60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ersnil hoşgeldiniz tekrar , dediğiniz bir şeye kesinlikle katılıyorum ki o da şu ; kendini takip etmek.Bünyelerimiz gerçekten farklı çalışıyor , mesela benim bir arkadaşım da Karatay la inanılmaz kilo verdi ve az bi kısmını geri aldı, dengeledi yani kendini artık yapmıyor.Ama ben o şekilde ,yani 4-5 saat arayla en az, yemek yediğimde kesinlikle kilo veremiyorum.Bende de sık sık ama az yediğimde kilo verebiliyorum .

yuruyus yaptim oleyyy bu aralar iradeli gordum kendimi 60 dk 4.7 km 350 kl

Eklentiler

• 2014-10-13 21.50.10.webp
    112,4 KB · Görüntüleme: 94
ben ara ogun yapmiyorum pek sabah ogle aksam hatta bazen ya ogleyi ua aksami aksatiyorum ben ac kalmadan veremiyirum cunku

tum gun yediklerimi topluca yzim ben
sabah
1 haslanmis yumurta
20 gr peynir
8 zeytin
1 dilim kepek ekmek
1 cqy kasigi recel

ogle
1 kase mercimek corbasi
2-3 kasik yogurt

aksam
1 balik.izgara
coban salata
buyuk bardak kola

toplam 1000 kalori civari

Gerçekten bravo insanın kendini tanıması budur işte.. Aynen devam o zaman, biz de peşinizden geliyoruz

menümü yazayım bakalım kaç kalori almışım ...
sabah : 2 dlim kızarmış ekmek (70),1/3 dilim böre(130),1/2 dilim peynir(40),1 yk labne(50),5 zeytin(30),çay
öğle: es geçtim
ara öğün : 5 antep fıstığı (30)
akşam : 5 ızgara köfte (250) ,1 etli çiğköfte (50),4 yk yoğurt(25),1 yeşilsoğan(4),2 yaprak kıvırcık(4),
ara öğün : limonlu çay
toplam :683 kcal
oo süper bugün sevinebilirim yani :))
ama şöyle bir şey varki, buradan aldığım motivasyonun da etkisiyle, öyle hiç diyetteymişim gibi hissetmiyorum ve sıkmıyorum kendimi. Sadece limonlu şeker gelmiş şehirdışından , çok severim , 1 tane atiim ağzıma dedim , sonra hemen aklıma kaloriler geldi, ya ufacık şey kaç kaloridir Allah bilir dedim ve vazgectim :)) 0 şekerli 3 gün geçirdim kendime inanamıyorum :)

ama bu listede ben yokum...

kızlar dün listeyi çok acele hazırladımkusura bakmayın daha 2. haftada böyle oldu...
Bir de sonuç bildirimleri için açtığım sayfa gereksizdir vs. diye uyarı almış anlaşılan eski düzen devam edecek.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor
6-13 Ekim 2014

2. Etap Sonuç Listesi

lunapiena (başlangıç 61,4 /hedef: 54) (geçen hft 59,8/bu hft 59,5/fark 0,5 kg
sln71 ( başlangıç 75,20/hedef: 53,00)(geçen hafta 58,8/ bu hft 58,4 / fark 0,4 kg)
xnazx ( başlangıç 82,00/hedef:52,00) (geçen hft 57,0/ bu hft 57/ fark 0,0 )
MRTMUHASEBE (başlangıç68/hedef ) (geçen hafta 68,0/bu hafta 69,0)fark +1,0 kg)
hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 65,6/bu hft:68,7 /fark +2,1 kg)

2. Etapta Verilen Toplam Kilo :+2,2

............................

kızlar listeyi düzenledim. moralim çok bozuk.

Kilon yüzünden mi moralin bozuk canım bi çocuģumuz diyetlerde bunu yaşıyoruz diyetten bıktğmzda yiyeceklere resmen saldırıyoruz normal zamanda yiycemizden daha çok yiyoruz yaptğmz diyetin acısını çıkarıyoruz resmen bak bende 3 kilo aldm ama moral bozmak yok 1 buçuk kilosu gitti bile kendini hazr hissettiğinde tekrar başla biraz mola iyi gelecektir kontrollu bir mola:)

evet kilo yüzünden moralim bozuk.bir de oğlum kabakulak geçiriyor kreşe götüremedim iş yerinde yanımda duruyor. en ufak şeyi kafama takmaya başldım...

aslında hayat tarzımızı değiştirmeli herşeyden az az yemeliyiz değil mi

Deniz egece diye bir yazar var nbb ideal beden aslında onun felsefesi GÜZEL. biz yasaklandıkça cazip geliyor bende de oluyor.

"ne yersen ye kilo alırsın vücudun ihtiyacı kadar beslenmelisin.Besinlere anlamlar yüklemeye gerek yok "

Birde değerli peygamberimizin bir öğüdü var Midemizin % 30 u beslenme için (oda yumruğun kadar)% 3o su % 30 u hava geri kalanı boşluk olmalı diğerleri gezinebilmeli.

BİZLER DENGELİ YEMEDİĞİMİZ VE HAREKET ETMEDİĞİMİZ İÇİN BEDENİMİZİ YORUYORUZ.
YÜCE RABBİN VERDİĞİ BU NİMETİ KORUYAMIYORUZ.NEFSİMİZE HAKİM OLMUYORUZ.

kızlar 61 i görmüştüm ama bayramda memlekete gittik..et tatlı ne varsa hoooop midede ee sonuç malum 63 olmuşum..neyse bir şekilde halledeceğiz..moral bozmak yok :)

Merhaba kızlar KAHVALTIMM :
1 büyük dilim çavdar ekmeği
1 domates
2 küçük salatalık
yarım dilim kaşar
1dilim salam
15gr tam yağlı beyaz peynir
3 zeytin
15 tane yağsz sotelenmiş mantar
şekersiz çay 2 çay bardağı
304 kalori

sabah kahvaltisi:
2 dilim kepek ekmegi
bir tstli kasigi tereyagbal
2 yemek kasigi kadar y.soganli yumurta
2-3 catal kadar patates kizartma
2 zeytin
sekersiz cay

kizlar bi akil verin bana
simdi bunlar tabakta kaldi k.babama ye ddm yok.dedi. doksem kiyamam gunah yesem ek kalori ben napsam simdi sonradanda yenmio die hep ben yiyorum sonra kiulo aliyorum :)

kizlar bi akil verin bana
simdi bunlar tabakta kaldi k.babama ye ddm yok.dedi. doksem kiyamam gunah yesem ek kalori ben napsam simdi sonradanda yenmio die hep ben yiyorum sonra kiulo aliyorum :)

Sakın yeme canm kaldr ne kaldıysa 2 saat sonra onlarla ara öğün yaparsn atarsn ağzına

Bakın kızlar dün evde ne buldum:)

1 yıl önce 83 kiloyla giydiğim kısa kollum
Dün sizler için yine giydim

Ve bu halimle bir karşılaştırma daha yaptım

Eklentiler

• İLK.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 73
  • DSC_0312.webp
    195,6 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…