- 10 Ekim 2014
- 11
- 8
- 3
- 35
Hayatımm 103 63 civarı kilolar öyle seni bu kadar uzecek kilolar değil, emin ol, ben de 164 62 kiloyum , şimdi teyzemlere ziyarete geldim ,zayıflama sakin diyorlar,hoş ben vericem kilo ama dışardan bakan birine göre fazlalıkları o kadar yok yani. Birdenbire zevk ve bünye meselesi.ben bir ara 48 düşmüştüm,hiç kimse yakıştırmayı ben de dahil, ben biraz daha kıvrımlı seviyorum kendimi 56 58 arası iyi . Yani istediğin kiloya ,kendini mutlu hissedeceğiniz kiloya elbette in ama su a ki kilon da normal sınırlar iÇinde yani ...tatlı krizlerinde tarcin cok iyi gelio bana cayima cubuk tarcin koyup iciyorum tatli istedigimi azaltiyor,suya koyanlar da var ,denemiş miydin[/QUOTE
Hayır denememiştimen kısa zamanda deneyeceğim tavsiyelerin ve mesajın için çok teşekkürler :)
Canimm ikimize de bravo o zaman
Selam kizlar
Bugün kahvaltimi yine abarttim sanirim 500-600 kalori almisimdir...
Kendimi strese sokmak istemiyorum biseyler ters gittikce istah patlamasi yasiyorum sanki...
ve inadina canim abur cubur cekiyor o yüzden bi kac gün ara vericem...
Pazartesi günü yeni kilo bildirimim ile insallah dogru düzgün diyet programim ile devam edicem ...
Merhaba Kızlaaaar kahvaltıya kaynvalidemlere geldik kıymalı menemen vardı bende 1 dilim beyaz ekmek yedim 2 3 çatal peynir 2 tane yeşil zeytin ve kıymalı menemnden 4 5 kaşık yedim kalori saymadm ama çokta fazla almamşmdr bence
Cannı sıkma canm kilo verilir bi kaç gün ara iyi gelecektir son kilolar ya artk uzun süreli diyet insanı sıkıyor
Ara: 2 kaşık pırasa yemeği 1 büyük elmaÖĞLE YEMEĞİM : 3 kaşık kıymalı menemen:)
Evet canm aldığn kalorinin 300 ünü yakmış oluyosun :)kızlar şimdi spor yaparak yaktığımız kalorileri aldığımız kalorilerden cıkarmak mı lazım yani ben bugün 1114 kl aldım 300 kl de yaktım kafadan 900 diyemi düşünmek gerek sizce ?
Akşama kaynanam irmik helvası yaptiiiiiiiii ve galiba yiiiiceeeeeenmmn
Akşama kaynanam irmik helvası yaptiiiiiiiii ve galiba yiiiiceeeeeenmmn
herkese meraba.bende katılıyorum artık aranıza.şuan sabah aç karna tartıldığım kilom 62.8.hedefim 57-58.
sabah:biberli peynirli omlet(150),çayla birlikte yarım küp şeker(10),7 tane zeytin(56)
ara:yarım paket pirinç ve mısır patlağı(114)
öğle:bi kase mercimek çorbası(186),8 yemek kaşığı fasulye yemeği(126)
toplamda:600 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?