merhaba yastokat hoşgeldiniz :) kaç kilo olmayı hedefliyorsunuz, bence ilk adım olarak bir hedef kilo belirleyin ve bir zaman belirleyin.Ben başlaken yılbaşına kadar vericem demiştim.Siz de yılbaşı yada sevgililer gününü fln secebilirsiniz :)ve burayı takip ederseniz günlük ,inanın çok motive ediyor, ben ilk defa bu kadar uzun süre bozmadan diyet yapıyorum .Kilo verme işini eglenceli hale getiyor burası:)uvvv..burdaki hanımlar ne kadar da azimli özellikle xnazx 82 den 57 ye inmişş süper ya...tebrikler valla...sendeki azimden acıkta bana vermesini diliyorum allahtan..bende dün katıldım yeniden zayıflamak isteyenlerin arasınaeskiden zayıftım 36 beden giyiyodum evlendiğimde.sonra doğum kontrol hapı şu bu derken...bide çocuk...ohh oldummu 75 .çocuk 2,5 yaşında ama ben 69 da çakılı kaldım...zayıflamam gerek..kendimi hiççç sevmiyorum..her yanımdan yağlar pörtlüyoo.boyumda 160.sizin gibi zayıflayanları göreyim gaza geleyim diye bu gruba girdim...inşallahh bende zayıflayacam!sabah kepekli ekmekle tost yedim,5 zeytin bide şekersiz çay....öğlene balık var menüde çok az yağda tavada kızarmış balık salata bir dilimde ekmek inşallah yiycem..ama asıl mesele benim akşam yemeğinden sonra başlıyo zaten...dün azmettim yemedim amaa başımın ağrısından döndüm durdum yatakta..uff yaa.eşimde söyleniyo üstelik.o maşallah çok azimli kimse ona 36 yaşında demez yani adam hala fit..bide bana bakk göbek önden basenler yandan belim bile yağlandı....uff yaaa
Merhaba gaz_lambasinin_fitili , hoşgeldiniz :) evet biz aktif bi ekibimiz valla, gidiyo kilolar her hafta :) sizin gibi doğum sonrası kilolarla ugrasan birkaç arkadaşımız daha var . Buarada Allah bebeğinize sağlıklı ve uzun bir ömür versin .Kizlar herkese merhaba
Normalde 70/79 grubundayim ancak topic sessiz sedasiz gelen bir daha giriş yapmiyor sanirim burasi daha aktif araniza kaynak yapayim dedim.
Amaç doğum sonrasi kglerden kurtulmak
Boy 167 kg 68.5 hedef ilk 63 sonrada 60 inşallah . temmuzda basladim 72 kg ile ancak 68.5 olabildim çünkü tutamıyorum kendimi maalesef .4 kgyide topic aktifken vermiştim .
Bebisim 7 aylik oldukça hareketli emekleme tam gaz tümggün pesindeyim bugunlerde siraliyoruz tutunarak belli ki erken yuruyenlerden olacak emziriyorum.63 le hamile kaldim 85 doğum yaptim 40 ssonrası 67 oldum lakin bebeğim uykusuz huysuz benimde psikoloji altüst bu sebeple gece 10 da uyutunca 12 de tekrar uyaniyor maalesef o arada ne bulursam yedim ve 72 oldum öyle boyle 68.5 im simdi .63 olmak ilk hedef buradapaylasim yapmak beni frenliyor
Hadi bismillah
Evet bece de çok eğlenceliMerhaba gaz_lambasinin_fitili , hoşgeldiniz :) evet biz aktif bi ekibimiz valla, gidiyo kilolar her hafta :) sizin gibi doğum sonrası kilolarla ugrasan birkaç arkadaşımız daha var . Buarada Allah bebeğinize sağlıklı ve uzun bir ömür versin .
1.67ye 68.5 öyle aşırı bi kilo fazlalığı değil aslında , doğum yapmış biri için gayet normal. Hele bebiş yürüyüp hareketlendikçe muhtemelen koşturmaktan hepsiii gider :)
buraya yazmak insanı motive ediyor gercekten,kontrol mekanizması işlevini görüyor, aynı zamanda da eğlenceli hale getiyor.En azından şahsım adına :) size de bol şans
Merhaba gaz_lambasinin_fitili , hoşgeldiniz :) evet biz aktif bi ekibimiz valla, gidiyo kilolar her hafta :) sizin gibi doğum sonrası kilolarla ugrasan birkaç arkadaşımız daha var . Buarada Allah bebeğinize sağlıklı ve uzun bir ömür versin .
1.67ye 68.5 öyle aşırı bi kilo fazlalığı değil aslında , doğum yapmış biri için gayet normal. Hele bebiş yürüyüp hareketlendikçe muhtemelen koşturmaktan hepsiii gider :)
buraya yazmak insanı motive ediyor gercekten,kontrol mekanizması işlevini görüyor, aynı zamanda da eğlenceli hale getiyor.En azından şahsım adına :) size de bol şans
yayla corbası içmedim 2 porsiyon karnıbahar 10 adet petibör 2 dilim ekmektoplam 1070 kl
canım ben diyetkolik ve diyetarkadasim diye 2 site var oralardan bakıyorum diyetkolikte kasık kase seklınde de gosterıoArkadaşlar birde kl nerden bakiursunuz bende bir uygulama var ancak porsiyon olarak var olcusel olsa iyi olacak 1 kase 1 yk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?