60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar facede bi grup da kizin biri paylasmis yogurt kuruyle gobegi resmen kaybolmus ve yaptigi herhangi bi diyet yokmus hem sagliga bi zararida yok aksine yararli bile ben bu aksam itibariyle
basliyorum

kizlar facede bi grup da kizin biri paylasmis yogurt kuruyle gobegi resmen kaybolmus ve yaptigi herhangi bi diyet yokmus hem sagliga bi zararida yok aksine yararli bile ben bu aksam itibariyle
basliyorum

Naslmış canım yoğurt kürü bizimlede paylaşır msn???

bir ay denicem bakalim resimde cekicem kiyaslama yapmak icin ..
kur

aksam yatmadan yarim saat once bir kase yogurda yarim limon ve. bir cay kasigi aci pul biber ekle ye cok basit

Gerçekten çok basitmiş denenebilir sonuçlarını bekliyorum canmm

Ara 10 tane çubuk kraker 70 kalori
403 kalorideyim

Ara 1 fincan sade türk kahvesi
3 ince kare bitter çikolata :) keyif yaptm
54 kalori
457 kalorideyim
kahvaltımı geç yaptm bugün o yüzden aralar atıştrmalk oldu pek acıkmadm ve bu iyi bişey galibaa :)

bir ay denicem bakalim resimde cekicem kiyaslama yapmak icin ..
kur

aksam yatmadan yarim saat once bir kase yogurda yarim limon ve. bir cay kasigi aci pul biber ekle ye cok basit
hmmm
ben de ( 2 yk yarım yağlı yoğurt, 1çk zencefil, 1 çk tarçın+1çk zerdeçal ) her öğünden yarım saat önce günde 3 defa , bu kürü vereceğini zannetmiştim.
senin verdiğin daha basitmiş. o kürü bir genç kızdan duydum yalnız o her sabah aç karna yaptığını yalan olmasın 1 ayda 6 mı 9 kilo mu ne verdiğini söylemişti. bunun üzerine yarım limonu yoğurda sıkarak yemeye çalışmıştım ama bana çok ekşi gelmişti. nasıl yices onu yaaa

ayy bilmiyorum ki cok mu kotu...
neyse bi deneyeyim bakalim duruma gore bakcaz artik

ay hic bilmiyorum ki cqnin ama olur heralde baksana biri de sabah ac karna yiyerwk zayiflams oluo demekki

Tamam canım saol o zaman bende bugünden itibaren ikindi vakti yicem birazdan yerim bakalım tadı nasl 100 gr tam yağlı yoğurda yarm limon ve acı bibe atıp yiyorum 1 kase yoğurt denmiş ben 2 dolu kaşık yoğirda koycam bakalm işe yarıcak mıÇok saol tatlm paylaştğn için

sende sağol tatlım inş işe yarar yiyince yaz bana çok mu kötü tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…