günyadın herkese
biraz kendimi tanıtayım önce. ben aslen 2 yıl önce 55 kilolardayken, adet düzensizliği yaşadım. kilo almaya başladım. 59 oldum. 59 kilo olarak foruma üye olmuştum. ancak adet düzensizliğim arttı ilaç başlandı. ilaçlar beni şişirdi.resmen şiştim. 64 kg oldum. kendimi sıkıyorum lahana kürü mürü yesem de 1 kilo verip alıyorum geri.
bu sabah itibariyle Dukan diyetine başladım arkadaşlar. aslında şimdi başladım... kahvaltımı normal yapmıştım. şimdi başladım. hatta apple storedan dukan diyetini de indirdim. belki hatta blog bile yazabilirim. artık çok sıkıldım bu kilodan ve akşamları artan yeme iştahımdan. Dukan diyeti ile çok iyi zayıflayanlar var. ben de tavuk eti balık yumurta peynir çok sevdiğim için kolay geliyor bana.
Bu arada lahana diyeti yaparken biraz kilo verdim ama resmen karbonhidrat iştahım arttı. sinirli oldum.tavsiye etmem.
Bana en uygunu sanki Dukan.
Kızımla iddasına girdik. 14 şubat sevgililer gününe 45 kilo olma hedefim var.
hedef 45 bakalım. Şu an kilo 63 .
sevgiler.
bu saah: 2 bardak su, 1 dilim eski kaşar, domates, 5 form bisküvi
ara: kahve, yeşil çay, 1 kayısı, 1 ceviz
220 kal.
içimden geldi bugün menümü bütün olarak veriyorum tabi inşallah maşallah diyerek
öğlen: 1 kase paça çorba 210 kc
14:00: 4 form bisküvi 70kc
16:00: 1 pkt limonlu form bisküvi 140 kc
Akşam: kabak yemeği, 1 kase yoğurt 200 kc
ara: 1 çb süt, 1,5 yk yulaf ezmesi, 1 ceviz, 1 yk kuru üzüm 220 kal
evet çünkü daha uygulanmamış bir menüMasallah menü gayet ölcülü canim ;-)
Gunaydin arkadaslar bugün sacma sapan bir kahvaltim oldu... :)
Kalkar kalkmaz yarim muz 50 kc.
1 saat sonra 2 tane köfte 80 kc.
1 redbull sugar free 9 kc.
140 kalorideyim simdilik...
1 dilim ekmek tam tahilli ve azcik terayag 160 kcSabah yedigim muzun diger yarisini hoop yedim 50 kc.
190 kalori
hosgeldin canim bende yeniyim burda seninle ayni boy ve kilodayiz... benimde bir kizim var ikinciyi dusunuyorum o yuzden hamile kalmada bnm de 60 dusmm lazim hedefimizde ayni yani :)
hosbulduk canim az mi kalmis kiz 8 kilo var ne aziHoşgeldiniz Emel93 , e az kalmış hedefe ulaşmaya, 2 aya gider o kilo bence spor da yapiyorsaniz eger.
günyadın herkese
biraz kendimi tanıtayım önce. ben aslen 2 yıl önce 55 kilolardayken, adet düzensizliği yaşadım. kilo almaya başladım. 59 oldum. 59 kilo olarak foruma üye olmuştum. ancak adet düzensizliğim arttı ilaç başlandı. ilaçlar beni şişirdi.resmen şiştim. 64 kg oldum. kendimi sıkıyorum lahana kürü mürü yesem de 1 kilo verip alıyorum geri.
bu sabah itibariyle Dukan diyetine başladım arkadaşlar. aslında şimdi başladım... kahvaltımı normal yapmıştım. şimdi başladım. hatta apple storedan dukan diyetini de indirdim. belki hatta blog bile yazabilirim. artık çok sıkıldım bu kilodan ve akşamları artan yeme iştahımdan. Dukan diyeti ile çok iyi zayıflayanlar var. ben de tavuk eti balık yumurta peynir çok sevdiğim için kolay geliyor bana.
Bu arada lahana diyeti yaparken biraz kilo verdim ama resmen karbonhidrat iştahım arttı. sinirli oldum.tavsiye etmem.
sevgiler.
Hoşgeldiniz banada 45 kilo az gibi geldi ama.günyadın herkese
sevgiler.
günyadın herkese
sevgiler.
oluruz tabi canim benim bunun icin burdayizhosbulduk canim,
ay kilo ve boyda aynimiyiz ne guzel arkadas buldum kendime ins biran once veririz kilolarimizi birbirimize destek olalim
hosbulduk canim az mi kalmis kiz 8 kilo var ne azi
2ayda verirmiyim sence ay n eguzel olur valla 2ayda kurtulsam sunlardan
biktim artik iyice eski kiloma gelmek istiyorum
hosgeldin canim
bencede her bunyeye her diyeti kabul etmiyor bende dukani denemistim ama bana iyi gelmemisti
sana iyi gelen diyeti bulman ne guzel
ama hedefin cok dusuk degilmi boyun kac?
Slm kızlar KAHVALTIMM :
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
2 küçük salatalık
yarım dilim kaşar
1dilim salam
15gr tam yağlı beyaz peynir
3 zeytin
1 çay kaşığı yağ ile 1 yumurta
2 çay bardağı şekersiz çay
333 kalori :)
kahvaltim :'(
bir adet cikolatali ay coregi
bir adet susamli kasarli simit
sekersiz cay ve bir salatalik
hep siz mi kacamak yapicaksiniz bugunde ben yaptim :/
Arkadaşlar ya kilo vermek yerine alıyorum ya anlamadım ben regl öncesi değilim ki ödem olsa
oldu oldu zaten :)))) midem bayram etti ama bedeli 500 klOoohhhh afiyet olsun şekerimmmmm
1 dilim ekmek tam tahilli ve azcik terayag 160 kc
350 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?