60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet kızlaaar akşam yemeğimide yedim domatesli biberli et kavurma doyana kadar yedim :) ekmeksiz tabi yedim çünkü daha sonrasnda irmik helvasna saldrmamak için en azından protein yaniiiii ve irmik helvasından da toplasam 1 kaşık anca yemişimdir en fazla iyi kurtardm bence bu günü:)2 bardakta diyet kola içtim

peacock ben kendi evimden baska bi yerde kesinlikle veremiyorum aksıne alıyorum insanın kendi evi gibi yok daha düzenli yiyor içiyorsun nedense
aynen tatlım.burası da yabancı degıl teyzem ama .a bu kalorılı ben kendıme ayrı yemek yapayım olamıyor malesef. umarım ben de almamısımdır bu hafta

hosgeldınız kafeın_ :)

tatlıya dayanmıssın tebrıkler hayatım :))) buarada lıgth ıceceklerde genelde tatlandırı olarak aspartam kullanıyor.o da kansorejenmıs bı ıcındekıler kısmını oku ıstersen kola da ne var bılmıyorum

aksam yemegi:bi porsiyon etli nohut yemegi(410)
Bi bardakta cay icersem toplamda 1020 kaloriyle bitiriyorum.hala ac hissediyorum kendimi ama.hic kesmedi bugun yediklerim beni.
belkı dıyetteyım psıkolojısı olabılır :) bır de az su ıcıyorsanız. ben normalde hıc su ıcmezdım,dıyete basladıgımdan berı su da ıcmeye ozen gosterıyorum ,hıc aclık hıssım olmuyor,ben suya baglıyorum acıkcası

Ya niye u zuluyosuuz, asıl şimdi asilma vakti, bence 4 kilo fark etmemiştir,Biraz dikkat edince olur , birazcık spor takviyesi yaparsiniz

canım bende bi yere gittiğimde uzun süreli kilo almadn dönemiyorum. ama bi hafta içinde eski kiloma dönüyorum düzene girince gidioonlar merk etme

sağolun kızlar ya valla moral oldu...

kahvaltı : 2 dilim ekmek 140 , 1 dilim süzme peynir 80, 2 dilim pastırma 65 ,form çay
ara öğün : sütlü kahve 60
öğle : yarım tavuk döner 350,ayran 74
akşam yemeğini atladım öğleyı gec yedıgım ıcın
ara öğün : 1 kase yogurt ,3 yk 100 , sutlu kahve 60 ,cay bunları henuz yemedım ama caıkırsam yemeyı dusunuyorum :))
Toplam :929 ohh superr.bugun az yıyebılmısım :))

yook ben biliyorum sebebini.son zamanlarda çok yediğimden birden azaltınca aç duruyomuşum gibi geliyo.haklısınız suyunda etkisi var.cildim için tedavi görüyorum o yüzden günde 3 litre su içiyorum normalde.ama bu aralar 1,5-2 litreye düştüm.çok yatıştırıyo gerçekten yalnız dk başı tuvalete gitmek yıldırıyo beni.

akşam tekrardan 60 dk yürüdüm 350 kl yaktım sonrasında akşam yemeğini erken yediğim için acıktım 3 salatalık (33kl) yedim birde yoğurt kurumu yapıp yedim toplam 1193 aldım 650 sini yaktım.

sabah bir prsiyon menemen, ekmek çay
ara: yok
Öğlen: .Kaşarlı tost ve üzüm 1-2 acı biber

Yaklaşık 750 kalori civarındayım gün sonuna kadar 1250 kaloriyi geçmemeye çalışıcam :)

Akşam: kavurma,közlenmiş domates,biber,patlıcan (yaklaşık 300 kalori)

toplamda 1050 kalori yemişim bazal metabolizmamı 1400 düşünürsek -350..
bu gün bir saat yerleri sildim -385 kalori.toplamda -735 oldu. -7000 de bir kilo veriliyor diye okumuştum şimdilik iyi gidiyor :)

günaydın kızlar.bugün sabah aç karna 62.3 kilo geldim.yani dün 500 gram vermişim.
sabah:6 tane zeytin (36),yarım porsiyon kıyma kavurma(203),çayla birlikte şeker(24),32 gr süzme peynir(33)
ara:2 tane eti form mısır ve pirinç patlağı(57)

İyi pazarlar kızlar KAHVALTIMM :
1 dilim çavdar ekmeği
1 ince dilim salam
5gr tam yağlı beyaz peynir
1 zeytin
1 yumurtadan mantarlı yağsz omlet
2 çay bardağı şekersiz çay
213 kalori :)

Kahvaltım;

3 çorba kaşığı yulaf ezmesi
1 bardak süt
4 küçük parça beyaz peynir
1 yumurta

Öğlen;

1 elma + 1 muz (Kaç gündür canım çekiyordu muz, dayanamadım yedim. )

Biraz önce 3 çorba kaşığı yağsız yoğurdun içine 1 salata doğradım. Üzerine karabiber, acı pul biber ve nane döktüm.

Akşam yemeği olarak 1 tane dolma yiyeceğim.

sabah kahvaltim
2 dilim kepekli. ekmek
bir patates kızartması
biraz limonlu havuç ve turp
bal terayg
öğle
bir dilim ekmek
bir yk. sarelle
bir muz küçük elma
yarım porsiyon kıymalı makarna
akşam
2 dilim ekmek
7-8 kanat
3-4 kozlenmis küçük soğan
3 bardak kola
atın beni denizleree.

Merhaba kızlar, bugun eve donduk sonundaa :)) Bu hafta bıraz daha engeli beslenirim diye ümit ediyorum ve kilo almamısımdır umarım dıyorum :)) yarın sabah tartılacagım ,bana da süpriz olsun :)
bugün de eve geliş heyecanıyla akşamı baya bı abarttım sanırsam :S
kahvaltı : 1 dilim ekmek (64), yarım dilim süzme peynir (30) , 1 ç.k. nutella (15),çay
ara : 1 avuç karışık kuruyemiş (200),
akşam : 3 dilim ekmek (192),2 dilim peynir (142), 5 zeytin (30),çay
ara : 1 avuç karışık kuruyemiş (200) , dut pestili (60)
toplam : 933
bugün böyle kalır artık, su veya çay içerim çünkü akşam inanılmaz çok yedim :))

benim de buara canım muz istiyo ,tatlı krızımı bekliyorum :) akşam 1 dolma mıı ,canım hayarnım sana cok ıradelısın tebrıkler

canım vazgec şu koladan ya, diyet yaparken iyice sağlıklı alışkanlıklar edinelim , sodanın içine meyve suyu sık , o da asitli gibi oluyo biraz yerını tutuyo :)) yada sever misin bılmem şalgam iç

eski bir haber ama şunu okmuş muydunuz kızlar ? Acıbadem'den bir doktor diyetle ilgili genel bilgiler vermiş. http://www.ntvmsnbc.com/id/25088426/ benim hoşuma gitti .Burda da birkaç arkadaşımız yazmıştı 1000 kcal altına düşmek aslında iyi bir şey değil diye , metabolizmayı yavaşlatıyormuş gerçekten ,sporla takviye etmek gerekiyormuş.Birkaç siteden daha okudum.Spora başlamalıyım ben de yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…