60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok teşekkürler :) Bana az bile geliyor ama gün yetmiyor vallahi dahasını yapmaya. Başlangıç kilom 65.6 idi, daha tartılmadım, pazartesine saklıyorum.

Süper ya valla hayran kaldim keske bende yapabilsem ama nerdeee

Hadi bakalim pazartesi kilo bildirimini takip edicem bende merakla bekliyorum ;-)

Hoşgeldin egeliguzelinhedefi45 hedef koymak çok motive edici,ben de başlayalı 1 hafta olmadı henüz. Hepimize bol şans . Buarada regl duzensizligi bende de oluyor zaman zaman ve o durumda hemen kilo alıyorum ,benim kiloların büyük kısmı da öyle geldi, ben bi çay içtim,iyi gelmişti haftaya yine başlayacağım. Hemen tarifini vereyim,büyük boy şu bardaklari a kaynağı suyu koyun,üzerine 1 er tatlı kaşığı, civaparcemi, adaçayı, aslanpencesi, ve 1 çay kaşığı hayit tohumu ama bunu havada dovup, 10 dakika derleyip suzup iciyorsunuz, sabah akşam demiŞti içen arkadaş ama ben sadece aksamlari içinde bile iyi gelmisti

Verirsiniz niye vrmeyesiniz, 8 kilo yani ,ben de 5 6 vericem inş

bir ay denicem bakalim resimde cekicem kiyaslama yapmak icin ..
kur

aksam yatmadan yarim saat once bir kase yogurda yarim limon ve. bir cay kasigi aci pul biber ekle ye cok basit
Zencefil,tarcin, Zerdecal kurunu annem bir süre yapmıştı ama kilo verdi mi bilmiyorum ,bende yemistim 2 defa hakikaten hazmı kolaylaştırıyor ama limon acı biber denenebilir, ama yağsız yoğurt onemli olan, o yağ yapıyormuş yapılan araştırmada, en az yağ içim ve Danone nin ligthlarinda, sizin okuduğunuz kız yağsız die belirtmiş mi hiç

Canim yarim yağlı kullansan daha iyi olur,yağ yakma özelliği varmış, internette de biraz araştırınca gorebilirsin

100 gr yogurt limonlu biberli 53 kc
981 kalori

Bütün gün yaptigim diyet biranda mahvoldu 981 kalorinin uzerine bide 400 eklendi malesef

Bugün üzerinize afiyet bas agrisi cektim birde stres istah patlamasi yasatti bana

1381 kalori ile insallah kapaticam bu günümü tabii daha biseyler yemezsem

ise yariyor desene bende birazdan yicem canim :) ayrica senle yazistiktan sonra yediklerimin haddi hesabi yokkk :)

ay hic hatirlamiyorum ama yarim yagli olmasi mantikli canim

1026 kl den sonra 3 adet sarma ydim 180 kl.den 1106 kl yarim paket burcak buskivi yarim nar yarim mandalina bir tabak kurufasulye bir dilim ekmek biraz kurusogan 1500 kl oldu heralde

Arakamlar siz Bazal metabolizma hizinizi hesaplayip ona dikkat ediyor musunuz hiç, yani ben hesaplalmıştım ,onu geçemeyeceğim çalışıyorum ama ,hoş ben internetten hesapladim, tam doğru oluyormuş galiba,bir de siteden siteye farklılık gösteriyor ...her neyse bir doktor yazısında bundan 500 kalori az yedirtiyorum demiş, bir diğeri 200 300 kalori az yedirtiyorum. ..siz bir şeyler okudunuz mu bununla alakali?

Bugün ki kalori leri hesaplama zamanı, hamurisleri nden uzak durdum,akıllandim tabi o kalori leri okuyunca,ama leblebi yedim onda da inanılmaz kalori varmış
Geç kahvaltı : 2 dilim ekmek 116, 2 yk Sucuklu yumurta 200,1 dilim beyaz peynir 71,1 tk portakal receli 14
ara ogun:1 mandalina 75, 1 avuç sarı leblebi 155,
aksam yemegi:1 pors bulgur pilavı 215,2 fırın kofte 116,cacik 114
ara ogun:1 avuç ay çekirdeği 121, 10 fındık 130
Toplam 1327 bugün uçuşu resmen, güya öğlen bişeyler yemedim yani kuruyemiş de çok kalori var ama en azından sağlıklı diye yiyorum ama onlar da iptal olucak anlaşılan yani ne yiyeceğim şaşırdım resmen ,çok almışım kalori,çok uzuldum

rekor bendeydi dun uzulme 1500 kl. civari

gunaydin altin kizlarr :)))
sabah erkenden uyandim 07:30 da 40 dk pilatesimi yaptim cayir cayir yakti beni ebru :) ama cok iyi geldi dunku mide fesadimdan sonra simdide bantda yuruorum cunku bu sabah. tartidaki rakami gorunce nevrim donduuuu
insan bi gun kendini salinca hemen eskiy kiloya donuo yok boyle bisey

Günaydin kizlar sabah kahvaltim

3 yumurtadan omlet ama ikisinin sadece beyazini kullandim 110 kc.
1 dilim ekmek 107 kc.
1 catal recel 40 kc.
257 kalori simdilik...

gunaydin kizlar?
Sabah kahvaltim : 2dilim kitir ekmek + 1 ucgen peynir + 2zeytin + yarim salatalik + 1 bardak sut
kac kalori etti bilmem, artik benimde kalori hesabina baslamam lazim
kizlar siz bildirim yapmiyormusunuz? yani haftada 1 tartilip liste falan olmuyormu bu topikte?

Pazartesi günleri kilo bildirimi yapiyoruz canim hedef52 ve muhasebeci arkadasimiz listeyi hazirliyor ;-)

Günaydin kizlar sabah kahvaltim

3 yumurtadan omlet ama ikisinin sadece beyazini kullandim 110 kc.
1 dilim ekmek 107 kc.
1 catal recel 40 kc.
257 kalori simdilik...

xnax canım sen ne ekmeği yiyorsun bir dilim ekmek 55-70 kl diye biliyorum ben 110 kl cok geldi

hergün yediklerimizin içtiklerimizin bildirimi yapılıyor canım her pazartesi de kilo bildirimi yapılıyor ama liste yok o benimde dikkatimi çekti

sabah kahvaltım
3 adet küçük boy krep :) 50 gr 82 kl 246
bir yemek kaşığı çokokrem 134
yarım salatalık k.k kaşar peyniri 102
bir tutam maydanoz
bir haşlanmış yumurta 80
bir dilim ekmek 77
toplam kahvaltı kalorisi
644 şaka gibi
ama ben bnm kreplerin bir tanesinin 50 gr olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…