60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok değil aslında 2-3 gün veremedim.aynı devam ettiğim halde.bugün tartıldım 300 gram vermişim neyseki.ilk günler kolay veriliyo ama belli bi kilonun altı gerçekten zor oluyo.60ın altına 2-3 yıldır inmedim zaten.şuan 60.6yım artık bundan sonra aç durmam lazım heralde.ama değişiklik yapmaya çalışıcam.tarhanayı bende çok seviyorum ama kuru olanını :)

iyi akşamlar herkese :)
sabah:zeytin(42),peynir(26),dana eti(195),çay(19)
ara:mısır(76)
öğle:2 tane rulokat ve bi lokma tatlı (155)
akşam:balık(393),türk kahvesi(83)
toplam:992 kalori
çok dengesiz yedim yine bugün.az yedim gibi oldu ama yine 900lerde.yalnız bugün 2-3 saat de dolaştım.

Son düzenleme:
Sabah kahvaltı yapmadım.Direk öğle yemeğine geçtim.

öğlen:Fasülye kavurması,çay
ikindi:1 bardak meyve suyu
akşamırasa yemeği ayranaşı çorbası
ekmek
yatsı:elma

1000 kaloriyi geçtiğimi sanmam :)

o zaman doğru adrese gelmişssin, hemen bze katılmalısın,bak nasıl gidecek o kilolar

yani bazen kilo takılıyor gercekten, ben genelde kolay kilo verırım ama diyet yapıp yapıp 100 gr bile veremediğim dönemleri hatırlıyorum.
sen haftaya 60 ın altına inersin bence,hiç bişi kalmamış ki :))

yani bazen kilo takılıyor gercekten, ben genelde kolay kilo verırım ama diyet yapıp yapıp 100 gr bile veremediğim dönemleri hatırlıyorum.
sen haftaya 60 ın altına inersin bence,hiç bişi kalmamış ki :))

ay inşallah canım ya.yıllardır inemedim hayalini kuruyorum:)benim kilo vermem zor aslında.zor alıp zor veriyorum.şuan sıkı bi diyet yaptığım için bu kadar gitti.sen kaç kilo verdin.şuan kaç kilosun hedefin ne?

evett kızlarr kilo hesaplama öncesi son menumuzz , bugun bir kaçamak yaptım ben de umarım pahalıya patlamazz
kahvaltı : 1 pogaca 250, 1 dilim ekmek 70 , 1 dilim penir 70,4 zeytin 25, 1 tk bal 15
öğle : 2 dilim ekmek 140, 1 ç.k labne 50 , 8 zeytin 50
ara : akide şekeri 10
akşam: üzüm 100, sıcak çikolata 150
toplam:1030 bin kaloriyi yakalamışım ama dengesiz bir beslenmeyle oldu, şekerli şeyler yediğimde hiç mutlu olmuyorum artık :/ su da içiyorum pek.bu haftaki hedefim su içmek ve sebze ve et yemek olsun

hayatım bu noktaya kadar gelmişssin zaten gerisini de illa ki verirsin, şuraya vakit ayırıp yazmamız bile ne kadar kararlı oldugumuzu ve motivasyonumuzun yüksek oldugunu gösteriyor .
benimm olayım biraz karışık.Hayatım boyunca genelde 56 kiloydum.hep şikayet ederdim sonra bi zayıfladım 48e dustum ama megersem bana zayıflık hiç yakışmıyormuş.Sonra büyük çabalarla 54 oldum ki ben çok zor kilo alan biriyimdir. derken 56 oldu derken 58 derken 62.5 u gördüm kurban bayramındaki benim hayatım boyuncaki en yüksek kilomdu.Yani 3 sene içinde 48- 62 arası kilolardaki hallerimi gördüm ve başlangıç noktasına dindüm.Benim ideal kilom meger 56ymış :)
Boyum 1.64, başlangıç kilom :62.5 (11 ekim) , geçen haftaki kilom :60.5 ,hedefim : 58-56 arası , yani hangi kilo yakısırsa ıstedıgım gibi olursa durucam . Yüzüm tombul, o gitti Allah tan , bir de göbeğim var ,yoksa kalçalarım ve bacaklarımdan memnunum ,kolalrım da zayıftır.Çok kilo verince de gider yerlerim hiç kalmıo , kıvrımlarım kayboluo .Yılbaşını hedef koymuştum ama yılbaşından önce ulaşıcam galiba :)) çok mutluyum

buraya yazarak da motive oluyorum.:)hayatım boyunca hiç 48 olmadım ben.olmakta istemem orası ayrı.bence seninde kilo alman çok iyi olmuş.erkeklerde de kızlarda da zayıflık sevmiyorum ben.aynı boydaymışız bencede idealimiz 57.

en son lisedeyken 57 kiloydum.bi ara 55 falan olmuştum hatta.lise sonda sınav stresi falan derken 70leri gördüm.ve 2 ayda aldım kiloyu.sınav sonrası hergün yürüyüş sıkı bi beslenmeyle 2 ayda tekrar 59a indim.yani o zaman 10 kilo falan verdim.3 yıldır falanda 60-65 arasında gidip geliyorum.
yalnız benim en büyük sorunum bacaklarım ve çok zor eriyo.bi de üstüne sıkı ve kaslı çünkü.sen çok şanslısın o yönden.benim göbek yok kalçadan memnunum ama bacaklar ve kollardan şikayetçiyim.yine kollar idare ederde bacaklarımın gitmesi şart.sen mekik falan çeksen çok rahat eritirsin göbeğini.

zayıfladıkça insan mutlu oluyo.inşallah canım hiçbişey kalmamış zaten.yılbaşına kalmadan rahatlıkla verirsin:)

canımmm,sen de ben de ,kızlar da hepimiz veriyoruz ,inş hedefimize de ulaşıcaz.
Aynı fikirleri paylaşıyorum seninle , çok zayıflık yakıştırdıgım insanalr da oluyor tabi ama genelde çok hoşuma gitmiyor benim de, hele kendime hiç yakıştıramadım.
Göbek konusunda da haklısın, mutlaka spor yapmam lazım, hatta evde bi alet vardı ab rocket die mekik cekmeye yardımcı, onu bulup odama çıkarayım da bu hafta da öyle deneyeyim , yazarım bir incelme olursa :) belim biraz kalın itiraf etmek gerekirse pek hoşlanmıyorum işte 56-57 civarları biraz daha dengeli gibi

Günaydin hanimlar kahvaltim 2 haslanmis yumurta 180kc nescafe 200 kalori...

Kilo bildirimi

Baslangic 82
gecen hafta 57
bu hafta 57
hedef 52

toplamda verilen 25 kilo

Bu hafta yine yerimde sayikladim ...

uvvv..burdaki hanımlar ne kadar da azimli özellikle xnazx 82 den 57 ye inmişş süper ya...tebrikler valla...sendeki azimden acıkta bana vermesini diliyorum allahtan..bende dün katıldım yeniden zayıflamak isteyenlerin arasınaeskiden zayıftım 36 beden giyiyodum evlendiğimde.sonra doğum kontrol hapı şu bu derken...bide çocuk...ohh oldummu 75 .çocuk 2,5 yaşında ama ben 69 da çakılı kaldım...zayıflamam gerek..kendimi hiççç sevmiyorum..her yanımdan yağlar pörtlüyoo.boyumda 160.sizin gibi zayıflayanları göreyim gaza geleyim diye bu gruba girdim...inşallahh bende zayıflayacam!sabah kepekli ekmekle tost yedim,5 zeytin bide şekersiz çay....öğlene balık var menüde çok az yağda tavada kızarmış balık salata bir dilimde ekmek inşallah yiycem..ama asıl mesele benim akşam yemeğinden sonra başlıyo zaten...dün azmettim yemedim amaa başımın ağrısından döndüm durdum yatakta..uff yaa.eşimde söyleniyo üstelik.o maşallah çok azimli kimse ona 36 yaşında demez yani adam hala fit..bide bana bakk göbek önden basenler yandan belim bile yağlandı....uff yaaa

Sagol canim insallah sende hedefledigin kiloya kavusursun ;-)

Bir zamanlar bende kendimi hic sevmiyordum hatta esimin kilosundan 10 kilo daha fazla olmak beni cildirtiyordu resmen ...
Diyette azim cok önemli canim gercekten istemek gerekiyor yoksa olmuyor...
mesela ben yaklasik 1 aydir 57 kilodayim cünkü azmetmiyorum su kalan 5 kiloyu vermek icin ugrasmiyorum ...

Bu arada benim motivasyonumu arttiran sey esimle iddaya girmem olmustu sende böyle bisey deneye bilirsin basarili olunuyor... ;-)

Biz kadinlar kafamiza koydugumuzu yapariz dimi ama ;-)

Günaydın kızlarrr,ya hepimize harikayız bu hafta bayaa bi kilolar gitmişş :))

başlangıç :62.5 hedef : 56

geçen hafta : 60.5 bu hafta: 59.1 fark : (1.4)

adım adım hedefe yaklaşıyorum yılbaşından önce vericem bu gidişle :) bakalım bu hafta karın egzersizleri de yapıcam ,ya su spora bi başlayabilseydim daha da mutlu olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…