Bu kadar üzme kendini burda ne kadar aktif olursan kendini engellemen o kadar kolay olur.
Arkadaşlarınla olduğun zaman kendine o günü saf protein günü ilan et.
Tatılınıda ye light tabi kolanıda iç zero ızgaranıda ye.
Ben bu şekilde verdim
Bozma moralini canim stres diyete hic yaramiyor haberin olsun:)
bu günleri kendine ödül olarak say ;-)
Gecicek bu istah patlamasi günler ben kendimi hep böyle sartlandiririm...
azmin elinden ne kurtulmus ki ;-)
Vericez biz bu kilolari v e r i c e z z z ;-)
Köfteyi bende arkadasin gibi yagsiz teflon tavada pisiriyorum canim güzel oluyor ;-)
5 tane den fazla yemiyorsun ama hatta harcinida tam tahilli ekmekten yap derim boylece kalorisini düsürmüs olursun ;-)
Ara 3 fındık 26 kalori
ÖĞLE YEMEĞİ daha yemedim kızımı uyutuyum yicem:)
Fırında yumurta ve un soslu karnabahar 2 dilim
80 100 gr kadar sarmsakli yoğurt
Fındkla beraber 240 kalori :)
Buraya ne bakmaya ne de yazmaya yüzüm var aslında.
Benim rejim yapabilmem için arkadaşlarımdan tamamen soyutlanmam lazım,o da olamayacağına göre..
Çok berbat hissediyorum kendimi.
canim tost makinesinde de guzel olyyorAkşama köfte yapıcam.
Izgara yapmaya üşeniyorum.
Bir arkadaş kısık ateşte teflonda yağsız pişiriyorum,güzel oluyor dedi..
Deneyeceğim bakalım,sonucu merak ediyorum..
canim afiyet olsun firinda yumurtali ve unlu karnabahari nasil yapiyisun tarif verirmsn
canim tatli biseyler yediginde ustune bir bardak yogurt yada sut ye diyetisyen dmsti bana onceden. bir de cok sık olmamakla beraber arada kendimizi odullendirebiliriz canini sikma kacamak yaptiginda her zaman yaptiginkinden biraz daha fazla apor yap dengelersin canim uzulme
canim tost makinesinde de guzel olyyor
Hu hu selam kizlar
Bugün kahvaltiya misafirim vardi yediklerim
2 tane tam tahilli ekmek 250 kalori
20 gr tereyag 80 kalori
20 gr beyaz peynir 80 kalori
20 gr recel 80 kalori
20 gr bal 80 kalori
1 tane salam 40 kalori
nescafe 20 kalori
Eveeeet saaak diye 650 kalori birden almisim
Ögle 2 tane yaprak sarmasi 80 kalori
740 kalori
Aksam icinde sanirim bisey yemem veya ufak tefek salata gibi atistiririm artik ;-)
Canımı çok geçmiş olsun ,kilonun hiç kafana takma Bu hafta biraz daha dikkat edersin, olur biter. Ufak seyleri kafana takma konusunda , mesela o an bir şeye mi üzüldüm, kırmızı bilumum gibiyim et onu içinde, sonradan bi nefes al ve bu dumani üfle ,içinden çıkıp gittiğini hayal et... ırkçı derin nefes al ve rahatlahana kadar. Bende ise yarar bu yontemevet kilo yüzünden moralim bozuk.bir de oğlum kabakulak geçiriyor kreşe götüremedim iş yerinde yanımda duruyor. en ufak şeyi kafama takmaya başldım...
Ellerine sağlık canım afiyet olsunTavada yağsız köftemi yaptım . Harika oldu. Artık her daim böyle :)
Akşama köfte yapıcam.
Izgara yapmaya üşeniyorum.
Bir arkadaş kısık ateşte teflonda yağsız pişiriyorum,güzel oluyor dedi..
Deneyeceğim bakalım,sonucu merak ediyorum..
valla canim cekti ellerine saglik boyle yapmamustim hic bi dahakine yapicam cnm sagolTabi verrim canım haşlanmş karnabahar ı ortadan keserek borcama yay üstüne 4 yumurta ve 3 çorba kaşığı unu çırp ve eşit şekide dök karnabaharlarn üstüne ve fırına sür kızarana kadar pişr yarım karnabahardan yaptm ben yoğurtla harikaa oluyor
bende lahana sardim bugun 15 tane yedim galibaBende bazilariniz gibi akşam yemeği ni abarttim ya ama lahana sarması çok seviyorum.
1.5 tabak lahana sarması( sarmlr küçük boy ama )
1 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği okdr
Ya ben 2 gündür vermek yerine artiyorum sankine yapicm ya nerde hata yapıyorum
Bende bazilariniz gibi akşam yemeği ni abarttim ya ama lahana sarması çok seviyorum.
1.5 tabak lahana sarması( sarmlr küçük boy ama )
1 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği okdr
Yok tatlım ya bitti 1 hft olacak nerdeyse.bende de oyle oluyor bazenadet gunun yaklastiysa oda siskinlik yapior canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?