- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
selam,kızlar mantarı kahvaltıda nasıl kullanıyorsunuz ben hiç yapmadım yumurtalı falan
Yarim yesil elma 40 kc
115 kaloride tatli biseyler yedim
555 kalori simdilik...
Ara 1 mandalin 40 kalori
600 kalori diyelim
İkindi öğünüm
100gr limonlu biberli tam yağlı yoğurt 67 kalori
662 kalorideyim
akşama lahmacun yiicemmm
Aksam yemegim 150 gr haslama et 275 kc
1 yt yesillik salata 900 kalori
Yatmadan öncede yogurt kürü 55 kc.
955 kalori ile insallah günü kapaticam ;-)
Pazartesiye az kaldi dengelemek lazim hatta kilo vermek lazim ;-)
Canimm ikimize de bravo o zamanrekor bendeydi dun uzulme 1500 kl. civari
Ya niye u zuluyosuuz, asıl şimdi asilma vakti, bence 4 kilo fark etmemiştir,Biraz dikkat edince olur , birazcık spor takviyesi yaparsinizkızlar diyet miyet yalan oldu bende..verdiğim kiloları tek tek alıyorum..offf napcam ben yaa..herşey çok güzeldi..eşimin memleketine gittik ne olduysa orda oldubiran önce toparlanmam lazım..korkudan tartılamıyorum bile..şiştim iyice...67 ile başlamıştım 61 e kadar düşmüştüm..şimdi 65 olmuşumdur kesin
Hayatımm 103 63 civarı kilolar öyle seni bu kadar uzecek kilolar değil, emin ol, ben de 164 62 kiloyum , şimdi teyzemlere ziyarete geldim ,zayıflama sakin diyorlar,hoş ben vericem kilo ama dışardan bakan birine göre fazlalıkları o kadar yok yani. Birdenbire zevk ve bünye meselesi.ben bir ara 48 düşmüştüm,hiç kimse yakıştırmayı ben de dahil, ben biraz daha kıvrımlı seviyorum kendimi 56 58 arası iyi . Yani istediğin kiloya ,kendini mutlu hissedeceğiniz kiloya elbette in ama su a ki kilon da normal sınırlar iÇinde yani ...tatlı krizlerinde tarcin cok iyi gelio bana cayima cubuk tarcin koyup iciyorum tatli istedigimi azaltiyor,suya koyanlar da var ,denemiş miydinmerhabalar.birkaç gündür hiç birşey yazamıyordum.gerçi yazacaklarım pek iç açıcı değildi.bazı nedenlerden dolayı diyet programımı ertelemek zorunda kaldım ama en azından yarın başlayabilicem. tam başlayacakken böyle aksiliklerin çıkması insanın motivasyonunu zedeliyor ama bir daha olmayacak vicdan azabı çekiyorum resmenYarın eczaneye gidip tartılıcam. Bu haftaki programladığım menümü yazıyorum;
Kahvaltı: 1 dilim kepekli veya tam buğdaylı ekmek 1 tane yumurta,biraz peynir,1 bardak süt.domates biber 3-4 zeytin
Ara:1 porsiyon meyve vaya 1 kase yoğurt
Öğlen:4-5 yamek kaşığı sebze yemeği,1 kase yoğurt (ekmek yok)
Ara:1 pırsiyon meyve veya 1 kase yoğurt veya 1 bardak süt
Akşam: 1 kase çorba,4-5 yemek kaşığı sebze yemeği,1 kase yoğurt (ekmek yok)
Ara: meyve (aslında akşam yemeğinden sonra ara öğün yapmayı düşünmüyorum ama tam olarak nasıl bir iştah ile başbaşa kalacağımı bilmediğimden çok zor durumda kalırsam diye yazıyorum)
bu arada çikolatayı tamamen kesmeyi düşünmüyorum.Mesela en sevdiğim çikolatayı dörde bölüp haftada iki kere çikolata krizlerinde yardımcı olarak kullanıcam bir paket çikolata iki haftada bitmiş olacak. Çünkü çikolataya olan düşkünlüğüm yüzünden bu zamana kadar hiçbir diyette başarılı olamadım. Bunun dışında akşam yemeklerinde tercihen iki gün et-balık yemeği iki gün baklagil yemeği üç gün sebze yemeği olarak düzenlediğimde besin ihtiyacımı giderebileceğimi düşünüyorum.Menüde sütümü yoğurdumu eksik etmedim.Kahvaltıdaki yumurtaya gelince haftada üç gün yumurta yerine peynir yiyeceğim.
Spora gelince..
Okuldan eve saat 13.45 te geliyorum. Yemek, dinlenme derken saat 14.30 oluyor. 14.30-15.00 arasına bir dergiden çıkan egzersiz kartlarına uyarak egzersiz yapacağım böylece kilo verirken aynı zamanda sıkılaşmam da mümkün olacak.
Hedefe gelince...
Yarından itibaren başladığımda yılbaşına kadar 10 hafta 5 gün var.
Haftada bir kilo vermeyi hedefliyorum. Bu durumda herşey yolunda giderse 10.5 kilo vermeyi planlıyorum.
Geçen seferki yazımda boyumu yanlış yazmışım boyum 165 değil 163.
Eğer yanlış yaptığım birşey varsa lütfen yardımcı olalım birbirimize çünkü gerçekten artık hayırlısıyla ince ve zarif bir görünüme kavuşmak istiyorum.
16 yaşındayım henüz ve şu an yaşıtlarım bana göre daha zayıf daha zarif. Bir ara 69'a kadar çıkmıştım fakat miğde rahatsızlığı yaşadım ve 63e indim. Bu aralar kilo aldım tam olarak kaç kilo olduğumu bilmiyorum.
Yardımlarınız ve yazdıklarımı okumakla uğraştığınız için çok teşekkür ederim :)
Canim diyetkolik ve diyetarkadaşım gibi siteler var ,oraya yediğim şeyleri yazıyorum porsiyon gram adet vs bilgilerine göre hesapliyorumKalori hesapları nasl oluyor acaba nasl hesapliyorsnz
Canim geçmiş olsun iyisidir umarım. Çabuk karın doya olayı bende de var artık aynenGünaydın hatta tünaydın. Sabah erkenden hastaneye gitmem gerekti o yüzden kahvaltı olarak sadece bir kase (4 kaşık) yulaf ezmesi ve 1 bardak süt yedim/içtim. Az önce geldim eve. 10-12 tane baharatlı çubuk kraker ve 1 buçuk yemek kaşığı yoğurt yedim. Birazdan spora başlayacağım.
Not: Çarşıda biraz dolaştım ve gördüğüm abur cubur ne varsa (benim bayıldığım) hiçbirini canım çekmedi. Ayrıca karnım çok çabuk doyuyor.
kızlar diyet miyet yalan oldu bende..verdiğim kiloları tek tek alıyorum..offf napcam ben yaa..herşey çok güzeldi..eşimin memleketine gittik ne olduysa orda oldubiran önce toparlanmam lazım..korkudan tartılamıyorum bile..şiştim iyice...67 ile başlamıştım 61 e kadar düşmüştüm..şimdi 65 olmuşumdur kesin
tekrarı olmaz inş canımCanimm ikimize de bravo o zaman
peacock ben kendi evimden baska bi yerde kesinlikle veremiyorum aksıne alıyorum insanın kendi evi gibi yok daha düzenli yiyor içiyorsun nedenseBen de bi eve dönüp normal düzenine gelseydi.m,burda yapamıyorum tam,sonuc ta misafir oluyorsun. Yoğurtlu küre başlıca, hatta yoğurdu kendim yapicam. Bugün iskender yediğim için kalors hesanlamak istemiyorum ama mecbur..
kahvalti : 2 dilim ekmek 144,azıcık suzme peynir 50,1 çay kaşığı portakal receli 10,1 ck ev yapımı süreyle 20,
oglen: iskender ama yağsız ve sossuz 600,yoğurt 120,sağlam 10
aksam yemedim tabi iskender üstüne,
ara öğün : cekirdek 150,sarı leblebi 150,sütlü kahve 57
toplam 1361
off yine baya aldım ya ..eve gitmeliyim biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?