xnax canım sen ne ekmeği yiyorsun bir dilim ekmek 55-70 kl diye biliyorum ben 110 kl cok
Canim cavdar ekmegi 1 dilimi 55 gr kaloriside 107 kalori...
Bugün biraz ekmege agirlik verdim dün aksam istah patlamasindan sonra ...
Az once de ekmek ile üzüm yedim :)
Ne kadar dogru bilmiyorum ama meyve ekmek ile yenildigi zaman uzun süre tokluk ve kan sekerinde düsme yasatmiyormus
1 dilim ekmek 107 kc
biraz üzüm 30 kc
Nescafe
400 kalori
Slm kızlar biraz geç yazıyirum temizlik falan anca sıra geldi
KAHVALTIMM :
15 büyük kültür mantarı 2 yumurtayla yağsz omlet
2 dilim çavdar ekmeği
5 tane çubuk kraker
yarım köfte küçük
şekersiz çay 2 çay bardağı
390 kalori
Bu arada dün yogurt kürüne baslayan arkadaslar sabah ne gibi degisiklik oldu sizde ?
Beni fena bozdu iyi mi kötü mü bilemedim :)
İkindi vaktinde yine limonlu biberli yoğurdumu yicem dün yedikten sonra biraz midem yandı ama rahatsz etmedi beni ve birazda karnm ağrıdı oda acıdan dolayi galibabakalm göbüş yağlarımı eritcek miii
Birazdan Öğle yemeğimi yicem
1 orta boy kırmızı elma
1 küçük mandalina
100ml yarım yağlı süt
153 kalori
543 kalorideyim
Ben hep meyvenin yannda süt veya yoğutt yerim bunu yapmadğm zaman daha çabuk acıkıyorummeyveden sonra süt içmek gerekli meyvedeki şekeri vucudun tepolamasını önlüyormuş bana da hatırlatmış oldun canım sağol
sagol canimPazartesi günleri kilo bildirimi yapiyoruz canim hedef52 ve muhasebeci arkadasimiz listeyi hazirliyor ;-)
ben daha one 70-79 arasi topigindeydim orda cuma gunu bildirim yapiliyordu ve liste yayinlaniyordu haftanin birinci falan hani motive oluyoduk bu topigede yeni baslayinca sorayim dedim liste varmixnax canım sen ne ekmeği yiyorsun bir dilim ekmek 55-70 kl diye biliyorum ben 110 kl cok geldi
hergün yediklerimizin içtiklerimizin bildirimi yapılıyor canım her pazartesi de kilo bildirimi yapılıyor ama liste yok o benimde dikkatimi çekti
evet canim yogurt kuru sabahlari acaip bozuyo, bende bi donem yapmistim ilk iki gun iyi bozdu zaten kapizlik sorunum var sonrasinda mide alistimi ne hic bi etkisini gormedim bende biraktim.Bu arada dün yogurt kürüne baslayan arkadaslar sabah ne gibi degisiklik oldu sizde ?
Beni fena bozdu iyi mi kötü mü bilemedim :)
Slm kızlar biraz geç yazıyirum temizlik falan anca sıra geldi
KAHVALTIMM :
15 büyük kültür mantarı 2 yumurtayla yağsz omlet
2 dilim çavdar ekmeği
5 tane çubuk kraker
yarım köfte küçük
şekersiz çay 2 çay bardağı
390 kalori
dün akşam öğünümde kabak haşlama ve yoğurt yedim. tabiiiii ki yoğurdumun bir kısmını limonlu ve pul biberli yedim. yani yoğurt kürüne ben de başlamış oldum
canımı kültür mantarı çektirdin beaaa. haftasonu kahvaltılarında genelde mantar yaparım. hmmmm hemde üstüne 2 yumurta inanılmaz doyurucu bişey.
Ara 15 tane çubuk kraker 52 kaloriBirazdan Öğle yemeğimi yicem
1 orta boy kırmızı elma
1 küçük mandalina
100ml yarım yağlı süt
153 kalori
543 kalorideyim
kızlar mantarı kahvaltıda nasıl kullanıyorsunuz ben hiç yapmadım yumurtalı falan
İkindi öğünümAra 15 tane çubuk kraker 52 kalori
595 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?