60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah :2 bardak su, çörek otu yağı, elma sirkesi
kahvaltı: 2 dilim peynir yarım yumurta tereyağında
ara: şekersiz kahve, yeşil çay

Günaydın/Tünaydın :)

Sabah;

1 küçük kase yulaf ezmesi
1 çay bardağı süt
Sebzeli-meyveli salata
3 küçük parça beyaz peynir
2 zeytin
1 yumurta

Az önce 1 kahve içtim 1 elma yedim. 2 gündür spor yapasım yok. Sadece oturmak ve yemek yemek istiyorum. Spor yaparken pasta yediğimi hayal ediyorum ya. Ne oldu bana böyle

kahvaltim;
2 dilim kepekli ekmek
1 peynirli yumurta
domates salasi
k.t kasar peyniri
birer tatlu kasigi tereyag bal
1 zeytin
sekersiz cay
10;30 yaptin kahvaltiyi simdi bandta yuruyorum kizlar

canim sporsuz olmaz gercekten ne kadar az yersek yiyelim sporsuz verilmio kilolar kendimden biliyorum.

Tunaydin kızlar
Çalıştığım için anck Öğle Arası yazıyorum
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 yk labne peynir
2 yumurta haşlama
1 salatalık
4 zeytin

Ara 1 bardak yeşil çay
1 avuc kuru üzüm

Öğle 150 gr meyveli yoğurt
0.5 paket eti form kepekli çubuk kraker

Üstüne yeşil çay içerim

Hoşgeldin canım kaç kilosun boyun ve hedefin nedir ne gibi bi diyet uyguluyosun kendinden bahseder msnn?

hosbulduk canim

ben suan 68 kilo civarindayim boyum 158.
uzerimde kalanlar dogum kilolari 2 cocugum var hamilelikte yedimde yedim kilo almasi cok kolay oldu
gecen sene bu zamanlarda 70-79 kilo arasindakilar topigine kayit oldum ve 65 kiloya kadar dusmustum cok sukur
sonra ramazanda biraktim ve sonrasi cup 3 kilo geri geldi
calisiyorum ve biran once 60 kiloya inmek istiyorum bugun tekrardan topige girmek istedim ama bu sefer simdiki kiloma uygun olan 60-69 kilo topigini tercih ettim.
is yerime yakin bi spor klubune uye oldum yaklasik 3 haftadir duzenli bi sekilde gidiyorum cunku 2.ci bebegimi 100 kilo ile dogurdum ve kilo verince sarkma oldu evdede spor yapamiyordum
ayni zamandada topige katilip yediklerimede dikkat edip fazlaliklardan kurtulmak istiyorum
uyguladigim bi rejim yok sadece 4 beyazdan olabildigince uzak durmaya calisiyorum
malesef aksam biraz gec giyorum 8 civari anca eve gidiyorum

ÖĞLE YEMEĞİM :
6 7 parça haşlanmış karnabahar
80 gr tam yağlı yoğurt
1 tabak yağsız karışık salata
yarm elmann kabuğu :) kızıma soydum attm ağzma kabuğunu diyetteyken herşey daha kıymetli geliyor :)
124 kalori
449 kalorideyiiimm

topik de liste falan yapiliyormu? gorduguum kadariyla menulerinizi paylasiyorsunuz
baska kurallariniz varmi?

Gayet güzel canım sporda yapıyorsun yediklende kıstın mı çok güzel kilo verirsin zaten daha önce de 10 kilo vermissin yine yaparsn tatlm hepberaber incecik olucaz burda kaç yaşndasn canm bu arada ben 20 yaşındaym 165 boyum var 16 kilo verdim 75den 58 kiloya düştüm 53 e kadar devammmm benimde 1 kızım var doğum kilolarm gitti bile doğumdan önce de 58dim şimdi kilolu değilim ama incecik olmak istiyorum :) bu arada ben kalori sayarak verdim kilolarımı

Ara 1 yumurta beyazi 15 kc

Ögle 15 tane badem 100 kc yarim muz 50 kc
1 redbull 112 kc

587 kalori

Yine komsu kurbani oldum 1 adet patatesli gözlemeyi hüplettim

500 kalori civari vardir heralde kürek kadar gözlemeydi cünkü :)

1087 kalori oldu ...
bakalim aksama ne yapicam ac ac dolanirim artik

Benim öğleden sonramı yazmaya yüzüm yok o yüzden ne siz sorun ne ben söyleyim akşam sadece cacık iccemm

hosgeldin canim bende yeniyim burda seninle ayni boy ve kilodayiz... benimde bir kizim var ikinciyi dusunuyorum o yuzden hamile kalmada bnm de 60 dusmm lazim hedefimizde ayni yani :)

Yine komsu kurbani oldum 1 adet patatesli gözlemeyi hüplettim

500 kalori civari vardir heralde kürek kadar gözlemeydi cünkü :)

1087 kalori oldu ...
bakalim aksama ne yapicam ac ac dolanirim artik

off simdi olsa bende yok demem :) afiyet olsun canim bgun bir saat yurudun mu tammdr

Benim öğleden sonramı yazmaya yüzüm yok o yüzden ne siz sorun ne ben söyleyim akşam sadece cacık iccemm

ne yedin kizz merak ettim : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…