- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
Ara 1 fincan sade türk kahvesi
3 ince kare bitter çikolata :) keyif yaptm
54 kalori
457 kalorideyim
kahvaltımı geç yaptm bugün o yüzden aralar atıştrmalk oldu pek acıkmadm ve bu iyi bişey galibaa :)
Ögle yemegim bulgur pilavi 200 kc.
Vee corba 80 kalori
630 kalori simdilik
tamamdır canımAra 100gr limonlu biberli tam yağlı yoğurt :)
zevzekbayancımmmm tadı gayet iyi yenilebilr yani
67 kalori
524 kalorideyim
Ara 1 yesil elma 80 kc
710 kc.
benim kayış yine koptu 3 tane etli sarma yedim 180 kl
161 cm yim. biraz düşükj kilo hedefliyorum evet.Aramiza hos geldin egegüzeli insallah hedefledigin kiloya kavusursun... ;-)
45 kilo bana biraz düsük geldi boyun kac canim bide yas ?
Ara 100gr limonlu biberli tam yağlı yoğurt :)
zevzekbayancımmmm tadı gayet iyi yenilebilr yani
67 kalori
524 kalorideyim
161 cm yim. biraz düşükj kilo hedefliyorum evet.
Herkese merhaba bianda kendimi burada bldm öncelikle herkesi tebrik ediyorm bnde diyete baslayali 4gun oldu 1 kilo verdm smdilk kilom 64 boyum 1.58 9 kilo daha vermek istiyorum ama bu ara adetim yaklaştığı için sanırım istahm çook açıldı kendimi zor tutuyorum kzlarr neler yapabilirm bu konuda szn uyguladgnz brseyler var mi özellikle canm tatli şeyler istiyorr
Cok tşkler canm inş hedefimize ulasirizAramiza hos geldin canim sana tavsiyem kuru kayisiyi tarcinlayip yemen tatli krizine iyi geliyor ;-)
21 gr sütlü cikolata 118 kc
828 kalori......
Merhaba kızlar. Bugün biraz kaçamak yaptım sanırım. Komşumuzun günü varmış, ondan 1 tam 1 yarım şekerpare 2 patlıcan kebabı 3 tane de sarma yedim. Sporumu yaptım 3.5 saat. Üstüne ek olarak 1 saat yürüyüş yapıcam şimdi. Yakarım değil mi o aldığım nanet kalorileri?
15 tane badem yedim simdi aksam yemegi icin ne yicegimi bilmiyorum saatte 18 oldu artik bu saatten sonra ne yenir ki ?
928 kalori oldu...
Burda okudugum yogurt kürüne bende bu aksam baslaya bilirim ;-)
Canim sen 3.5 saat sporla degil kalori yakmak ne kadar yag varsa bedeninde hepsini yakarsin evelallah ;-)
Masallah masallah diyorum... :)
okumusumdur ama animsamiyorum kilon kacti canim ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?