Gerçekten bravo insanın kendini tanıması budur işte.. Aynen devam o zaman, biz de peşinizden geliyoruzEkmeksiz doymam diyenlerede bende öyleydim dukandan öğrendiğim yulaf kepeği krebini öneririm hem tok tutuyor hemde lavaboya çıkartıyor zamanla onuda aramaz oldum ama canım istedikçe yapıyorum yine :)
Aslında bilindik herkesin kilo verdiğim dediği iki ünlü diyeti kendime uyarladım
Önümde listede olmayınca şunu yiyeksin illa şu olcak gibi ne ortamdan geri kaldım ne aç kaldım nede yanımda bir şeyler taşıdım
Dışarda planım varsa dukan yaptım yoksa kafama göre yedim canım ne istediyse dukan günlerinde izinli olduğu için tatlımıda yedim kolamıda içtim kahvemide içtim
Dışardayken diyetteyim demediğim içinde gerek yoktu çünkü rahat psikolohiyle hareket ettim
Uzun zamandır görmeyenler şok geçiriyor :)
2. Etap
hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 65,6/bu hft:68,7 /fark +2,1 kg)
lunapiena (başlangıç 61,4 /hedef: 54) (geçen hft 59,8/bu hft 59,5/fark 0,5 kg
xnazx ( başlangıç 82,00/hedef:52,00) (geçen hft 58,0/ bu hft 57/ fark 1,0 kg)
sln71 ( başlangıç 75,20/hedef: 53,00)(geçen hafta 59,0/ bu hft 58,8/ fark 0,2 kg)
2. Etapta Verilen Toplam Kilo :
60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor
6-13 Ekim 2014
2. Etap Sonuç Listesi
lunapiena (başlangıç 61,4 /hedef: 54) (geçen hft 59,8/bu hft 59,5/fark 0,5 kg
sln71 ( başlangıç 75,20/hedef: 53,00)(geçen hafta 58,8/ bu hft 58,4 / fark 0,4 kg)
xnazx ( başlangıç 82,00/hedef:52,00) (geçen hft 57,0/ bu hft 57/ fark 0,0 )
MRTMUHASEBE (başlangıç68/hedef ) (geçen hafta 68,0/bu hafta 69,0)fark +1,0 kg)
hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 65,6/bu hft:68,7 /fark +2,1 kg)
2. Etapta Verilen Toplam Kilo :+2,2
............................
kızlar listeyi düzenledim. moralim çok bozuk.
evet kilo yüzünden moralim bozuk.bir de oğlum kabakulak geçiriyor kreşe götüremedim iş yerinde yanımda duruyor. en ufak şeyi kafama takmaya başldım...Kilon yüzünden mi moralin bozuk canım bi çocuģumuz diyetlerde bunu yaşıyoruz diyetten bıktğmzda yiyeceklere resmen saldırıyoruz normal zamanda yiycemizden daha çok yiyoruz yaptğmz diyetin acısını çıkarıyoruz resmen bak bende 3 kilo aldm ama moral bozmak yok 1 buçuk kilosu gitti bile kendini hazr hissettiğinde tekrar başla biraz mola iyi gelecektir kontrollu bir mola:)
kizlar bi akil verin bana
simdi bunlar tabakta kaldi k.babama ye ddm yok.dedi. doksem kiyamam gunah yesem ek kalori ben napsam simdi sonradanda yenmio die hep ben yiyorum sonra kiulo aliyorum :)
birz ptates kizartmsi ve ve yumurta kalmisti patatesi oyunla kizima yedirdim :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?