60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

87055] Z zevzekbayan [/USER] yalniz degilsin Bugün Esim evde olduğu için maalesef kahvalti abardi ama oglw yemeği yemiyorum genelde kahvalti iyi olunca acikmiyorum
Simit 200
Peynir 50
Reçel 50
Zeytin 20
Cay
Yumurta tavada 100 derken etti mi 420 kl hatta 450 diyelim

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor
20-27 ekim 2014

4. Etap Sonuç Listesi
Derecelendirme

1.peacock (başlangıç 62,5/hedef:56 ) (geçen hafta 60,5/59,1/fark 1,4 kg)
2.MRTMUHASEBE (başlangıç68/hedef 53 ) (geçen hafta 69,0/68,2/ fark 0,8 kg)
3.haneul (başlangıç 65,6/hedef : 53) (geçen hafta 65,0 /64,6/ fark 0,4 kg)

zevzekbayan(başlangıç 68,5/hedef: ) (geçen hafta 67,5/67,2/fark 0,3 kg)
hedef52 (başlangıç 67,4/hedef:58,0) (geçen hafta 68,3/68,3/fark 0 kg)
xnazx ( başlangıç 82,00/hedef:52,00) (geçen hft 57,0/ 57,0 / fark 0 )
lunapiena (başlangıç 61,4 /hedef: 54) (geçen hft 60,0 / / fark kg)bildirimde bulunmadı
sln71 ( başlangıç 75,20/hedef: 53,00)(geçen hafta 57,5 /fark kg)bildirimde bulunmadı

4. Etapta Verilen Toplam Kilo :2,9 kg.

*luna ve sln71in bildirimlerini göremedim.

kızlar ben epeydir gruba yazmıyordum çünkü beslenmem son derece kötüydü ekmekler pilavlar nmakarnalar derken kilo bile aldım. pazar sabahtan beri karatay beslenme tarzına geçtim. inşallah iyi olur.

Benim bildirimim neden yok

kızlar ben epeydir gruba yazmıyordum çünkü beslenmem son derece kötüydü ekmekler pilavlar nmakarnalar derken kilo bile aldım. pazar sabahtan beri karatay beslenme tarzına geçtim. inşallah iyi olur.
Olsun canım telafi edersin ,Karatay la benim bir arkadaşım kalıcı bir şekilde baya kilo verdi,sende de ise yarar umarım. Buarada buraya yazmayı ihmal etme,işte o zaman kendini frenliyo insan,bir gün abartsa diğer gün yapamıyorum yamzmaya usendiginden.

aynn bnm de esim evdeydi gerci olmasada bu aralar fazla kalori aliyorumm

kızlar ben epeydir gruba yazmıyordum çünkü beslenmem son derece kötüydü ekmekler pilavlar nmakarnalar derken kilo bile aldım. pazar sabahtan berim karatay beslenme tarzına geçtim. inşallah iyi olur.

insan zaten bi ara vermeye gorsun sanki hic diyet yapmamis gibi oluo. aliyorsun hemen verdiklerini ins verirsin tez zaman da canim. ama su bi gercek bu grup gercekten motive ediyor. bizden ayrilmaa :)

bende katılabilir miyim aranıza :)
hosgeldin canim kalabaliklasiyoruzz sayenizde umrarim hepimiz hedefimize ulasiriz :)

bnde buraya uygun odluğumu anladım :) 63 kilo yaş 23 boy 164

hosgeldin canim :) sen zayifsindir zaten yaa :)

gunu 1343 kl yle kapatiyorum. 300 unu yaktim. bu aralar cok yiyorum yqda duzensiz besleniyorum. kesin alicam vericem derken

bnde buraya uygun odluğumu anladım :) 63 kilo yaş 23 boy 164
Hosgeldiniz :) aynı boydayız aynı kiloyla başlamışız :) ben de 11 Ekim de katılmıştım 62.5tum, su an 59.1 im :) 58-56 arasına gelince bırakıcam ama 56dan asaı dusmem galıba bana yakısmıyor :)Sözün özü, burada insan cok rahatlıkla kilo veriyor emin olun :)

İyi akşamlar kızlarrr ,
kahvaltı : 2 dilim ekmek 140, 1 dlim peynir 70, 8 zeytin 50,bal 30
ara :çay
akşam : ızgara kabak 80, sarımsaklı yogurt 100, salata 90
ara :incir 60, soda
toplam :620
kahve ,incir ve ceviz yemeyi düşüyorum ilerleyen saatlerde belki 200 kalori eklerim bilemiyorum biraz az olmuş gibi ,çok iş yaptım bügün yemeye fırsatım olmadı, açlık da hissetmedim zaten

Kizlar bildirim ne zaman yapiliyor acaba
Aksam menüm
5 izgara köfte 300 cal
Tarhana corbasi 200 cal
Salata 30
Yoğurt 50
Patates firinda 5 adet elma dilim 50
Yarim dilim ekmek 40
Oldumu ~ 700 cal gunicide 450
1150 cal aksam eşime kestane yapicam firinda dayanamam 5 adet yesem 150 cal 1300 le gunsonu inşallah sabah 100 aksam 70 cal 170 ilk yürüyüş 1150 bitis

kızlar baskülün pili bitti,adet olmadım ve kendimi acaip şişko hissediyorum..şu halimle tekrar 67 oldum kesin..sürekli yiyorum hemde çikolata ve şekerliye dair ne varsa...sıfır artı sıfır elde var sıfır..67 den 61 e düş kalk tekrar 67 ol..belkide daha fazlayımdır..

yarın tekrar başlayacağım..bayramda k.validelere gittik olan oldu
bu sefer başaracağım pes etmek yok..

canım sen simdi regl dönemindesindesin o yuzden bu kendini begenmemeler ,depresıf haller , bende de oyle olur hep, fazlalıklarım bı gozume batar.
Birincisi daha tartılmadın bıle, şişliğin de var,67 oldum fln deme,bence o kadar olmamıssındır yanı 6 kılo mu aldın
ikincisi de tatlı yemeyı bırak biran önce, çünkü şeker öyle bir şey ki, yedikce yiyesin gelir durduramazsın kendini.Sık dişini, su fln iç,bitki çayı iç, hatta bak sütlü neskafe acayip iştah kesek tok tutar onu iç, tabi ki şekersiz bunlar,kendini bir şekilde frenle tatlım.Pes etmek yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…