 52
Toplamda verilen 25 kilo
Kilo almamisim ama reglimden dolayi veremedigimi düsünüyorum artik haftaya insallab 55-56 lari görürüm ;-)
Kahvaltim 2 haslanmis yumurta 180 kc
2 kiraz domates
nescafe
220 kalori
ben de yeni başladım sayılır 3 gün oldu, biran önce verelim şu kiloları yaa :))gunaydin :) ben yeni basladim kilom 68.5
hedefim 60 hadi bismillah :))
Selam kızlar,
Gruplara bakim dedim 60...69kilo grubna dahilim diye düşünürken siz çoktan 50'li rakamları görmüşsünüz
Allahım darısı başımaSüpersiniz valla
Evett bugün ancak basliyabildim.
Başlangıç kilom 88
Şu anki kilom 68.5
Hedefim 56
Kahvaltı öncesi 2 bardak su
35 gr yumurta haşlama
1.5 etimek light
1 yk incir reçeli
30 gr peynir
1 salatalık
Ara 1 fincan yeşil çay
3 erik kurusu
Öğle 5 yk ezogelin çorbası
0.5 tabak makarna
2 yk patatesli garnitür
0.5 porsiyon salata yağsız
Şimdide 1 fincan sütlü Türk kahvesi
1 avuç tuzsuz fıstık
1.5 lt tarçınlı su içtim.
meraba hanimlar herkez kilo bildirimlerini yapmis bile ben gec kaldiiim
kilo bildirimim
baslangic 63,6
gecen hafta 56,2
bugun 55,5
giden 700 gram
hedef 55
ben de bugün bildirim yapacağımızı tamamen unutmuşummmşimdi gidip tartıldım, listeden sonra yazmış oldum kusura bakmayın lütfen
başlangıç kilom :62,5
geçen hafta kilom : 62,5
şuan ki kilom :61,7
giden : 0.8
yani 500 gr fln ancak vermişimdir diye düşünüyodum ama 800 gitmiş şaşırdım , yani sadece şeker yememe mucizesi bu galiba :) bır de çok koşturdum 3 gündür spor yapmasam da :)) sevindim doğrusuuu :))
sagol cnm valla cok guzel bi his ne diyimki en guzel elbise zayiflik bence ve insan istedikten sonra yapamayacagi hic bise yok yapamasam ben yapamazdim hatirluyorum buraya ilk yzmaya basladigimda surekli evde agliyodum acaba 60 olabilirmiyim 60 olsam yeer keske olsam diye hayal kuruyodum sonra hergun.buraya girmeye basladim yazmasamda okudum ve burdakiler sagolsun beni oyle motive ettilerki bura olmasa asla veremezdim cunku.hic iradem yok insallah dahada vericem vericez darisi hepinizin basinatebrikler lunapiena :)) ya ne güzel gidiyo kilolar darısı başımaaa :))
oo süpersiniz sln71 tebriklerr :))
ya kilonun bazen çakılı oldugu dönemler oluyo kesınlıkle, herkes yasıyo bu durumu galiba ,hiç moral bozmadan devam edin lütfen :) bir de mesela hiç denemediğiniz birşey deneyebilirsiniz, sirkeli su, karbonatlı su yada tarçınlı su gibi, belki etkisi olur :)
xnazx yani 25 kilo gitmiş inanamıyorummm ,tebrikler , evet reglden doalyı olabilir , almamışssınız da harika :))
ben de yeni başladım sayılır 3 gün oldu, biran önce verelim şu kiloları yaa :))
bende yeni katıldım, 62.5tan 58e düşmek istiyorum , evet darısı başımıza :)) burayı takip edin lütfen gerçekten insanı motive ediyor :)
hadi kolay gelsin o halde :)) bir şey sorucam, tarçınlı suyu ne zamandır içiyorsunuz, bir de soguk suya mı atıyorsunuz tarçını? ben de canım tatlı istediğinde çayıma atardım , tatlı isteğini baskılıyor gerçekten
merhaba maya55 siz hedefe ulaşmışsınız, tebriklerrrr . Nasıl bi his o hayal ettiğiniz kiloda olmak ? ben zayıfladığımda kendimi alışverişe vurucam galiba , şu an hiçbir şey alamıyorum
ogle yemegim bi tabak dolusu kiymali makarna :/
aksama telafi edicem ama :)
ben de bugün bildirim yapacağımızı tamamen unutmuşummmşimdi gidip tartıldım, listeden sonra yazmış oldum kusura bakmayın lütfen
başlangıç kilom :62,5
geçen hafta kilom : 62,5
şuan ki kilom :61,7
giden : 0.8
yani 500 gr fln ancak vermişimdir diye düşünüyodum ama 800 gitmiş şaşırdım , yani sadece şeker yememe mucizesi bu galiba :) bır de çok koşturdum 3 gündür spor yapmasam da :)) sevindim doğrusuuu :))
Ben 300 gr. vermişim ama ..200 gr. da senden galiba.KABULLL2. Etap
hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 65,6/bu hft:68,7 /fark +2,1 kg)
lunapiena (başlangıç 61,4 /hedef: 54) (geçen hft 59,8/bu hft 59,5/fark 0,5 kg
xnazx ( başlangıç 82,00/hedef:52,00) (geçen hft 58,0/ bu hft 57/ fark 1,0 kg)
sln71 ( başlangıç 75,20/hedef: 53,00)(geçen hafta 59,0/ bu hft 58,8/ fark 0,2 kg)
2. Etapta Verilen Toplam Kilo :
Herkese selam,
bende bugün üye oldum. Doğum sonrası üzerime yapışan kilolardan kesinlikle kurtulmak istiyorum artık. Sürekli başlayıp nefsime hakim olamadığım bir sürü diyet denedim. Bugün yediklerimi not edip kalori hesabı yaparak tekrar başlıyorum. Bir de önerdiğiniz Leslie Sansone ile yürüyüşü deneyeceğim. Boyum 1.68 kilom 68, 58 kiloya düştüğüm an doğum öncesi görüntüme kavuşacağım inşallah:) Leslie için başlangıç olarak 1 mil ile mi başlamalıyız?
Şimdiden teşekkürler
Hoşgeldiniz chemincan , ben de yenı katıldım,emın olun burası kesınlıkle motıve edıyor. ben sureklı bakıyorumm :)) bir de kalori hesabı yapmak galıba iyi olacak, ben şaşırıyorum bazı seylerın kalorısıneHerkese selam,
bende bugün üye oldum. Doğum sonrası üzerime yapışan kilolardan kesinlikle kurtulmak istiyorum artık. Sürekli başlayıp nefsime hakim olamadığım bir sürü diyet denedim. Bugün yediklerimi not edip kalori hesabı yaparak tekrar başlıyorum. Bir de önerdiğiniz Leslie Sansone ile yürüyüşü deneyeceğim. Boyum 1.68 kilom 68, 58 kiloya düştüğüm an doğum öncesi görüntüme kavuşacağım inşallah:) Leslie için başlangıç olarak 1 mil ile mi başlamalıyız?
Şimdiden teşekkürler
evet canımm ,yani ben de şaşırdım ,o kadar beklemiyordum , artık bu haftaki motivasyonum olsun ,79 gunum kaldı boyle gram gram gıdecek umarım :)))Tebrikler canııııımmmm; ) 800 gr çok iyi hepai gitcek inşallah :)
ya ben de su an hayal edemıyorum,6-8 arası kilo vermeyi düşünüyorum , böyle söyleyince çok fazla gelıo ,ama gram gram gidicek galiba :) senın adına cok sevındım :)) evet bence de burda hepımız verıcez :)))sagol cnm valla cok guzel bi his ne diyimki en guzel elbise zayiflik bence ve insan istedikten sonra yapamayacagi hic bise yok yapamasam ben yapamazdim hatirluyorum buraya ilk yzmaya basladigimda surekli evde agliyodum acaba 60 olabilirmiyim 60 olsam yeer keske olsam diye hayal kuruyodum sonra hergun.buraya girmeye basladim yazmasamda okudum ve burdakiler sagolsun beni oyle motive ettilerki bura olmasa asla veremezdim cunku.hic iradem yok insallah dahada vericem vericez darisi hepinizin basina
teşekkürler lunapiena'cım, ben de sevındım :) gram gram gıdıyor hepimizinki :)) 79 gunum kalmış :))Teşekkürler canımmm.Az da olsa gidiyor işte çok şükür..
Sen de iyi başladın baksana.Hadi hayırlısı,devamı gelir iyişallah :)
Hoşgeldiniz chemincan , ben de yenı katıldım,emın olun burası kesınlıkle motıve edıyor. ben sureklı bakıyorumm :)) bir de kalori hesabı yapmak galıba iyi olacak, ben şaşırıyorum bazı seylerın kalorısıne
Hoşgeldiniz :) Evet 1 mil ile başlamanız daha iyi olur. Kasları en başından çok zorlamamak gerek. İlk mil çok basit olduğundan 2-3 gün sonra 2. mil'e geçin. Sıkılaşmak için pilatesi öneririm. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?