60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba Kızlaaaar kahvaltıya kaynvalidemlere geldik kıymalı menemen vardı bende 1 dilim beyaz ekmek yedim 2 3 çatal peynir 2 tane yeşil zeytin ve kıymalı menemnden 4 5 kaşık yedim kalori saymadm ama çokta fazla almamşmdr bence

Selam kizlar

Bugün kahvaltimi yine abarttim sanirim 500-600 kalori almisimdir...

Kendimi strese sokmak istemiyorum biseyler ters gittikce istah patlamasi yasiyorum sanki...
ve inadina canim abur cubur cekiyor o yüzden bi kac gün ara vericem...

Pazartesi günü yeni kilo bildirimim ile insallah dogru düzgün diyet programim ile devam edicem ...

Cannı sıkma canm kilo verilir bi kaç gün ara iyi gelecektir son kilolar ya artk uzun süreli diyet insanı sıkıyor

ÖĞLE YEMEĞİM : 3 kaşık kıymalı menemen:)

sabah bir prsiyon menemen, ekmek çay
ara: yok
Öğlen: .Kaşarlı tost ve üzüm 1-2 acı biber

Yaklaşık 750 kalori civarındayım gün sonuna kadar 1250 kaloriyi geçmemeye çalışıcam :)

Cannı sıkma canm kilo verilir bi kaç gün ara iyi gelecektir son kilolar ya artk uzun süreli diyet insanı sıkıyor

Kesinlikle canim birde bi türlü adapte olamiyorum diyetime butun günüm diyetle geciyor aksam olunca bozuyorum ve bu hafta hergün bas agrisi cektim buda beni mahvetti

Bakalim hafta sonu bi gecsin insallah su son kalan 5 kilodan da kurtulucam ;-)

akşam yemeği
bir kase ezogelin corbası 180 kl
bir tabak kuru fasulye 240 kl
bir adet kuru soğan 40 kl
4 dillim ekmek 308 kl
yarım nar 53
bir mamdalina 50
oldu sana sabahkilerle 1114

kızlar şimdi spor yaparak yaktığımız kalorileri aldığımız kalorilerden cıkarmak mı lazım yani ben bugün 1114 kl aldım 300 kl de yaktım kafadan 900 diyemi düşünmek gerek sizce ?

kızlar şimdi spor yaparak yaktığımız kalorileri aldığımız kalorilerden cıkarmak mı lazım yani ben bugün 1114 kl aldım 300 kl de yaktım kafadan 900 diyemi düşünmek gerek sizce ?
Evet canm aldığn kalorinin 300 ünü yakmış oluyosun :)

herkese meraba.bende katılıyorum artık aranıza.şuan sabah aç karna tartıldığım kilom 62.8.hedefim 57-58.
sabah:biberli peynirli omlet(150),çayla birlikte yarım küp şeker(10),7 tane zeytin(56)
ara:yarım paket pirinç ve mısır patlağı(114)
öğle:bi kase mercimek çorbası(186),8 yemek kaşığı fasulye yemeği(126)
toplamda:600 kalori

Yine toptan bildirim yapıyorum heheheh

Sabah;

4 çorba kaşığı yulaf ezmesi + 1 bardak süt
1 yumurta
4 küçük kare beyaz peynir
2 zeytin

Sabah ile öğle arası 7-8 yer fıstığı

Öğle;

2 çorba kaşığı yağsız yoğurt (İçine acı pul biber, nane ve karabiber doldurdum)
1 sade Türk kahvesi + 1 kare bitter çikolata

Akşam;

3 çorba kaşığı lahanalı, kırmızı biberli ve mantarlı sote (Az kıymalı)
1 çorba kaşığı söğürtme
Yarım kepçe çorba
Salata

Fazla yemiş gibi hissediyorum kendimi ya. Akşam yemeklerini kesmeyi düşünüyorum. Yemekten önce çiğ mantar yemiştim 2 tane, o karnımı doyurmuştu. Üstüne yemek yemem biraz gereksizdi sanırım.

aksam yemegi:bi porsiyon etli nohut yemegi(410)
Bi bardakta cay icersem toplamda 1020 kaloriyle bitiriyorum.hala ac hissediyorum kendimi ama.hic kesmedi bugun yediklerim beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…