canım ne zamandan beri veremiyosun ki kilo ,bilemiyorum veren insanalrın hepsi bir noktada takıldığını söylüyor, belki ondandır.Rutininde bir değişiklik yapmayı denesene .Burada ben tarhana çok severim , baya kalorisi varmış yaaa, ama yine de sağlıklı kesinlikle ve o kaloriye değer, yarın anneme bi rica ediyim bakimm belki o da yapar :)
o zaman doğru adrese gelmişssin, hemen bze katılmalısın,bak nasıl gidecek o kilolarbende 60 kilo oldum.şaka gibi.eski 52 kiloluk çıtır halime geri dönmek istiyorum yaaaaaaaaaa.göbekten hiç bişey yakışmaz oldu artık.ne kadar saklamaya çalışsamda dükkana gelen tanıdık tanımadık müşteriler aaaa hamilemisin diyo.sinir oluyorum ben de cevap olarak HAYIR BEBEK DEĞİL GÖBEK diyorum =) ama sinir oluyorum içten içe
yani bazen kilo takılıyor gercekten, ben genelde kolay kilo verırım ama diyet yapıp yapıp 100 gr bile veremediğim dönemleri hatırlıyorum.çok değil aslında 2-3 gün veremedim.aynı devam ettiğim halde.bugün tartıldım 300 gram vermişim neyseki.ilk günler kolay veriliyo ama belli bi kilonun altı gerçekten zor oluyo.60ın altına 2-3 yıldır inmedim zaten.şuan 60.6yım artık bundan sonra aç durmam lazım heralde.ama değişiklik yapmaya çalışıcam.tarhanayı bende çok seviyorum ama kuru olanını :)
yani bazen kilo takılıyor gercekten, ben genelde kolay kilo verırım ama diyet yapıp yapıp 100 gr bile veremediğim dönemleri hatırlıyorum.
sen haftaya 60 ın altına inersin bence,hiç bişi kalmamış ki :))
hayatım bu noktaya kadar gelmişssin zaten gerisini de illa ki verirsin, şuraya vakit ayırıp yazmamız bile ne kadar kararlı oldugumuzu ve motivasyonumuzun yüksek oldugunu gösteriyor .ay inşallah canım ya.yıllardır inemedim hayalini kuruyorum:)benim kilo vermem zor aslında.zor alıp zor veriyorum.şuan sıkı bi diyet yaptığım için bu kadar gitti.sen kaç kilo verdin.şuan kaç kilosun hedefin ne?
aksam yemeginin yerine 2 dilim kekle cay ictim 380 klbir armut 70 kl
600 kl
hayatım bu noktaya kadar gelmişssin zaten gerisini de illa ki verirsin, şuraya vakit ayırıp yazmamız bile ne kadar kararlı oldugumuzu ve motivasyonumuzun yüksek oldugunu gösteriyor .
benimm olayım biraz karışık.Hayatım boyunca genelde 56 kiloydum.hep şikayet ederdim sonra bi zayıfladım 48e dustum ama megersem bana zayıflık hiç yakışmıyormuş.Sonra büyük çabalarla 54 oldum ki ben çok zor kilo alan biriyimdir. derken 56 oldu derken 58 derken 62.5 u gördüm kurban bayramındaki benim hayatım boyuncaki en yüksek kilomdu.Yani 3 sene içinde 48- 62 arası kilolardaki hallerimi gördüm ve başlangıç noktasına dindüm.Benim ideal kilom meger 56ymış :)
Boyum 1.64, başlangıç kilom :62.5 (11 ekim) , geçen haftaki kilom :60.5 ,hedefim : 58-56 arası , yani hangi kilo yakısırsa ıstedıgım gibi olursa durucam . Yüzüm tombul, o gitti Allah tan , bir de göbeğim var ,yoksa kalçalarım ve bacaklarımdan memnunum ,kolalrım da zayıftır.Çok kilo verince de gider yerlerim hiç kalmıo , kıvrımlarım kayboluo .Yılbaşını hedef koymuştum ama yılbaşından önce ulaşıcam galiba :)) çok mutluyum
uvvv..burdaki hanımlar ne kadar da azimli özellikle xnazx 82 den 57 ye inmişş süper ya...tebrikler valla...sendeki azimden acıkta bana vermesini diliyorum allahtan..bende dün katıldım yeniden zayıflamak isteyenlerin arasınaeskiden zayıftım 36 beden giyiyodum evlendiğimde.sonra doğum kontrol hapı şu bu derken...bide çocuk...ohh oldummu 75 .çocuk 2,5 yaşında ama ben 69 da çakılı kaldım...zayıflamam gerek..kendimi hiççç sevmiyorum..her yanımdan yağlar pörtlüyoo.boyumda 160.sizin gibi zayıflayanları göreyim gaza geleyim diye bu gruba girdim...inşallahh bende zayıflayacam!sabah kepekli ekmekle tost yedim,5 zeytin bide şekersiz çay....öğlene balık var menüde çok az yağda tavada kızarmış balık salata bir dilimde ekmek inşallah yiycem..ama asıl mesele benim akşam yemeğinden sonra başlıyo zaten...dün azmettim yemedim amaa başımın ağrısından döndüm durdum yatakta..uff yaa.eşimde söyleniyo üstelik.o maşallah çok azimli kimse ona 36 yaşında demez yani adam hala fit..bide bana bakk göbek önden basenler yandan belim bile yağlandı....uff yaaa
KİLO BİLDİRİMİ
BAŞLANGIÇ:68
GEÇEN HAFTA 69
BU HAFTA :68,20
1 KİLO VEREMEDİM AMA 800 GR
kilo bildirimi
baslangic 68.5
gecen hafta 67.5
bu hafta 67.2
bu hafta 300 gr. gitmis
toplamda 1.800 gr gitti iyi bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?