60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba yastokat hoşgeldiniz :) kaç kilo olmayı hedefliyorsunuz, bence ilk adım olarak bir hedef kilo belirleyin ve bir zaman belirleyin.Ben başlaken yılbaşına kadar vericem demiştim.Siz de yılbaşı yada sevgililer gününü fln secebilirsiniz :)ve burayı takip ederseniz günlük ,inanın çok motive ediyor, ben ilk defa bu kadar uzun süre bozmadan diyet yapıyorum .Kilo verme işini eglenceli hale getiyor burası:)
1.60 a 69 kilo öyle çok çok da fazla bir kilo değil ki, hamilelikten sonra çoğu arkadaşımız kilo almış ,ayrıca eşiniz ne hap kullandı ne doğum yaptı tabi fit olur :)) Kendinize bu kadar yüklenmeyin.Eminim böyle de güzelsiniz ama daha zayıf bir halde olmak istiyorsunuz artık,öyle de güzel olursunuz.

kahvaltım
2 tane sigara boreği
1 zeytin
1 salatalık
1 pişmiş yumurta
2 dilim çavdarlı ekmek
384 kl

gecen hafta cok sağlıklıksız beslendim yağlı şeyler cok tükettim bu sabah da mesela
bu hafta daha dikkatli olucammmm o kadar spora cok az gitmiş

Kizlar herkese merhaba
Normalde 70/79 grubundayim ancak topic sessiz sedasiz gelen bir daha giriş yapmiyor sanirim burasi daha aktif araniza kaynak yapayim dedim.
Amaç doğum sonrasi kglerden kurtulmak
Boy 167 kg 68.5 hedef ilk 63 sonrada 60 inşallah . temmuzda basladim 72 kg ile ancak 68.5 olabildim çünkü tutamıyorum kendimi maalesef .4 kgyide topic aktifken vermiştim .
Bebisim 7 aylik oldukça hareketli emekleme tam gaz tümggün pesindeyim bugunlerde siraliyoruz tutunarak belli ki erken yuruyenlerden olacak emziriyorum.63 le hamile kaldim 85 doğum yaptim 40 ssonrası 67 oldum lakin bebeğim uykusuz huysuz benimde psikoloji altüst bu sebeple gece 10 da uyutunca 12 de tekrar uyaniyor maalesef o arada ne bulursam yedim ve 72 oldum öyle boyle 68.5 im simdi .63 olmak ilk hedef buradapaylasim yapmak beni frenliyor
Hadi bismillah

Bu arada regl olsam birde rahatliycam ama heyecanla bekliyorum
Sabah cornfleks 150 kl (maalesef bebisle düzgün bir kahvalti olmuyor. Bazen uyursa peynir yumurta tost gününe gore değişiyor)
Ara 1 dilim lokum 150 kl ( misafirin gelirken almis yedim biraz)
Öğlen pirasa ve yoğurt 250 kl
400 kl simdilik + 1.5 km yürüyüş bebisle 100 kl

Merhaba gaz_lambasinin_fitili , hoşgeldiniz :) evet biz aktif bi ekibimiz valla, gidiyo kilolar her hafta :) sizin gibi doğum sonrası kilolarla ugrasan birkaç arkadaşımız daha var . Buarada Allah bebeğinize sağlıklı ve uzun bir ömür versin .
1.67ye 68.5 öyle aşırı bi kilo fazlalığı değil aslında , doğum yapmış biri için gayet normal. Hele bebiş yürüyüp hareketlendikçe muhtemelen koşturmaktan hepsiii gider :)
buraya yazmak insanı motive ediyor gercekten,kontrol mekanizması işlevini görüyor, aynı zamanda da eğlenceli hale getiyor.En azından şahsım adına :) size de bol şans

Evet bece de çok eğlenceli Hepiniz çok şekersiniz.Benim yarın tartı günüm. Böyle bir stresteyim ki sormayın

Hosbuldum
Evet kg asidi durmuyor ama aliskin olmayinca can sikici oluyor birde üstüme yapismadan gitsin istiyorum valla buraya yazmaya utanacagim için gece atistirmalarina son vereceğini dusunuyorum

200 kaloriden devam

Ögle balik 180 kc.

Ikindi yarim dilim cevizli cavdar ekmegi 80kc

460 kalori

Kilo bildirimi:
Baslangiç kilosu:62.8
Hedef:57
Gecen hafta:61.6
Bu hafta:60.6 verilen kilo:1
Toplamda verilen 2.2

Tebrikler kızlar.herkes cok guzel kilo vermiş:)

Kizlar aksam menüm
Biraz karisik azar azar çeşitliyemeklerden
2 yk bulgur pilavi
1 yk ciğer tava
Domates s + roka salata
Yarim dilim kepek ekmeği
4 yk mercimek yemeği
Hepsinin tek tek kl bakamadim ama ort 500 desem gecede 1 elma ile 100 alsam ettimi 600
Gunicinde 450+600=1050 gunici spor 150 kaldi 900 umarim günü bu şekilde kapatirim

Arkadaşlar birde kl nerden bakiursunuz bende bir uygulama var ancak porsiyon olarak var olcusel olsa iyi olacak 1 kase 1 yk gibi

off kış saati uygulaması başladıı :// erkenden hava kararıyor yani böyle saçma b uygulama olamaz , iyice içimiz daralacak yanii
neyse
kahvaltı : 2 dilim ekmek 140, peynir 50,zeytin 50,bal 20,çay
öğle: ekmek arası kıymalı sos 300
ara : mandalina75 ,türk kahvesi
akşam : ıspanak 200, yogurt 90
toplam :975
yatana kadar da belki kahve meyve vs bişiler yerim işte 1000 kaloriyı bulmus olurum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…