Çok teşekkürler :) Bana az bile geliyor ama gün yetmiyor vallahi dahasını yapmaya. Başlangıç kilom 65.6 idi, daha tartılmadım, pazartesine saklıyorum.
Hoşgeldin egeliguzelinhedefi45 hedef koymak çok motive edici,ben de başlayalı 1 hafta olmadı henüz. Hepimize bol şans . Buarada regl duzensizligi bende de oluyor zaman zaman ve o durumda hemen kilo alıyorum ,benim kiloların büyük kısmı da öyle geldi, ben bi çay içtim,iyi gelmişti haftaya yine başlayacağım. Hemen tarifini vereyim,büyük boy şu bardaklari a kaynağı suyu koyun,üzerine 1 er tatlı kaşığı, civaparcemi, adaçayı, aslanpencesi, ve 1 çay kaşığı hayit tohumu ama bunu havada dovup, 10 dakika derleyip suzup iciyorsunuz, sabah akşam demiŞti içen arkadaş ama ben sadece aksamlari içinde bile iyi gelmistigünyadın herkese
biraz kendimi tanıtayım önce. ben aslen 2 yıl önce 55 kilolardayken, adet düzensizliği yaşadım. kilo almaya başladım. 59 oldum. 59 kilo olarak foruma üye olmuştum. ancak adet düzensizliğim arttı ilaç başlandı. ilaçlar beni şişirdi.resmen şiştim. 64 kg oldum. kendimi sıkıyorum lahana kürü mürü yesem de 1 kilo verip alıyorum geri.
bu sabah itibariyle Dukan diyetine başladım arkadaşlar. aslında şimdi başladım... kahvaltımı normal yapmıştım. şimdi başladım. hatta apple storedan dukan diyetini de indirdim. belki hatta blog bile yazabilirim. artık çok sıkıldım bu kilodan ve akşamları artan yeme iştahımdan. Dukan diyeti ile çok iyi zayıflayanlar var. ben de tavuk eti balık yumurta peynir çok sevdiğim için kolay geliyor bana.
Bu arada lahana diyeti yaparken biraz kilo verdim ama resmen karbonhidrat iştahım arttı. sinirli oldum.tavsiye etmem.
Bana en uygunu sanki Dukan.
Kızımla iddasına girdik. 14 şubat sevgililer gününe 45 kilo olma hedefim var.
hedef 45 bakalım. Şu an kilo 63 .
sevgiler.
Verirsiniz niye vrmeyesiniz, 8 kilo yani ,ben de 5 6 vericem inşhosbulduk canim,
ay kilo ve boyda aynimiyiz ne guzel arkadas buldum kendime ins biran once veririz kilolarimizi birbirimize destek olalim
hosbulduk canim az mi kalmis kiz 8 kilo var ne azi
2ayda verirmiyim sence ay n eguzel olur valla 2ayda kurtulsam sunlardan
biktim artik iyice eski kiloma gelmek istiyorum
hosgeldin canim
bencede her bunyeye her diyeti kabul etmiyor bende dukani denemistim ama bana iyi gelmemisti
sana iyi gelen diyeti bulman ne guzel
ama hedefin cok dusuk degilmi boyun kac?
Diyetkolik ten bakıyorum ben genelde,bulamazsam diyetarkadasim a bakiyorum,onda da yoksa goöğle :)kizlar kalori hesabinizi hangi siteden yapiyorsunuz?
onerebileceginiz bi site varmi?
Zencefil,tarcin, Zerdecal kurunu annem bir süre yapmıştı ama kilo verdi mi bilmiyorum ,bende yemistim 2 defa hakikaten hazmı kolaylaştırıyor ama limon acı biber denenebilir, ama yağsız yoğurt onemli olan, o yağ yapıyormuş yapılan araştırmada, en az yağ içim ve Danone nin ligthlarinda, sizin okuduğunuz kız yağsız die belirtmiş mi hiçbir ay denicem bakalim resimde cekicem kiyaslama yapmak icin ..
kur
aksam yatmadan yarim saat once bir kase yogurda yarim limon ve. bir cay kasigi aci pul biber ekle ye cok basit
Canim yarim yağlı kullansan daha iyi olur,yağ yakma özelliği varmış, internette de biraz araştırınca gorebilirsinTamam canım saol o zaman bende bugünden itibaren ikindi vakti yicem birazdan yerim bakalım tadı nasl 100 gr tam yağlı yoğurda yarm limon ve acı bibe atıp yiyorum 1 kase yoğurt denmiş ben 2 dolu kaşık yoğirda koycam bakalm işe yarıcak mıÇok saol tatlm paylaştğn için
100 gr yogurt limonlu biberli 53 kc
981 kalori
Olsun canm moralini bozma hala çok fazla kalori almış değilsin bence acıktığn zaman yoğurt kürünü yap ve ye başkada bişe yeme bugün artk ve sanki bu yoğurt kürü benim iştahımı kapattı gibi canm hiç bişey istemiyo
Zencefil,tarcin, Zerdecal kurunu annem bir süre yapmıştı ama kilo verdi mi bilmiyorum ,bende yemistim 2 defa hakikaten hazmı kolaylaştırıyor ama limon acı biber denenebilir, ama yağsız yoğurt onemli olan, o yağ yapıyormuş yapılan araştırmada, en az yağ içim ve Danone nin ligthlarinda, sizin okuduğunuz kız yağsız die belirtmiş mi hiç
rekor bendeydi dun uzulme 1500 kl. civariBugün ki kalori leri hesaplama zamanı, hamurisleri nden uzak durdum,akıllandim tabi o kalori leri okuyunca,ama leblebi yedim onda da inanılmaz kalori varmış
Geç kahvaltı : 2 dilim ekmek 116, 2 yk Sucuklu yumurta 200,1 dilim beyaz peynir 71,1 tk portakal receli 14
ara ogun:1 mandalina 75, 1 avuç sarı leblebi 155,
aksam yemegi:1 pors bulgur pilavı 215,2 fırın kofte 116,cacik 114
ara ogun:1 avuç ay çekirdeği 121, 10 fındık 130
Toplam 1327 bugün uçuşu resmen, güya öğlen bişeyler yemedim yani kuruyemiş de çok kalori var ama en azından sağlıklı diye yiyorum ama onlar da iptal olucak anlaşılan yani ne yiyeceğim şaşırdım resmen ,çok almışım kalori,çok uzuldum
gunaydin kizlar?
Sabah kahvaltim : 2dilim kitir ekmek + 1 ucgen peynir + 2zeytin + yarim salatalik + 1 bardak sut
kac kalori etti bilmem, artik benimde kalori hesabina baslamam lazim
kizlar siz bildirim yapmiyormusunuz? yani haftada 1 tartilip liste falan olmuyormu bu topikte?
Günaydin kizlar sabah kahvaltim
3 yumurtadan omlet ama ikisinin sadece beyazini kullandim 110 kc.
1 dilim ekmek 107 kc.
1 catal recel 40 kc.
257 kalori simdilik...
gunaydin kizlar?
Sabah kahvaltim : 2dilim kitir ekmek + 1 ucgen peynir + 2zeytin + yarim salatalik + 1 bardak sut
kac kalori etti bilmem, artik benimde kalori hesabina baslamam lazim
kizlar siz bildirim yapmiyormusunuz? yani haftada 1 tartilip liste falan olmuyormu bu topikte?
Günaydin kizlar sabah kahvaltim
3 yumurtadan omlet ama ikisinin sadece beyazini kullandim 110 kc.
1 dilim ekmek 107 kc.
1 catal recel 40 kc.
257 kalori simdilik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?