60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay kızlar kaç gündür diyet yapamadım ama hep akşamları koştum.
Bugün sadece simit yedim light bir bardak sütle. simit 250 süt 68 kalori :)

Kızlar ikindi vakti biraz cozuttum akşama biber dolması yaparken iç pilavndan yedim baya 2 dolma diyelim o kadar yemişimdir ve 6 ince kare bitter çikolata yedim ama çok güzeldiiii:) pişman değilim akşamda cacık içtim ve 1 biber dolmasnn sadece biberini ve dolmann kenarına sıkıştrdığm patatesin çeyreğini yedim ikindiden sonra saçma sapan oldu ama arada olur böyle şeylerr

Canım ya dışarıda olduğumuzda dediğini aynen yapıyorum da
ev buluşmalarında çok zorlanıyorum.Yapılmış emek verilmiş oluyor,yemesen ayıp oluyor.
Az az yemeye dikkat ediyorum ama benim kilo verebilmem için gerçekten ciddi bir şekilde hareket etmem gerekiyor.

Aktiflik konusunda sonuna kadar sana katılıyorum. Ben de zamanında bura sayesinde 51,9 ları görmüştüm.
İyişallah gene olur,hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız..

Canım çokkkk sağol. Şu hormonlar bile kadınlara karşı yaaa..
Şu reglimi biran önce olsam da bitse,rahatlasam

Köfteyi bende arkadasin gibi yagsiz teflon tavada pisiriyorum canim güzel oluyor ;-)

5 tane den fazla yemiyorsun ama hatta harcinida tam tahilli ekmekten yap derim boylece kalorisini düsürmüs olursun ;-)

Tmm. 5 taneden fazla yok :)

Ama maalesef ben yaparken köfte harcı kullandım.
Ama salata mı yağsız limonlu yiyicem. Kendime söz verdim

Ara 3 fındık 26 kalori
ÖĞLE YEMEĞİ daha yemedim kızımı uyutuyum yicem:)
Fırında yumurta ve un soslu karnabahar 2 dilim
80 100 gr kadar sarmsakli yoğurt
Fındkla beraber 240 kalori :)

canim afiyet olsun firinda yumurtali ve unlu karnabahari nasil yapiyisun tarif verirmsn

Buraya ne bakmaya ne de yazmaya yüzüm var aslında.
Benim rejim yapabilmem için arkadaşlarımdan tamamen soyutlanmam lazım,o da olamayacağına göre..
Çok berbat hissediyorum kendimi.

canim tatli biseyler yediginde ustune bir bardak yogurt yada sut ye diyetisyen dmsti bana onceden. bir de cok sık olmamakla beraber arada kendimizi odullendirebiliriz canini sikma kacamak yaptiginda her zaman yaptiginkinden biraz daha fazla apor yap dengelersin canim uzulme

Akşama köfte yapıcam.
Izgara yapmaya üşeniyorum.
Bir arkadaş kısık ateşte teflonda yağsız pişiriyorum,güzel oluyor dedi..
Deneyeceğim bakalım,sonucu merak ediyorum..
canim tost makinesinde de guzel olyyor

Tabi verrim canım haşlanmş karnabahar ı ortadan keserek borcama yay üstüne 4 yumurta ve 3 çorba kaşığı unu çırp ve eşit şekide dök karnabaharlarn üstüne ve fırına sür kızarana kadar pişr yarım karnabahardan yaptm ben yoğurtla harikaa oluyor

200 gr zeytinyagli bamya 220 kc
1 kase de salata

960-1000 kalori civarindayim

evet kilo yüzünden moralim bozuk.bir de oğlum kabakulak geçiriyor kreşe götüremedim iş yerinde yanımda duruyor. en ufak şeyi kafama takmaya başldım...
Canımı çok geçmiş olsun ,kilonun hiç kafana takma Bu hafta biraz daha dikkat edersin, olur biter. Ufak seyleri kafana takma konusunda , mesela o an bir şeye mi üzüldüm, kırmızı bilumum gibiyim et onu içinde, sonradan bi nefes al ve bu dumani üfle ,içinden çıkıp gittiğini hayal et... ırkçı derin nefes al ve rahatlahana kadar. Bende ise yarar bu yontem

Ben sabah apar topar teyzemlere geldim,1 hafta burda olacağım artık kadar dikkat de ederim bilmiyorum , umarim kacirmam fazla .
kahvalti:3 dilim kızarmış ekmek 105,1 dilim beyaz peynir 71,5 zeytin 30, 1tk kusburnu pulp şekersiz 30
Öğle :es geçtim
ara öğün : 3 mısır patlagi 100,çay,10 fındık 103
aksam: bezelye 173, pilav 219
ara öğün :sütlü kahve 57
Reklamlarda eti kara gördüm kuzenim aldı sağolsun ama bir paket 280 kalori civarı, vazgeçtim, cok canım istedi ama yemeyecegim ,aferin bana.
Toplam 888 kalori

Bende bazilariniz gibi akşam yemeği ni abarttim ya ama lahana sarması çok seviyorum.
1.5 tabak lahana sarması( sarmlr küçük boy ama )
1 kase cacık
1 dilim çavdar ekmeği okdr

valla canim cekti ellerine saglik boyle yapmamustim hic bi dahakine yapicam cnm sagol

Bende bazilariniz gibi akşam yemeği ni abarttim ya ama lahana sarması çok seviyorum.
1 kase cacık
bende lahana sardim bugun 15 tane yedim galiba simdi ceza olarak yine yuruyorum : /

1 kase cacık

Afiyet olsun canim lahana sarmasini bende cok severim

Ama pirinc ve ekmek olmamis canim kilo yapar aklinda bulunsun ;-)

zevzekbayan ''kizlar bi akil verin bana
simdi bunlar tabakta kaldi k.babama ye ddm yok.dedi. doksem kiyamam gunah yesem ek kalori ben napsam simdi sonradanda yenmio die hep ben yiyorum sonra kiulo aliyorum :)''

onları yersen vücudunun ihtiyaç fazlasını yiyerek vücuduna zarar vermiş olacaksın
koy bir poşete dök bir hayvana verirsin kedi falan yer.

Günaydin hanimlar

Kahvaltim 2 tane haslanmis yumurta 160 kc
25 gr peynir 80 kc
1 dilim salam 50 kc
nescafe 20 kc

310 kalori

Günaydın Kızlar KAHVALTIMM :
1 haşlanmış yumurta
15 gr tam yağlı beyaz peynir
3 zeytin
1dilim salam
yarım dilim kaşar
1 domates
2 küçük salatalık
1 büyük dilim çavdar ekmeği
2 çay bardağı şekersiz çay
325 kalori:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…