benimde aksine bacaklarım üst bölgeme göre kalın hiç sevmiyorum bacaklarımıcanım ben de 2 sene once abartıp 48 e dusmustum, sonra yaavs yavas aldım ama 56dan sonrası ıstemsız oldu kendımı tutamadım,bi baktım 62 olmusum ,orda dur dedım yani :)) evet 55 de iyi olur ,benım bacaklarım ınce, zayıflayınca cok gıdıyor o yuzden cok vermek ıstemıyorum 56 57 olabılır ama 54ten asagısı bıze gıtmıyor bence
hayatım o basen ve bacak kalınlıgı bele bı ıncelık katıyo,kum saatı fıgurune ulasman daha kolay senın ,o acıdan bak.Bacakalra kilo verdıren egzersızler ne olabılır hıc fıkrım yok, onlardan yap bırazcık da bı ıkı kılo ver oldu bıttı :)) bacak basen kalca ıyıdır :)benimde aksine bacaklarım üst bölgeme göre kalın hiç sevmiyorum bacaklarımı
hosgeldın canımm, motıvasyonun tavan olucak emın ol :)) benım de boyum 1.64 , 62.5la başladım 59 um su an ,yılbasına kadar 56-57 cıvarı olmak ıstıyorum bakalım :)) sen kaç olmak ıstıyorsun?İyi akşamlar arkadaşlar.Bende gruba katılmak istiyorum eminim motive edecektir beni.
1.63 boy 67 kilo
canım bildirimler pazartesi sabahları, kalkar kalkmaz ac karnına tartılıyoruz :)
bence de bebegim, arada bıkaç gün kaçsa nolcak, zatenn kilo aldıysan bıle, yeni aldıgın kılolar hemen gıdıyo kı, en fazla ır haftada halledersin :))
tatlım hergun tartılma bence ben haftada bir tartılıyorum , sen de haftada 2 tartıl ,çünkü o gun yedıklerımız hemen kıloya donusmuyor, yanıltıcı olabılır hergun tartılmak
hoşgeldin cnm tekrar :) 9 kilo hiçbir şey değil , ben spor yapmadan 20 gunde 3 kılodan fazla verdım ki ,yılbaşına kadar 2 kılo daha vermek hedefım, sen de yılbasına kadar verırsın o 9 kıloyu ufak seylere dıkkat ederek :)) burası sayesıende verdım ben, çok motıve edıyor :))
hoşgeldin canım, yarışmamız yok, sadece gunluk yedıklerımızı ve yaptıgımız sporları yazıyoruz, paartesi sabahalrı da tartılıyoruz :)) herkes bırbırıne cok destek burada.bura olmasa ben kıloları veremezdım, sen de katıl bize , biran once başla vermeye :))
benimde aksine bacaklarım üst bölgeme göre kalın hiç sevmiyorum bacaklarımı
ya ne güzel işte millet beyonce a rihanna ya delı oluyo :)) siz daha cabuk sekıllendırırsınız vucudunuz bence :))Aynen benimde öyle.
Canım öyle kolay şekillenir gibi geliyo ama hiç öyle değil.zayıflıyorum backlar hala aynı kalın.kolay erimiyo öyle göbek gibi.ya ne güzel işte millet beyonce a rihanna ya delı oluyo :)) siz daha cabuk sekıllendırırsınız vucudunuz bence :))
hergun tartılmama olayı da sonucta yedıklerının sındırılme suresı, sonra gun ıcınde enerjı olarak kullanılma suresı , eger kullanmazsan depolanma suresı oluyor, bu da 24 saatı asabılıyormus okudugum kadarıyla, o yuzden cok saglıklı bulunmuyor galiba .
rihanna cok zayıfladı ve hayranım onun dumduz karnına, ama genel olarak vücuduna göre bacakları kalın olan ve cok cekıcı gelen kadınlardan ornek vermek ıstemıstım. Yani ben buradakı herkesı arkadasım olarak goruyorum ve bı arkadasın olarak sen kendını nasıl mutlu hıssedıyorsan oyle olmanı desteklerım elbette :) sadece ben kum saatı formunda, boyle bırazcık balıketlı ,kadınsı vücutları daha cok begenıyorum, o yuzden de senın de fızıgının hos oldugundan emınım .Baksaan erkek arkadasın da begenıyormus. Lıposuctıon konusunda bence cıddı cıddı soyledıgını dusunmemıstır. Erkeklerde hep sen nasıl ıstersen hayatım modu oluyo zaten, bu konularda bence bızı cok dınlemıyolar ,tamam dıyıp gecıyolar.Sonucta sevdıklerı ıcın farklı gozle goruyorlar ve dıs gorunusumuz ıkıncı planda kalıyor bence . Buarada begenmese baska bı yerını soyler nıye bacaklarını soylesın kı, soyledıgıne gore demek kı favorısı bacakların :)Canım öyle kolay şekillenir gibi geliyo ama hiç öyle değil.zayıflıyorum backlar hala aynı kalın.kolay erimiyo öyle göbek gibi.
Rihanna zayıfladı aanki ma beyonceun bacaklarına benziyo.erkek arkadaşıma soruyorum en çok beğendiği yeri bacakların diyo.önce dalga geçiyo sandım ama ciddi ciddi söylüyo.yalnız geçen gün liposuction yaptırcaö yaptırıyımmı diye ağzını aradım.istiyosan yaptır dedi.gerçekten seviyo mu şüpheliyim hala.
Ben sabah aç karna tartılıyorum hergün.yemekten dolayı fark olmuyo çok fazla ama yinede haftalık tartışmak daha doğru heralde dediğin gibi canım.
rihanna cok zayıfladı ve hayranım onun dumduz karnına, ama genel olarak vücuduna göre bacakları kalın olan ve cok cekıcı gelen kadınlardan ornek vermek ıstemıstım. Yani ben buradakı herkesı arkadasım olarak goruyorum ve bı arkadasın olarak sen kendını nasıl mutlu hıssedıyorsan oyle olmanı desteklerım elbette :) sadece ben kum saatı formunda, boyle bırazcık balıketlı ,kadınsı vücutları daha cok begenıyorum, o yuzden de senın de fızıgının hos oldugundan emınım .Baksaan erkek arkadasın da begenıyormus. Lıposuctıon konusunda bence cıddı cıddı soyledıgını dusunmemıstır. Erkeklerde hep sen nasıl ıstersen hayatım modu oluyo zaten, bu konularda bence bızı cok dınlemıyolar ,tamam dıyıp gecıyolar.Sonucta sevdıklerı ıcın farklı gozle goruyorlar ve dıs gorunusumuz ıkıncı planda kalıyor bence . Buarada begenmese baska bı yerını soyler nıye bacaklarını soylesın kı, soyledıgıne gore demek kı favorısı bacakların :)
canım bildirimler pazartesi sabahları, kalkar kalkmaz ac karnına tartılıyoruz :)
hoşgeldin canım, yarışmamız yok, sadece gunluk yedıklerımızı ve yaptıgımız sporları yazıyoruz, paartesi sabahalrı da tartılıyoruz :)) herkes bırbırıne cok destek burada.bura olmasa ben kıloları veremezdım, sen de katıl bize , biran once başla vermeye :))
Selam kizlar bu hafta foruma pek ugrayamadim yediklerim yuzunden yazmaya yuzum olmadi diyelim...
Abartmadan herseyden yedim de yedim :)
Bugün güne 2 tane haslanmis yumurta ile basladim bakalim kac kalori ile sonuclanicak...
Bu arada sizlere bisey danismak istiyorum bende gece uykudan kalkip yemek yeme sendromu var...
izinde bundan kurtulmustum ama su son zamanlarda yine basladi nasil davranicam nasil birakicam bu huyumu bilemiyorum bana tavsiyeleriniz olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?