canim sporsuz olmaz gercekten ne kadar az yersek yiyelim sporsuz verilmio kilolar kendimden biliyorum.Günaydın/Tünaydın :)
Sabah;
1 küçük kase yulaf ezmesi
1 çay bardağı süt
Sebzeli-meyveli salata
3 küçük parça beyaz peynir
2 zeytin
1 yumurta
Az önce 1 kahve içtim 1 elma yedim. 2 gündür spor yapasım yok. Sadece oturmak ve yemek yemek istiyorum. Spor yaparken pasta yediğimi hayal ediyorum ya. Ne oldu bana böyle
merhaba
kizlar benide araniza alirmisiniz?
Hoşgeldin canım kaç kilosun boyun ve hedefin nedir ne gibi bi diyet uyguluyosun kendinden bahseder msnn?
Günaydın Kızlar KAHVALTIMM :
1 haşlanmış yumurta
15 gr tam yağlı beyaz peynir
3 zeytin
1dilim salam
yarım dilim kaşar
1 domates
2 küçük salatalık
1 büyük dilim çavdar ekmeği
2 çay bardağı şekersiz çay
325 kalori:)
hosbulduk canim
ben suan 68 kilo civarindayim boyum 158.
uzerimde kalanlar dogum kilolari 2 cocugum var hamilelikte yedimde yedim kilo almasi cok kolay oldu
gecen sene bu zamanlarda 70-79 kilo arasindakilar topigine kayit oldum ve 65 kiloya kadar dusmustum cok sukur
sonra ramazanda biraktim ve sonrasi cup 3 kilo geri geldi
calisiyorum ve biran once 60 kiloya inmek istiyorum bugun tekrardan topige girmek istedim ama bu sefer simdiki kiloma uygun olan 60-69 kilo topigini tercih ettim.
is yerime yakin bi spor klubune uye oldum yaklasik 3 haftadir duzenli bi sekilde gidiyorum cunku 2.ci bebegimi 100 kilo ile dogurdum ve kilo verince sarkma oldu evdede spor yapamiyordum
ayni zamandada topige katilip yediklerimede dikkat edip fazlaliklardan kurtulmak istiyorum
uyguladigim bi rejim yok sadece 4 beyazdan olabildigince uzak durmaya calisiyorum
malesef aksam biraz gec giyorum 8 civari anca eve gidiyorum
Günaydin hanimlar
Kahvaltim 2 tane haslanmis yumurta 160 kc
25 gr peynir 80 kc
1 dilim salam 50 kc
nescafe 20 kc
310 kalori
merhaba
kizlar benide araniza alirmisiniz?
Ara 1 yumurta beyazi 15 kc
Ögle 15 tane badem 100 kc yarim muz 50 kc
1 redbull 112 kc
587 kalori
hosbulduk canim
ben suan 68 kilo civarindayim boyum 158.
uzerimde kalanlar dogum kilolari 2 cocugum var hamilelikte yedimde yedim kilo almasi cok kolay oldu
gecen sene bu zamanlarda 70-79 kilo arasindakilar topigine kayit oldum ve 65 kiloya kadar dusmustum cok sukur
sonra ramazanda biraktim ve sonrasi cup 3 kilo geri geldi
calisiyorum ve biran once 60 kiloya inmek istiyorum bugun tekrardan topige girmek istedim ama bu sefer simdiki kiloma uygun olan 60-69 kilo topigini tercih ettim.
is yerime yakin bi spor klubune uye oldum yaklasik 3 haftadir duzenli bi sekilde gidiyorum cunku 2.ci bebegimi 100 kilo ile dogurdum ve kilo verince sarkma oldu evdede spor yapamiyordum
ayni zamandada topige katilip yediklerimede dikkat edip fazlaliklardan kurtulmak istiyorum
uyguladigim bi rejim yok sadece 4 beyazdan olabildigince uzak durmaya calisiyorum
malesef aksam biraz gec giyorum 8 civari anca eve gidiyorum
Yine komsu kurbani oldum 1 adet patatesli gözlemeyi hüplettim
500 kalori civari vardir heralde kürek kadar gözlemeydi cünkü :)
1087 kalori oldu ...
bakalim aksama ne yapicam ac ac dolanirim artik
Benim öğleden sonramı yazmaya yüzüm yok o yüzden ne siz sorun ne ben söyleyimakşam sadece cacık iccemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?