60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada dün yogurt kürüne baslayan arkadaslar sabah ne gibi degisiklik oldu sizde ?

Beni fena bozdu iyi mi kötü mü bilemedim :)

Günaydın hatta tünaydın. Sabah erkenden hastaneye gitmem gerekti o yüzden kahvaltı olarak sadece bir kase (4 kaşık) yulaf ezmesi ve 1 bardak süt yedim/içtim. Az önce geldim eve. 10-12 tane baharatlı çubuk kraker ve 1 buçuk yemek kaşığı yoğurt yedim. Birazdan spora başlayacağım.

Not: Çarşıda biraz dolaştım ve gördüğüm abur cubur ne varsa (benim bayıldığım) hiçbirini canım çekmedi. Ayrıca karnım çok çabuk doyuyor.

Sabah: 2 bardak su, kekik-nane-papatya-bibireiye çayı
Kahvaltı: 1/4 kavurmalı kaşarlı pide, 1/3 kıymalı pide, 1yk tereyağ, 100 ml ayran, 2 küp şeker=800 kalori
ara:1/2 çb sütlü kahve (30)

öğlen 50g. et döner+yeşillik (130kc)
ara:1 kuru incir+3 badem (100kc)
ara:1 çb bardağı süt+1 incir (110)
akşam:4 yk kurufasulye+1 kereviz+1çk tereyağ+6 yk yoğurt (270 kc)
gece: 1 çb süt,1yk yulaf ezmesi, 1 kayısı, 1 ceviz (130 kc)

hedefim bugün: 1570 kalori. (sabah kaçırdığım için bu kalori oldu, belki gece öğününe gene vakit de ihtiyaç da kalmaz)=
yürüyş:6000 adım 250 kalori oldu

Slm kızlar biraz geç yazıyirum temizlik falan anca sıra geldi
KAHVALTIMM :
15 büyük kültür mantarı 2 yumurtayla yağsz omlet
2 dilim çavdar ekmeği
5 tane çubuk kraker
yarım köfte küçük
şekersiz çay 2 çay bardağı
390 kalori

Birazdan Öğle yemeğimi yicem
1 orta boy kırmızı elma
1 küçük mandalina
100ml yarım yağlı süt
153 kalori
543 kalorideyim

Bu arada dün yogurt kürüne baslayan arkadaslar sabah ne gibi degisiklik oldu sizde ?

aaa sabah ilk işim wc ye koşmak oldu bak benimde sen sorunca jeton düştü kesinlikle yoğurtan neden kötü olsun ki canım metobalizmalarımız çalışmış
ben genelde kahvaltıdan sonra cıkardım önce çıkmışım ilk defaa bu yoğurt küründe iş var bence

İkindi vaktinde yine limonlu biberli yoğurdumu yicem dün yedikten sonra biraz midem yandı ama rahatsz etmedi beni ve birazda karnm ağrıdı oda acıdan dolayi galiba bakalm göbüş yağlarımı eritcek miii

İkindi vaktinde yine limonlu biberli yoğurdumu yicem dün yedikten sonra biraz midem yandı ama rahatsz etmedi beni ve birazda karnm ağrıdı oda acıdan dolayi galiba bakalm göbüş yağlarımı eritcek miii

yerken cok zorlandım ağzımda çogaldı ama ağrı yanma falan olmadı bende beş kasık yoğurttan yapmıştım bugun 3 kasıktan yapcam

Birazdan Öğle yemeğimi yicem
1 orta boy kırmızı elma
1 küçük mandalina
100ml yarım yağlı süt
153 kalori
543 kalorideyim

meyveden sonra süt içmek gerekli meyvedeki şekeri vucudun tepolamasını önlüyormuş bana da hatırlatmış oldun canım sağol

meyveden sonra süt içmek gerekli meyvedeki şekeri vucudun tepolamasını önlüyormuş bana da hatırlatmış oldun canım sağol
Ben hep meyvenin yannda süt veya yoğutt yerim bunu yapmadğm zaman daha çabuk acıkıyorum sizlerede tavsiye ederimmmmmmm:)

Pazartesi günleri kilo bildirimi yapiyoruz canim hedef52 ve muhasebeci arkadasimiz listeyi hazirliyor ;-)
sagol canim

ben daha one 70-79 arasi topigindeydim orda cuma gunu bildirim yapiliyordu ve liste yayinlaniyordu haftanin birinci falan hani motive oluyoduk bu topigede yeni baslayinca sorayim dedim liste varmi

evet canim yogurt kuru sabahlari acaip bozuyo, bende bi donem yapmistim ilk iki gun iyi bozdu zaten kapizlik sorunum var sonrasinda mide alistimi ne hic bi etkisini gormedim bende biraktim.
ama yapanlar memnun

dün akşam öğünümde kabak haşlama ve yoğurt yedim. tabiiiii ki yoğurdumun bir kısmını limonlu ve pul biberli yedim. yani yoğurt kürüne ben de başlamış oldum

canımı kültür mantarı çektirdin beaaa. haftasonu kahvaltılarında genelde mantar yaparım. hmmmm hemde üstüne 2 yumurta inanılmaz doyurucu bişey.

Evet canm çok doyurucu oldu valla hemde mantarn kalorisi çok düşük en güzeli de bu :)

kızlar bir dılım peynırlı tesi böreği 345 kl
bir adet sigara böreği 62 kl malzeme aynı niye böyle ucuk bi fark var anlamadım ?

kızlar mantarı kahvaltıda nasıl kullanıyorsunuz ben hiç yapmadım yumurtalı falan

Canm ben bazen az su ekleyerek yağsz seramik tavada kavuruyorum ve karabiberleyip yiyorum bazende aynı şekilde kavurup üstüne yumuta kırıyorum ve çok seviyorum mantarı kalorisi düşük bir protein

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…