- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
aynen tatlım.burası da yabancı degıl teyzem ama .a bu kalorılı ben kendıme ayrı yemek yapayım olamıyor malesef. umarım ben de almamısımdır bu haftapeacock ben kendi evimden baska bi yerde kesinlikle veremiyorum aksıne alıyorum insanın kendi evi gibi yok daha düzenli yiyor içiyorsun nedense
hosgeldınız kafeın_ :)herkese meraba.bende katılıyorum artık aranıza.şuan sabah aç karna tartıldığım kilom 62.8.hedefim 57-58.
sabah:biberli peynirli omlet(150),çayla birlikte yarım küp şeker(10),7 tane zeytin(56)
ara:yarım paket pirinç ve mısır patlağı(114)
öğle:bi kase mercimek çorbası(186),8 yemek kaşığı fasulye yemeği(126)
toplamda:600 kalori
tatlıya dayanmıssın tebrıkler hayatım :))) buarada lıgth ıceceklerde genelde tatlandırı olarak aspartam kullanıyor.o da kansorejenmıs bı ıcındekıler kısmını oku ıstersen kola da ne var bılmıyorumEvet kızlaaar akşam yemeğimide yedim domatesli biberli et kavurma doyana kadar yedim :) ekmeksiz tabi yedim çünkü daha sonrasnda irmik helvasna saldrmamak için en azından protein yaniiiii ve irmik helvasından da toplasam 1 kaşık anca yemişimdir en fazlaiyi kurtardm bence bu günü:)2 bardakta diyet kola içtim
belkı dıyetteyım psıkolojısı olabılır :) bır de az su ıcıyorsanız. ben normalde hıc su ıcmezdım,dıyete basladıgımdan berı su da ıcmeye ozen gosterıyorum ,hıc aclık hıssım olmuyor,ben suya baglıyorum acıkcasıaksam yemegi:bi porsiyon etli nohut yemegi(410)
Bi bardakta cay icersem toplamda 1020 kaloriyle bitiriyorum.hala ac hissediyorum kendimi ama.hic kesmedi bugun yediklerim beni.
Ya niye u zuluyosuuz, asıl şimdi asilma vakti, bence 4 kilo fark etmemiştir,Biraz dikkat edince olur , birazcık spor takviyesi yaparsiniz
canım bende bi yere gittiğimde uzun süreli kilo almadn dönemiyorum. ama bi hafta içinde eski kiloma dönüyorum düzene girince gidioonlar merk etme
belkı dıyetteyım psıkolojısı olabılır :) bır de az su ıcıyorsanız. ben normalde hıc su ıcmezdım,dıyete basladıgımdan berı su da ıcmeye ozen gosterıyorum ,hıc aclık hıssım olmuyor,ben suya baglıyorum acıkcası
sabah bir prsiyon menemen, ekmek çay
ara: yok
Öğlen: .Kaşarlı tost ve üzüm 1-2 acı biber
Yaklaşık 750 kalori civarındayım gün sonuna kadar 1250 kaloriyi geçmemeye çalışıcam :)
benim de buara canım muz istiyo ,tatlı krızımı bekliyorum :) akşam 1 dolma mıı ,canım hayarnım sana cok ıradelısın tebrıklerKahvaltım;
3 çorba kaşığı yulaf ezmesi
1 bardak süt
4 küçük parça beyaz peynir
1 yumurta
Öğlen;
1 elma + 1 muz (Kaç gündür canım çekiyordu muz, dayanamadım yedim. )
Biraz önce 3 çorba kaşığı yağsız yoğurdun içine 1 salata doğradım. Üzerine karabiber, acı pul biber ve nane döktüm.
Akşam yemeği olarak 1 tane dolma yiyeceğim.
canım vazgec şu koladan ya, diyet yaparken iyice sağlıklı alışkanlıklar edinelim , sodanın içine meyve suyu sık , o da asitli gibi oluyo biraz yerını tutuyo :)) yada sever misin bılmem şalgam içsabah kahvaltim
2 dilim kepekli. ekmek
bir patates kızartması
biraz limonlu havuç ve turp
bal terayg
öğle
bir dilim ekmek
bir yk. sarelle
bir muz küçük elma
yarım porsiyon kıymalı makarna
akşam
2 dilim ekmek
7-8 kanat
3-4 kozlenmis küçük soğan
3 bardak kola
atın beni denizleree.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?