60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak gün boyunca yediklerim
1.5 çikolatalı ay çöreği
bir tane susamlı kasarlı simit
salatalık
bulgur pilavı cacık
şuncacık şey 1026 kl adalet mi bu allahım

Ara 1 fincan sade türk kahvesi
3 ince kare bitter çikolata :) keyif yaptm
54 kalori
457 kalorideyim
kahvaltımı geç yaptm bugün o yüzden aralar atıştrmalk oldu pek acıkmadm ve bu iyi bişey galibaa :)

Ara 100gr limonlu biberli tam yağlı yoğurt :)
zevzekbayancımmmm tadı gayet iyi yenilebilr yani
67 kalori
524 kalorideyim

benim kayış yine koptu 3 tane etli sarma yedim 180 kl

Olsun canm moralini bozma hala çok fazla kalori almış değilsin bence acıktığn zaman yoğurt kürünü yap ve ye başkada bişe yeme bugün artk ve sanki bu yoğurt kürü benim iştahımı kapattı gibi canm hiç bişey istemiyo

Merhaba kızlar. Bugün biraz kaçamak yaptım sanırım. Komşumuzun günü varmış, ondan 1 tam 1 yarım şekerpare 2 patlıcan kebabı 3 tane de sarma yedim. Sporumu yaptım 3.5 saat. Üstüne ek olarak 1 saat yürüyüş yapıcam şimdi. Yakarım değil mi o aldığım nanet kalorileri?

Ara 100gr limonlu biberli tam yağlı yoğurt :)
zevzekbayancımmmm tadı gayet iyi yenilebilr yani
67 kalori
524 kalorideyim

Akşam yemeğimi yicem birazdan hemen yazim
4 tane ekmeksiz köfte yağsz tavada
1 orta boy patates fırında
yağsz salata
turp
diyet kola
348 kalori
topalm 838 kalori

Herkese merhaba bianda kendimi burada bldm öncelikle herkesi tebrik ediyorm bnde diyete baslayali 4gun oldu 1 kilo verdm smdilk kilom 64 boyum 1.58 9 kilo daha vermek istiyorum ama bu ara adetim yaklaştığı için sanırım istahm çook açıldı kendimi zor tutuyorum kzlarr neler yapabilirm bu konuda szn uyguladgnz brseyler var mi özellikle canm tatli şeyler istiyorr

Aramiza hos geldin canim sana tavsiyem kuru kayisiyi tarcinlayip yemen tatli krizine iyi geliyor ;-)

Canim sen 3.5 saat sporla degil kalori yakmak ne kadar yag varsa bedeninde hepsini yakarsin evelallah ;-)

Masallah masallah diyorum... :)
okumusumdur ama animsamiyorum kilon kacti canim ;-)

Canim sen 3.5 saat sporla degil kalori yakmak ne kadar yag varsa bedeninde hepsini yakarsin evelallah ;-)

Masallah masallah diyorum... :)
okumusumdur ama animsamiyorum kilon kacti canim ;-)

Çok teşekkürler :) Bana az bile geliyor ama gün yetmiyor vallahi dahasını yapmaya. Başlangıç kilom 65.6 idi, daha tartılmadım, pazartesine saklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…