60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off simdi olsa bende yok demem :) afiyet olsun canim bgun bir saat yurudun mu tammdr

ne yedin kizz merak ettim : D

söyliyim barii 2 tane biber dolması 1 küçük çikolata salamlı kaşarlı kepek ekmeğine sandeviç veee 1 pakete yakın petibör bisküvi yani dibinde kaldı 3 5 tane evet hepsini yediiiiiiiiimmmmDaha bitmedi 4 tanede kremini yedimDelirdimm galiba ben bugünDövebilirsiniz beni

askim sen depresyonda degilsin dimi ?
saka bi yana biraz abartmissin aksam sadece ekmeksiz corba ve ysiz salata ye bnce

askim sen depresyonda degilsin dimi ?
saka bi yana biraz abartmissin aksam sadece ekmeksiz corba ve ysiz salata ye bnce

Arada geliyolar canm bana böyle midem hiç dolu olmadğndan diyette bazen tak ediyo ve ne bulursam yiyorum ama ne yalan söylim iyi oldu yaaa tokumm mutluyum :) şimdilik akşama sadece cack iccem başka bişe yok sözzzzz

masallah ne guzel kilo vermissin, darisi bana ins
ben o 10 kiloyu 3ay gibi bi surede verdim ama sonra veremedim koruma donemine gectik diyelim
simdide ins kalan 8kiloyu veririm benim oyle 53lere falan dusmek giib bi hayalim yok valla yuzumden cok kilo veriyorum ve cirkin oluyorum
senin masallah boyunda var
ben o kalori sayma isini pek beceremedim
hangi siteden yapiyorsun ?
Aramiza hos geldin canim...
insallah burda diledigin kilaya kavusursun ;-)

hosbulduk canim
dilegim biran once 60 kilo olmak sonrasinda belki 57 ama daha asagisini istemiyorum
rabbim hepimize diledigimiz kiloya ulasabilmek icin sabir ve azim versin

Oh oh masallah canim iyi yemisin valla kendim yemis kadar mutlu oldum nedense hatta suan bile siritiyorum :)))

Dengelersin no sorun no problemmm :))

Oh oh masallah canim iyi yemisin valla kendim yemis kadar mutlu oldum nedense hatta suan bile siritiyorum :)))

Dengelersin no sorun no problemmm :))

Valla bende yerken çok mutluydummm tabi sonra pişmanlk oluyor akşama dengelicem amaaa :)

Yine komsu kurbani oldum 1 adet patatesli gözlemeyi hüplettim

500 kalori civari vardir heralde kürek kadar gözlemeydi cünkü :)

1087 kalori oldu ...
bakalim aksama ne yapicam ac ac dolanirim artik

Aksam yemegi yediiiim , yedim cünkü sonra acikip herseye saldirmamak icin ;-)

Patlican oturtma vardi menü de bende sadece 4 tane köftesinden yedim

1387 kalori falan oldum sanirim...

Geçicidir şeydir bu bence hanuel çim ,hiç motivasyonunu bozma ,sen gayet başarılı kilo verme ve spor konusunda , bu dinlenme de ödül olsun

Hoşgeldiniz Emel93 , e az kalmış hedefe ulaşmaya, 2 aya gider o kilo bence spor da yapiyorsaniz eger.

Seni bence bu bir kacamak sayilsin, hiç diyetinin bozmadan devam et canım, yani biraz yemeyeyim diye kalıyoruz ya kendimizi , arada beyin böyle çılgınlıklar yapıyor, yarın sebze ağırlıklı yersin,dengelenii, nolacak,

Ben de bugun kacirdim biraz galiba,şimdi kalori hesanlamaya korkuyorum,
en sağlam kahvaltı ile baslii saymaya,
kahvaltı : yarım katmer 250, 1 dilim ekmek 60,1 dilim beyaz peynir 71, pastirmali yumurat 1yk 100,1tk portakal receli 15
öğlen, kahvaltıyi geç yaptigimiz için yemedim,
ara öğün :10 soslu fistik 60,1 çikolatalı leblebi 10, yarım avuç sarı leblebi 107,
aksam: manti 471,soda
ara öğün :yarım avuç çekirdek 60, şekersiz Türk Kahvesi 1
toplam1195 oh mi goddddd yani katmer ve manti beni bitirdi ,ne kadar çok kalorisi varmış yaaa katmerin . Ben şekerden kaçıyorum ama hamurisleri de aynı yani artık onlara da veda etmesini gelmiş ,yarin dondurma yiyecektim iptal olsun bari

Yalnız teyzemlerde baskül yokmuş ,kilomu da kontrol edemiyorum bu hafta kilo verebilecek miyim acaba , cok heyecanlı olcak benim icin

kimsecikler yokkkkk
suan için diyet ve spor işe yarıyor nerden baksan 1 kilo gitti
tabi diyete ilk başladığında böyle kolay idiyor ama sonradan vermek çok zor
bi düşeydim yılbaşına kadar 60

günyadın herkese
biraz kendimi tanıtayım önce. ben aslen 2 yıl önce 55 kilolardayken, adet düzensizliği yaşadım. kilo almaya başladım. 59 oldum. 59 kilo olarak foruma üye olmuştum. ancak adet düzensizliğim arttı ilaç başlandı. ilaçlar beni şişirdi.resmen şiştim. 64 kg oldum. kendimi sıkıyorum lahana kürü mürü yesem de 1 kilo verip alıyorum geri.
bu sabah itibariyle Dukan diyetine başladım arkadaşlar. aslında şimdi başladım... kahvaltımı normal yapmıştım. şimdi başladım. hatta apple storedan dukan diyetini de indirdim. belki hatta blog bile yazabilirim. artık çok sıkıldım bu kilodan ve akşamları artan yeme iştahımdan. Dukan diyeti ile çok iyi zayıflayanlar var. ben de tavuk eti balık yumurta peynir çok sevdiğim için kolay geliyor bana.
Bu arada lahana diyeti yaparken biraz kilo verdim ama resmen karbonhidrat iştahım arttı. sinirli oldum.tavsiye etmem.
Bana en uygunu sanki Dukan.
Kızımla iddasına girdik. 14 şubat sevgililer gününe 45 kilo olma hedefim var.
hedef 45 bakalım. Şu an kilo 63 .
sevgiler.

bu saah: 2 bardak su, 1 dilim eski kaşar, domates, 5 form bisküvi
ara: kahve, yeşil çay, 1 kayısı, 1 ceviz
220 kal.

içimden geldi bugün menümü bütün olarak veriyorum tabi inşallah maşallah diyerek

öğlen: 1 kase paça çorba 210 kc

14:00: 4 form bisküvi 70kc

16:00: 1 pkt limonlu form bisküvi 140 kc

Akşam: kabak yemeği, 1 kase yoğurt 200 kc

ara: 1 çb süt, 1,5 yk yulaf ezmesi, 1 ceviz, 1 yk kuru üzüm 220 kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…